Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ανελκυστήρας Ανύψωσης E-series BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
E-series BraunAbility

Περιγραφή

Ο βασικός ανελκυστήρας αναπηρικών αμαξιδίων.
Το E-Series είναι το επόμενο γενικό άλογο από μια μάρκα που είναι συνώνυμη με ανελκυστήρες αναπηρικών καρεκλών υψηλής ποιότητας. Αξιόπιστη για πάνω από 40 χρόνια, η BraunAbility ανακάλυψε το ανελκυστήρα αναπηρικής πολυθρόνας. Μια σύγχρονη λήψη απλή, αποτελεσματική και αξιόπιστη. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα για τη σειρά E που είναι κάτι παραπάνω από το μάτι. Η ανώτερη σταθερότητα της πλατφόρμας.

Premium ακαμψία
Έχουμε φέρει επανάσταση στην ακαμψία της πλατφόρμας βελτιώνοντας τις επιδόσεις κατά 300 τοις εκατό. Ο σχεδιασμός κλειστού κουτιού στους παράλληλους βραχίονες είναι αυτό που επιτρέπει αυτήν την αύξηση της ακαμψίας.

Σε έναν τυπικό ανελκυστήρα αναπηρικής πολυθρόνας με διπλούς παράλληλους βραχίονες, η πλατφόρμα θα εκτρέπεται κάτω από ανώμαλα φορτία προκαλώντας να ταλαντεύεται και να στρέφεται. Αυτό μπορεί να κάνει οποιονδήποτε στην πλατφόρμα άβολα ή ακόμα και να φοβάται. Λάβετε υπόψη ότι μόλις βρίσκεστε στην πλατφόρμα είστε ήδη σε ευάλωτη θέση.

Οι ανελκυστήρες αναπηρικών καρεκλών της σειράς E αλλάζουν εντελώς, παρέχοντας μια σταθερή και άνετη εμπειρία χρήστη.

Hands gripping the handrails.

Συμβατό σχέδιο χειρολισθήρας
Τα ιδιαίτερα ορατά κίτρινα κιγκλιδώματα είναι ένα ανθεκτικό σημείο που πρέπει να κρατήσετε τόσο για τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων όσο και για όσους στέκονται στην πλατφόρμα. Το σχήμα του αγκίστρου επιτρέπει την συγκράτηση των χειρολισθήρων σε διάφορες λαβές που παρέχουν αίσθηση άνεσης και σταθερότητας. Οι χειρολισθήρες της σειράς E είναι φυσικά συμβατές με το πρότυπο EN 1756.

A low angle view over the very low threshold of the E-Series.

Χαμηλό κατώφλι
Για τη μεγιστοποίηση του κεφαλιού κατά τη φόρτωση ενός επιβάτη στο όχημα, δώσαμε την πλάκα βάσης ή το κατώφλι, αν θέλετε, το χαμηλότερο δυνατό προφίλ. Ακόμα και όταν ο ανελκυστήρας είναι στη θέση στοιβασίας, το κατώφλι παραμένει πολύ χαμηλό στο πάτωμα και δεν θα λειτουργεί ως πιθανός κίνδυνος πτώσης. Μια σημαντική απαίτηση εάν η διαδρομή μέσω του ανελκυστήρα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως έξοδος κινδύνου.

Τύποι πλατφόρμας
Οι ανελκυστήρες αναπηρικών αμαξιδίων E-Series διατίθενται σε τρεις διαφορετικούς τύπους πλατφόρμας, Folding, Split και Solid. Είναι όλοι αποδεδειγμένοι τύποι πλατφορμών που έχουν τα δικά τους οφέλη. Επιλέξτε τον τύπο πλατφόρμας που ταιριάζει καλύτερα στην εφαρμογή σας.

E-Series folding platform wheelchair lift.

Πτυσσόμενη πλατφόρμα
Μέγιστο μήκος, μικρότερο ύψος
Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο τύπος πλατφόρμας διπλώνεται οριζόντια όταν αποθηκεύεται. Κατασκευάζοντας αποτελεσματικά μια μεγάλη πλατφόρμα, κοντή όταν στοιβάζεται και καθιστώντας έτσι δυνατή την εγκατάσταση σε ένα όχημα με χαμηλή οροφή. Αυτό είναι χρήσιμο για συσκευές μεγαλύτερης κινητικότητας που χρειάζονται επιπλέον χώρο πλατφόρμας, όπως σκούτερ και καρέκλες. Μια άλλη χρήση του αναδιπλούμενου σχεδιασμού είναι να διατηρήσετε την αποθηκευμένη πλατφόρμα κάτω από το πίσω παράθυρο. Με αυτόν τον τρόπο ο οδηγός και οι επιβάτες του οχήματος μπορούν να έχουν απεριόριστη θέα από το παράθυρο.

 

E-Series split platform wheelchair lift.

Διαχωρισμένη πλατφόρμα
Εκτός όψεως και εκτός δρόμου
Αυτός ο τύπος πλατφόρμας ακινητοποιείται χωρίζοντας τη μέση με κάθε τμήμα αναδιπλούμενο στις πλευρές του οχήματος. Στη θέση στοιβασίας, ο ανελκυστήρας αναπηρικών αμαξιδίων είναι εκτός δρόμου και εκτός θέασης. Αυτό σημαίνει ότι η είσοδος του οχήματος μπορεί πάντα να χρησιμοποιηθεί για είσοδο και έξοδο από το όχημα και δεν εμποδίζει την έξοδο σε περίπτωση εκκένωσης έκτακτης ανάγκης. Το όριο του δαπέδου για την ανύψωση είναι το χαμηλότερο στην αγορά καθιστώντας εύκολη τη φόρτωση και μειώνει τον κίνδυνο πτώσης στο ελάχιστο.

 

E-Series solid platform wheelchair lift.

Στερεά πλατφόρμα
Ο τυπικός τύπος πλατφόρμας
Ο ίσως πιο κλασικός σχεδιασμός μιας πλατφόρμας ανύψωσης αναπηρικών αμαξιδίων. Καθώς η σταθερή πλατφόρμα έχει λιγότερα κινούμενα μέρη από άλλους τύπους πλατφόρμας, υπάρχουν επίσης λιγότερες ρυθμίσεις κατά την εγκατάσταση. Το μικρό βάθος του, αφήνει περισσότερο χώρο για καθίσματα μέσα στο όχημα. Η συμπαγής πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση πλευρικής και πίσω πόρτας.

 

Close up of a metal surface grip

Επιφάνεια λαβής
Το ελαστικό μέταλλο της πλατφόρμας παρέχει αντιολισθητική λαβή για παπούτσια και ελαστικά. Ένα άλλο πλεονέκτημα του τεντωμένου μετάλλου είναι οι τρύπες που αφήνουν τη βρωμιά, το χιόνι και τη λάσπη να πέσουν στο έδαφος πριν εισέλθουν στο όχημα.

Zoom in on a product part to show

Επιφανειακή επίστρωση
Οι ανελκυστήρες αναπηρικών αμαξιδίων της σειράς Ε αντιμετωπίζονται με επίστρωση σκόνης υψηλής ποιότητας. Αυτό δίνει στους ανελκυστήρες ανώτερη προστασία έναντι γρατσουνιών καθώς και αντιαισθητικών δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο ανελκυστήρας E-Series θα παραμείνει λειτουργικός και θα φαίνεται νέος για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και σε περιοχές με υψηλή υγρασία.

E-series solid platform wheelchair lift

Αυτοί οι ανελκυστήρες είναι κατασκευασμένοι για να είναι απλοί και αξιόπιστοι. Για να λειτουργούν κάθε φορά που χρησιμοποιούνται, ανεξάρτητα από το αν είναι πολλές φορές την ημέρα ή μία φορά το χρόνο. Είτε ζεστό είτε κρύο, βροχή ή χιόνι, οι ανελκυστήρες E-Series θα παρέχουν πρόσβαση σε οχήματα σε άτομα σε όλο τον κόσμο.

Ο στόχος της σειράς E είναι να είναι ο βασικός ανελκυστήρας. Δεν υπάρχουν περιττές ή δαπανηρές αποκλειστικές δυνατότητες. Ο σχεδιασμός είναι απλός και τα ανταλλακτικά είναι καθολικά εναλλάξιμα σε ολόκληρη τη σειρά. Ως πρόσθετο μπόνους, αυτός ο σχεδιασμός σημαίνει επίσης λιγότερα σημεία πιθανής αποτυχίας και λιγότερα σημεία εξυπηρέτησης.

Man lowering a lift installed on the rear end of a van

Ασφαλής κατάβαση
Η βαρύτητα χαμηλώνει και ενεργοποιείται, έτσι λειτουργούν όλοι οι παράλληλοι ανυψωτικοί βραχίονες BraunAbility. Αυτό το σύστημα καθιστά αδύνατη την κατάρρευση της πλατφόρμας. Ακόμα κι αν υπάρχει ξαφνική πτώση της υδραυλικής πίεσης και η πλατφόρμα βρίσκεται στο μέγιστο φορτίο, θα πέσει μόνο αργά στο έδαφος.

Zoom in of the roll stop function

Σταματήστε
Το roll-stop είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας. Αποτρέπει κάθε αναπηρικό καροτσάκι στην πλατφόρμα να τυλίγει κατά λάθος πολύ μακριά και έξω από την πλατφόρμα. Το roll-stop στη σειρά E είναι μηχανικό και ανεβαίνει μόλις η πλατφόρμα εγκαταλείψει το έδαφος.

Hand holding a remote control

Ανθεκτικό και διαισθητικό κρεμαστό χέρι
Σχεδιασμένο για να νικήσει το στιβαρό χειριστήριο διαθέτει δύο διακόπτες rocker που σας επιτρέπουν να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες του ανελκυστήρα: διπλώστε, ξεδιπλώστε, πάνω και κάτω. Το πλαστικό σώμα καθιστά το μενταγιόν άνετο να συγκρατείται σε όλες τις θερμοκρασίες.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ανύψωση E-Series με το smartphone σας μέσω της εφαρμογής BraunAbility Remote. Αυτό προϋποθέτει ότι ο ανελκυστήρας σας είναι εξοπλισμένος με το κιτ δέκτη απομακρυσμένου BraunAbility.

E-series solid platform

Φτιαγμένο από ατσάλι
Κατασκευάζουμε τη σειρά E χρησιμοποιώντας τον ίδιο καλά αποδεδειγμένο χάλυβα που χρησιμοποιούμε σε όλους τους ανελκυστήρες μας. Ενώ ο χάλυβας είναι βαρύτερος από το αλουμίνιο, έχει δύο σημαντικά οφέλη. Το πρώτο είναι ότι ο χάλυβας δεν κάμπτεται όσο το αλουμίνιο. Αυτό καθιστά τον ανελκυστήρα από χάλυβα πιο ανθεκτικό και άκαμπτο ανελκυστήρα. Για να κάνετε ένα ανυψωτικό αλουμινίου άκαμπτο θα πρέπει να επιλέξετε ένα παχύτερο μετρητή ή να προσθέσετε ενισχυτικά στοιχεία σχεδίασης. Αυτό, φυσικά, θα αυξήσει σημαντικά το βάρος.

Το άλλο πλεονέκτημα έναντι του αλουμινίου είναι το σπάσιμο της κόπωσης. Αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα σοβαρό πρόβλημα με τη χρήση αλουμινίου σε ανελκυστήρες αναπηρικών αμαξιδίων. Ειδικά σε εφαρμογές όπου οι ανελκυστήρες αλουμινίου βλέπουν βαριά χρήση.

Man removing the side cover of the E-series lift

Εύκολη εξυπηρέτηση
Ξεβιδώστε ένα μονό συνδετήρα και ανασηκώστε το κάλυμμα της αντλίας ευθεία προς τα πάνω. Είναι τόσο εύκολο να έχεις πρόσβαση στα έντερα της μονάδας αντλίας. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα αυτού του σχεδιασμού καλύμματος, ο ίδιος ο ανελκυστήρας μπορεί να εγκατασταθεί πιο κοντά στους τοίχους του οχήματος. Με άλλα λόγια αυστηρότερες εγκαταστάσεις.

Side view of an E-series lift

Ένα υπέροχο kick-out
Το kick-out είναι πόσο μακριά φτάνει η πλατφόρμα ανελκυστήρα Πιο συγκεκριμένα είναι η απόσταση μεταξύ της βάσης του ανελκυστήρα και της πλατφόρμας. Η άφθονη έναρξη της σειράς E σημαίνει καλύτερη απόσταση από τον προφυλακτήρα και καθιστά δυνατή την εγκατάσταση σε μια ακόμη ευρύτερη ποικιλία οχημάτων.

Illuminated wheelchair lift platform

Light Kit
Όταν χρησιμοποιείτε τη Σειρά Ε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το προαιρετικό κιτ φωτισμού παρέχει φως πλατφόρμας και βελτιωμένη ορατότητα για τον χειριστή, τον χρήστη και τους παρευρισκομένους.

Smartphone in a person's hand

Απομακρυσμένη εφαρμογή Bluetooth
Προσθέστε τον προαιρετικό δέκτη Bluetooth® και πάρτε τον έλεγχο του ανελκυστήρα E-Series με το smartphone σας. Η χρήση της εφαρμογής Remote είναι εύκολη, καθιστώντας το εξαιρετικό συμπλήρωμα στον αρχικό έλεγχο χειρός.

Η κανονική διάρκεια ζωής ενός ανελκυστήρα αναπηρικής πολυθρόνας είναι συνήθως μικρότερη από 10.000 κύκλους. Για δεκαετίες όλοι οι ανελκυστήρες BraunAbility έχουν δοκιμαστεί για να ικανοποιήσουν την εσωτερική μας απαίτηση 32.000 κύκλων και η σειρά E δεν αποτελεί εξαίρεση. Εκτός από αυτό, προσπαθήσαμε επίσης να προσομοιώσουμε στενά τις πραγματικές συνθήκες. Έχουμε τονίσει στο μέγιστο τις συγκολλήσεις της πλάκας βάσης πραγματοποιώντας δοκιμές κύκλου τόσο σε άκαμπτα όσο και σε εύκαμπτα δάπεδα.

Σετ καθολικής εγκατάστασης
Η σειρά E διαθέτει ένα σετ καθολικής εγκατάστασης. Περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζονται κατά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα, από μπουλόνια στερέωσης υψηλής εφελκυσμού και ροδέλες διασποράς φορτίου έως όλο το καλώδιο τροφοδοσίας που θα μπορούσατε να χρειαστείτε και ένα διακόπτη προστασίας κυκλωμάτων για να τα διατηρήσετε όλα ασφαλή.

Μεγέθυνση των αθόρυβων αγκυλών προστασίας από σύγκρουση

Σιωπηλή προστασία από συντριβές
Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό της σειράς E είναι η τοποθέτηση των αγκυλών προστασίας από τη σύγκρουση. Αυτά έχουν πλέον μετακινηθεί στο εξωτερικό της πλατφόρμας. Οι βραχίονες προστασίας από τη σύγκρουση είναι ρυθμιζόμενες και εφοδιασμένες με ελαστικά τακάκια που θα βοηθήσουν στη μείωση του θορύβου κραδασμών κατά την οδήγηση. Ένα ζωτικό χαρακτηριστικό που παραμένει εκτός θέασης και εκτός δρόμου έως ότου χρειαστεί.

E-1320 Folding

Illustration of an E-1320 folding

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΛΑΤΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 740 mm
ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 1320 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ 1100 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ 1100 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΘΟΣ 433 mm
ΙΣΟΓΕΙΟ 800 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 980 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΥΨΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 1130 mm

 

ΒΑΡΗ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 400 kg
ΜΟΝΑΔΙΑΙΟ ΒΑΡΟΣ 133 kg
ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 164 kg

 

E-1500 Folding

Illustration of an E-1500 folding lift

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΛΑΤΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 860 mm
ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 1500 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ 1100-1420* mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ 1220 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΘΟΣ 433 mm
ΙΣΟΓΕΙΟ 800 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 1100 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΥΨΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 1450 mm

 

ΒΑΡΗ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 400 kg
ΜΟΝΑΔΙΑΙΟ ΒΑΡΟΣ 146 kg
ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 177 kg

 

* το συνολικό ύψος μπορεί να τροποποιηθεί κόβοντας τα κιγκλιδώματα.

E-1050 Split

Illustration of a E-1050 split

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΛΑΤΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 740 mm
ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 1050 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ 1140 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ 1085 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΘΟΣ 475 mm
ΙΣΟΓΕΙΟ 800 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 965 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΥΨΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 1190 mm

 

ΒΑΡΗ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 400 kg
ΜΟΝΑΔΙΑΙΟ ΒΑΡΟΣ 137 kg
ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 168 kg

 

E-1050 Solid

Illustration of a E-1050 solid lift

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΛΑΤΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 740 mm
ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 1050 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ 1150 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ 1085 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΘΟΣ 350 mm
ΙΣΟΓΕΙΟ 800 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 965 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΥΨΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 1150 mm

 

ΒΑΡΗ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 400 kg
ΜΟΝΑΔΙΑΙΟ ΒΑΡΟΣ 124 kg
ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 155 kg

 

E-1320 Solid

Illustration of a E-1320 solid lift

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΛΑΤΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 860 mm
ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 1320 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ 1418 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ 1195 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΘΟΣ 340 mm
ΙΣΟΓΕΙΟ 800 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 1085 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΥΨΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 1425 mm

 

ΒΑΡΗ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 400 kg
ΜΟΝΑΔΙΑΙΟ ΒΑΡΟΣ 137 kg
ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 168 kg

 

E-1500 Solid

Illustration of a E-1500 solid lift

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΛΑΤΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 900 mm
ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 1500 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ 1600 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ 1260 mm
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΘΟΣ 433 mm
ΙΣΟΓΕΙΟ 800 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 1140 mm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΥΨΟΣ ΠΟΡΤΑΣ 1620 mm

 

ΒΑΡΗ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 400 kg
ΜΟΝΑΔΙΑΙΟ ΒΑΡΟΣ 144 kg
ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 175 kg

 

 BRAUNABILITY.png

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.