Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ανελκυστήρας Ανύψωσης A-series BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
A-series BraunAbility

Περιγραφή

Η ανυψωτική σειρά BraunAbility αναπτύχθηκε στην Ευρώπη για την ευρωπαϊκή αγορά δημόσιων μεταφορών. Η βασική εστίαση βρίσκεται στη γρήγορη εγκατάσταση, το χαμηλό βάρος, την αξιοπιστία και την ευκολία σέρβις.

Ο παράγοντας μορφής κασέτας έχει τα οφέλη του. Το ένα, δεδομένου ότι είναι τοποθετημένο κάτω από το δάπεδο, επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία στον σχεδιασμό δαπέδων. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ένας άλλος τύπος ανελκυστήρα θα μπορούσε να είναι πιθανό εμπόδιο στη μόνη έξοδο.

Στα 124 κιλά, 149 κιλά, είναι ο ελαφρύτερος ανελκυστήρας στην αγορά που μπορεί να κάνει σταθερή ανύψωση 350 κιλών. Με άλλα λόγια, έχει το χαμηλότερο βάρος ανύψωσης χωρητικότητας που το καθιστά επίσης την πράσινη επιλογή όσον αφορά την οικονομία καυσίμου. Ανάλογα με το όχημα, ένας ελαφρύς ανελκυστήρας μπορεί να είναι απλώς το τέχνασμα για να πάρετε ένα επιπλέον κάθισμα - και εξακολουθείτε να συμμορφώνεστε με τους κανονισμούς.

Unfolded and lowered Cassette lift installed on the rear of a van

Woman pushing a man on a wheelchair into a lift installed on the rear of a van

Woman in a flight hangar folding a lift installed in the back of a van

Χαρακτηριστικά:

Αξιοπιστία
Μέσα από δυσκολίες στο δρόμο
Για εμάς, ένας αξιόπιστος ανελκυστήρας είναι αυτός που θα κάνει τη δουλειά του ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείται πολλές φορές την ημέρα ή μόνο μία φορά το χρόνο. Θα πρέπει να αντέχει τη φθορά που έρχεται με τις δημόσιες συγκοινωνίες καθώς και το πέρασμα του χρόνου.


Έχουμε επικεντρωθεί στο να κάνουμε τον ανελκυστήρα μας όσο πιο ελαφρύ και δυνατό γίνεται, αλλά γιατί; Λοιπόν, όταν τοποθετείτε σημαντικό βάρος πίσω από τον άξονα του πίσω τροχού, αλλάζει η συμπεριφορά του οχήματος. Ένα βαρύ οπίσθιο φορτίο μπορεί να προκαλέσει υπερβολή και άλλα ζητήματα που καθιστούν την οδήγηση του οχήματος μια ανησυχητική εμπειρία.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του χαμηλού βάρους είναι φυσικά η κατανάλωση καυσίμου. Όχι μόνο από οικονομική άποψη, αλλά ακόμη πιο σημαντικό, διατηρώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο ελάχιστο.

Woman standing and man sitting on a wheelchair being lifted into a van


Για απλότητα χρησιμοποιούνται μόνο τρία κουμπιά για τον έλεγχο του ανελκυστήρα. Τα καθαρά οπτικά στοιχεία σε κάθε κουμπί υποδεικνύουν τη λειτουργία του.

Ένα κουμπί για να αποθηκεύσετε τον ανελκυστήρα.
Ένα κουμπί για ανάπτυξη και ανύψωση του ανελκυστήρα.
Ένα κουμπί για να κατεβάσετε τον ανελκυστήρα.

Remote control

Αντιολισθητική επιφάνεια
Αντιολισθητική επιφάνεια στην πλατφόρμα και την πλάκα γέφυρας, για την ασφάλεια τόσο των χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων όσο και των επιβατών.

Ανθεκτικά κιγκλιδώματα
Πολύ ορατές και ανθεκτικές χειρολαβές, στις οποίες μπορεί να βασιστεί ο χρήστης και ο χειριστής.

Χειροκίνητη πλάκα γέφυρας
Ξεδιπλώστε με μη αυτόματο τρόπο κατά την ανάπτυξη του ανελκυστήρα και αναδιπλώστε με μη αυτόματο τρόπο κατά την αποθήκευση του ανελκυστήρα. Δεν απαιτείται χειρισμός στο μεταξύ.

Ομαλή και αθόρυβη κατά τη λειτουργία
Παρέχοντας μια άνετη εμπειρία για τον χρήστη και τον χειριστή.

Man mounting a bracket on a vehicle

1. Ειδικά στηρίγματα στήριξης οχήματος
Κάθε βραχίονας τοποθέτησης για συγκεκριμένο όχημα χρησιμοποιεί το υπάρχον μοτίβο οπών του οχήματος. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες ή να κάνετε περίπλοκες μετρήσεις. Απλώς βρείτε τις αντίστοιχες οπές και βιδώστε τα στηρίγματα στη θέση τους.

Products on a pallet

2. Συσκευασία σχεδιασμένη με σκοπό
Ο ανελκυστήρας της σειράς A φτάνει σε μια παλέτα με ξύλινα στηρίγματα μεταφοράς. Αφαιρέστε τους βραχίονες μεταφοράς και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα περονοφόρο ανυψωτικό για να ανυψώσετε την παλέτα και τοποθετήστε το ανυψωτικό μεταξύ των βραχιόνων στήριξης. Για να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στον πίσω άξονα, ο ανελκυστήρας τοποθετείται ελαφρώς μακριά από το κέντρο της παλέτας.

Close up of a bottom of a lift

3. Ρυθμίστε και σφίξτε
Όταν ο ανελκυστήρας είναι στη σωστή θέση μεταξύ των βραχιόνων στήριξης, τοποθετήστε και σφίξτε τους κοχλίες στα στηρίγματα στήριξης και τα αντίστοιχα τους που βρίσκονται στην αυλάκωση κατά μήκος της πλευράς της κασέτας. Αυτός ο σχεδιασμός καθιστά δυνατή την εύκολη ρύθμιση της θέσης του ανελκυστήρα, εάν το επιθυμείτε. Σε μοντέλα οχημάτων όπου ο άξονας του τροχού επιτρέπει, ο ανελκυστήρας μπορεί είτε να εγκατασταθεί στο ίδιο επίπεδο με το πίσω μέρος του οχήματος είτε να προεξέχει, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως βήμα.

Lift with brackets


Για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, διαθέτουμε βραχίονες στήριξης για τα περισσότερα μίνι λεωφορεία που διατίθενται σήμερα. Οι βραχίονες στήριξης χρησιμοποιούν το υπάρχον μοτίβο οπών σε κάθε συγκεκριμένο πλαίσιο. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες για να συνδέσετε το ανυψωτικό κασέτας στο όχημα.

Για να διασφαλιστεί ότι ο ανελκυστήρας είναι επίπεδος, η εσωτερική τρύπα του βραχίονα είναι κυκλική και λειτουργεί ως μεντεσέ, ενώ οι άλλες έχουν εγκοπή, επιτρέποντας τη ρύθμιση της γωνίας ανύψωσης.

Μονάδα αντλίας
Ανέβασε την ένταση.
Ένας από τους καλύτερους λόγους για να χρησιμοποιήσετε ένα τελεφερίκ αντί για οποιοδήποτε άλλο είδος ανελκυστήρα είναι ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσετε τον αριθμό των καθισμάτων για να εγκαταστήσετε έναν ανελκυστήρα. Ωστόσο, η μονάδα αντλίας συνήθως παίρνει τουλάχιστον μία θέση. Σχεδιάσαμε τη μονάδα αντλίας μας ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτή και να είναι μερικώς κρυμμένη πίσω από το πλαίσιο του οχήματος, έτσι ώστε να καταλαμβάνει ακόμη λιγότερο χώρο.

Μέσα σε αυτούς τους τοίχους
Ένα άλλο πλεονέκτημα που έρχεται με την τοποθέτηση της μονάδας αντλίας εν μέρει κρυμμένη στον τοίχο του οχήματος είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί εκεί όπου η απόδοση χώρου και καθισμάτων καθώς και η απόδοση χρήσης είναι σε βέλτιστο επίπεδο - στο πίσω μέρος κοντά στον ανελκυστήρα. Αρκετά βολικό εάν ο οδηγός πρέπει να χειριστεί χειροκίνητα τον ανελκυστήρα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στο όχημα.

 

Pump module

Σέρβις και επισκευή
Μια γρήγορη επιδιόρθωση
Έχει καταστραφεί ο ανελκυστήρας σας; Ένας εφεδρικός ανελκυστήρας μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το κατεστραμμένο χάρη στο βραχίονα στήριξης και τις συνδέσεις γρήγορης απελευθέρωσης για υγρά και ηλεκτρονικά. Το όχημά σας θα μπορούσε να επιστρέψει στο δρόμο εντός μίας ώρας. Ο ανελκυστήρας της σειράς A έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί μόνο ρελέ και διακόπτες, τα περισσότερα από αυτά τόσο συνηθισμένα, μπορείτε να τα βρείτε στο τοπικό βενζινάδικο.

Man tightening a bold under a lift

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΚΟΣ 1220 mm
ΠΛΑΤΟΣ 1050 mm
ΥΨΟΣ 140 mm
ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 1225-1360 mm
ΠΛΑΤΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 800 mm
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 820 mm
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ 20 mm

 

ΒΑΡΟΣ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 350 kg
ΒΑΡΟΣ ΚΑΣΕΤΑΣ 124 kg
ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ 149 kg
ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 168 kg

 

Testing

Cycle test approved (32,000)
Salt spray test approved
EMC test approved
E5 Type approved
Climate test approved

 

Performance

Floor to ground 1075 mm
Maximum travel up
measured from the top of the rail
430 mm
Minimum travel up
measured from the top of the rail
130 mm
Maximum travel down
measured from the top of the rail
645 mm

 

ΙΣΧΥΣ

Voltage 12 V
Current 80 A

 

ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΟΡΥΒΟΥ

During use  < 70 dB
 

Testing

Cycle test approved (32,000)
Salt spray test approved
EMC test approved
E5 Type approved
Climate test approved

 

Standards

EN 1756 compliant
ASTM B117-11 compliant
ECE R-10 compliant

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.