Αναπηρικό Αμαξίδιο Trolli T30 Μέγεθος 36 Ormesa

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Ormesa
Κωδικός προϊόντος:
Trolli T30 Ormesa
Μεγέθη

Περιγραφή

Το Trolli T30 της εταιρίας Ormesa Ιταλίας είναι ένα συμπαγές και ελαφρύ αναπηρικό αμαξίδιο για εφήβους και ενήλικες, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Έχει μια σταθερή και ανθεκτική δομή που εγγυάται ο διπλός σταυρός που βρίσκεται πίσω από την πλάτη και κάτω από το κάθισμα, που δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα και άνεση. Χάρη στο διεθνές πατενταρισμένο σύστημα αναδίπλωσής του, το Trolli διπλώνει γρήγορα με μία μόνο λειτουργία, καταλαμβάνοντας τον ελάχιστο χώρο. Μόλις διπλωθεί παραμένει συμπαγές και μπορεί να μεταφερθεί στους πίσω τροχούς του. Η ταπετσαρία είναι κατασκευασμένη με προηγμένα τεχνολογικά υλικά: είναι εξαιρετικά αναπνεύσιμη, ανθεκτική, πλένεται εύκολα και αποτελεί επιβραδυντικό φωτιάς. Χάρη σε μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων εξαρτημάτων, καλύπτει εύκολα κάθε ανάγκη.

Το Trolli T30  έχει αναδιπλούμενο πλαίσιο αλουμινίου, βαμμένο με μη τοξικές εποξειδικές σκόνες.

Εύκολο στην ώθηση και στο χειρισμό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, όλα με απόλυτη πρακτικότητα και άνεση. Το χαμηλό του βάρος και η απλότητά του στην αναδίπλωση, το καθιστούν εύκολο να σηκωθεί ή να μετακινηθεί: είναι τέλειο εάν χρειάζεται να το αποθηκεύσετε στο αυτοκίνητο. Αυτό κάνει το Trolli την ιδανική λύση για οικογένειες, που ταξιδεύουν συχνά και αναζητούν σταθερότητα, πρακτικότητα και άνεση! 

Το Trolli είναι εξοπλισμένο με σύστημα πέδησης συνδεδεμένο με τις λαβές ώθησης του αναπηρικού αμαξιδίου, το οποίο μπορεί να χειριστεί απευθείας ο συνοδός. Οι αυθεντικοί τροχοί του προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε έδαφος προσφέροντας μέγιστη άνεση τόσο στο συνοδό όσο και στον χρήστη:


• Μπροστινοί συμπαγείς περιστρεφόμενοι τροχοί , διαμέτρου 17 cm (7'') για μεγέθη 36 και 40 , 20 cm (8'') σε διάμετρο για το μέγεθος 43.
• Πίσω συμπαγείς τροχοί με ανεξάρτητα φρένα τυμπάνου, διαμέτρου 25 cm (10'') για μεγέθη 36 και 40 , 30 cm (12'') σε διάμετρο για το μέγεθος 43.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 

.T1.png

Προαιρετικά αξεσουάρ:

T2.png

T3.png

Μεγέθη:

σιζε.png

Δείτε εδώ

Διαθέσιμο εντός 30 ημερών από την παραγγελία σας.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα: https://www.ormesa.com/en/_home/

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων