Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ανελκυστήρας Ανύψωσης Q-series BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
Q-series BraunAbility

Περιγραφή

Σχεδόν όλοι οι ανελκυστήρες στην αγορά ακολουθούν ένα κοινό βιομηχανικό πρότυπο που έχει τεθεί από την BraunAbility σχεδόν πριν από 40 χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου, οι ανελκυστήρες μας έχουν κερδίσει τη φήμη ότι είναι αξιόπιστοι εργάτες. Ωστόσο, οι εσωτερικοί ανελκυστήρες οδηγούν επίσης μέσα στην καμπίνα και ειλικρινά, μερικές φορές δεν είναι οι καλύτεροι επιβάτες. Μπορούν να κουδουνίσουν. Μπορούν να φαίνονται άσχημα σε ωραία φορτηγά. Μπορούν ακόμη και να μετατοπίζονται και να ταλαντεύονται υπό φορτίο κατά τη χρήση.

Ένα ανελκυστήρα που ανεβαίνει και κάτω είναι ένα πράγμα. Προσπαθήσαμε να ανακαλύψουμε εκ νέου την αναπηρική καρέκλα για να ταιριάξουμε με την κορυφαία εμπειρία των σύγχρονων αυτοκινήτων. Συνδυάζοντας τις τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας μας με ανθρωποκεντρικές διαδικασίες σχεδίασης, παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τα νέα ενσωματωμένα ανυψωτικά BraunAbility Q-Series. Η αξιοπιστία και η ευρωστία συνώνυμη με το BraunAbility σε συνδυασμό με έναν έξυπνο σχεδιασμό που ξεχωρίζει πάνω από όλα τα άλλα σε τρεις διαστάσεις: αθόρυβη οδήγηση, δομική ακαμψία και αισθητική σχεδιασμού.

ΗΡΕΜΟ

Θόρυβος. Απολαύστε τη σιωπή.
Είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός ότι ένας ανυψωμένος αναπηρικός καρότσι στο πίσω μέρος του φορτηγού μπορεί να τσουγκράσει, να κουδουνίσει και να κλονίσει μέχρι να οδηγήσει κανέναν μέσα σε τρελούς. Με την εγγραφή του καθηγητή Mark French, εμπειρογνώμονα ακουστικής στο διάσημο Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα, ξεκινήσαμε να σιωπάμε τον ανελκυστήρα μια για πάντα. Οι ανελκυστήρες της σειράς Q είναι πολύ ήσυχοι. Στην πραγματικότητα δεν διακρίνονται από το θόρυβο σε ένα άδειο φορτηγό.

Επίπεδο θορύβου. Πώς να κοιτάξετε τον ήχο.
Ακόμη και όταν οραματίζεστε τον θόρυβο με τη μορφή γραφικής παράστασης φάσματος συχνοτήτων, δεν θα μπορείτε να δείτε εάν το φορτηγό είναι άδειο ή εάν έχει εγκατασταθεί ανελκυστήρας Q-Series Ένας συνηθισμένος τρόπος μέτρησης της έντασης είναι το επίπεδο σταθμισμένου ντεσιμπέλ Α ή το dBA. Όταν μετρήσαμε έναν αριθμό από τους ανταγωνιστές μας, ήταν 5-19 dBA πιο δυνατά από το άδειο πλαίσιο. Δεδομένου ότι το dBA δεν είναι γραμμική κλίμακα, κάθε αύξηση των 10 dBA θεωρείται γενικά ότι είναι διπλάσια. Έτσι, μια αύξηση 5-19 dBA σημαίνει ότι οι ανταγωνιστικοί ανελκυστήρες αύξησαν τον θόρυβο του περιβάλλοντος σε σχεδόν τέσσερις φορές τον κανονικό όγκο του εσωτερικού.

Φανταστείτε ότι, ένας θόρυβος τέσσερις φορές πιο δυνατός από οτιδήποτε υπάρχει ήδη στο όχημά σας. Σας δίνει έναν πονοκέφαλο απλά το σκέφτομαι.

noiseqseries.png

Καταστολή θορύβου
Μερικές φορές το να είσαι ψηλός είναι καλό.
Λοιπόν, πώς σιγήσαμε τους ανελκυστήρες Q-Series; Λοιπόν, δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη, αυτό είναι σίγουρο. Είναι γεμάτα με δυνατότητες καταστολής θορύβου και ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται Auto-Tite ™.

Auto-Tite ™
Όλα τα υδραυλικά χάνουν πίεση με την πάροδο του χρόνου, και το πρόβλημα με αυτό σε ένα αναπηρικό καροτσάκι είναι ότι ο ανελκυστήρας θα αποκτήσει αργά την ικανότητα να κουδουνίζει. Για κάθε κύκλο ανάφλεξης, το Auto-Tite ™ ελέγχει την πίεση του υδραυλικού συστήματος, διασφαλίζει ότι οι πόρτες είναι κλειστές, περιμένετε να τεθεί σε λειτουργία ο κινητήρας και, εάν είναι απαραίτητο, ξεκινήστε την αντλία διασφαλίζοντας ότι ο ανελκυστήρας είναι στοιβασμένος.

Κουδουνίστρα και τύμπανο
Η πλάκα βάσης και το εσωτερικό φράγμα ήταν πηγές θορύβου. Τους έχουμε σιγήσει για πάντα.

Στηριχτείτε σε αυτό
Λεπτομέρειες καταστολής θορύβου μπορούν να βρεθούν σχεδόν οπουδήποτε, όπως αυτοί οι προφυλακτήρες από καουτσούκ διασφαλίζοντας ότι η πλατφόρμα είναι ήσυχη όταν αποθηκεύεται.

ΑΚΑΜΠΤΟ

Όσο ωραίο κι αν ακούγεται ένας ελαφρύς ανελκυστήρας, η μείωση του βάρους μπορεί να επιφέρει υψηλό κόστος για την ασφάλεια, την ακαμψία και την αξιοπιστία. Δεν πιστεύουμε στο τζόγο με αυτούς τους παράγοντες, έτσι ώστε να το ονομάζουμε: «Ο ελαφρύτερος ανελκυστήρας στον κόσμο! Αντ 'αυτού, επιλέξαμε να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το βάρος χωρίς αρνητικές συναλλαγές.

Οι ανελκυστήρες αναπηρικών καρεκλών της σειράς Q ζυγίζουν περίπου 150 κιλά. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα μας, μειώσαμε το βάρος κατά περίπου 10%. Ωστόσο, είναι επίσης 300% πιο άκαμπτο από οποιοδήποτε άλλο ανελκυστήρα που έχουμε δοκιμάσει. Αυτή η ακαμψία είναι κάτι που θα νιώσετε όταν οδηγείτε στον ανελκυστήρα. Θα αισθάνεται ασφαλής και αξιόπιστη.

Μείωση βάρους έναντι ακαμψίας
Στον μηχανικό, η μείωση βάρους μπορεί να επιτευχθεί με ένα ή περισσότερα από τα τρία G: Βαθμός, Μετρητής και Γεωμετρία. Στα απλά αγγλικά που είναι το υλικό, το πάχος του υλικού και το σχήμα της δομής.

Βαθμός
Το αλουμίνιο είναι συνήθως ένα υλικό επιλογής κατά τη μείωση του βάρους. Αλλά είναι επιρρεπές σε κούραση, κάτι που ίσως είναι γνωστό σε οποιονδήποτε έχει χρησιμοποιήσει ανελκυστήρα αλουμινίου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προκαλεί επίσης προβλήματα ακαμψίας.

Δεδομένου ότι ο στόχος μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστη προσβασιμότητα που να είναι ασφαλής για μεγάλες αποστάσεις, αποφασίσαμε να πάμε για ατσάλι υψηλής αντοχής.

 

Μετρητής
Ένα λεπτότερο υλικό σημαίνει έναν ελαφρύτερο ανελκυστήρα, αλλά το λεπτότερο δεν είναι πάντα καλύτερο. Τα αυξημένα σημεία φορτίου στα ρουλεμάν θα μειώσουν τη διάρκεια ζωής τους και οι δυνάμεις περιστροφής από τους πείρους θα οδηγήσουν αναπόφευκτα πονοκεφάλους. Το τελευταίο είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για αποτυχία ανύψωσης στη βιομηχανία.

Προσθέτοντας την επιφάνεια γύρω από τα έδρανα, καταφέραμε να ελαχιστοποιήσουμε τα σημειακά φορτία. Όσο για τις μεντεσέδες, ονομάζουμε τις δικές μας, μεντεσέδες με ιμάντα. Ο ιμάντας φτάνει από το κέντρο του πείρου για να αποκτήσει μόχλευση έναντι περιστροφικών δυνάμεων. Αρκετά έξυπνο αν μπορούμε να το πούμε εμείς οι ίδιοι.

 

Γεωμετρία
Το σχήμα της δομής μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Μια καλή γεωμετρία θα είναι πιο αποτελεσματική ως προς το υλικό και θα παρέχει καλύτερη δομική σταθερότητα. Με την απομάκρυνση από τη βιομηχανική στάνταρ γεωμετρία στους κάτω παράλληλους βραχίονες, έχουμε αυξήσει σημαντικά την ακαμψία της πλατφόρμας. Είναι στην πραγματικότητα 300% πιο άκαμπτο από οποιοδήποτε άλλο ανελκυστήρα δοκιμάστηκε.

Λέμε ότι είναι ο μόνος ανελκυστήρας που έχει σχεδιαστεί για να έχει το συνοδός στην εξωτερική γωνία της πλατφόρμας μαζί με τον χρήστη αναπηρικής πολυθρόνας.

,

 

Η κανονική διάρκεια ζωής ενός ανελκυστήρα αναπηρικής πολυθρόνας είναι συνήθως μικρότερη από 10.000 κύκλους. Για δεκαετίες όλοι οι ανελκυστήρες BraunAbility έχουν δοκιμαστεί για να ικανοποιήσουν την εσωτερική μας απαίτηση 32.000 κύκλων και η σειρά Q δεν αποτελεί εξαίρεση. Εκτός από αυτό προσπαθήσαμε επίσης να προσομοιώσουμε στενά τις πραγματικές συνθήκες. Έχουμε τονίσει στο μέγιστο τις συγκολλήσεις της πλάκας βάσης πραγματοποιώντας δοκιμές κύκλου τόσο σε άκαμπτα όσο και σε εύκαμπτα πατώματα.

ΣΧΕΔΙΟ

Οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να σκέφτονται το σχεδιασμό ως έναν τρόπο για να κάνουν κάτι να φαίνεται καλό, αλλά ο σχεδιασμός είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Πρόκειται για αλληλεπίδραση με τον χρήστη, τον τεχνικό σέρβις και συντήρησης ή με οποιονδήποτε πλησιάζει το προϊόν.

Μαζί με τον καθηγητή Steve Visser στο Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα, δώσαμε στους ανελκυστήρες Q-Series μια ξεχωριστή καμπύλη σχεδιαστική γλώσσα με μοντέρνα εμφάνιση, καθώς και μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά που απλώς κάνουν τη ζωή πιο απλή.

Φωτισμός
Η πλατφόρμα Q-Series θα είναι δύσκολο να την χάσετε ακόμη και όταν αναπτύσσεται χαμηλά στο έδαφος σε σκοτεινό χώρο στάθμευσης. Προσθέσαμε φωτεινές λωρίδες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της πλατφόρμας, καθιστώντας το εξαιρετικά ορατό σε οποιονδήποτε βρίσκεται κοντά του.

Σε αντίθεση με τα τυπικά φώτα πλατφόρμας που είναι τοποθετημένα στο κάθετο κανάλι, διατηρεί επίσης τα φώτα μακριά από το πρόσωπο του χρήστη και διασφαλίζει ότι ο χρήστης δεν θα εμποδίσει το φως να φτάσει στην πλατφόρμα.

Κρεμαστό κόσμημα
Τακτοποιημένη συσκευασία ελέγχου.
Το νέο κρεμαστό κόσμημα είναι ένας εργονομικά διαισθητικός τρόπος ελέγχου του ανελκυστήρα. Βρίσκεται στη βάση του στη μονάδα αντλίας. Ενεργοποιήστε τον ανελκυστήρα και το μενταγιόν ανάβει, καθιστώντας εύκολο να το βρείτε ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Το κρεμαστό κόσμημα διαθέτει ένα μόνο διακόπτη, σπρώξτε προς τα κάτω και ο ανελκυστήρας ενεργοποιείται και χαμηλώνει. Πιέστε προς τα πάνω και ο ανελκυστήρας ανεβαίνει και στοιβάζεται.

Μονάδα αντλίας
Εύκολη πρόσβαση.
Η καμπύλη σχεδίαση αντικατοπτρίζεται και στη μονάδα αντλίας. Το κάλυμμα συγκρατείται από μαγνήτες και μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς τη χρήση κατσαβιδιού. Δεδομένου ότι η μονάδα αντλίας βρίσκεται συχνά κοντά στα τοιχώματα του οχήματος, βεβαιωθήκαμε ότι η πρόσβαση σε ορισμένα από τα πιο κοινά ανταλλακτικά είναι δυνατή χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από το όχημα.

Αντοχή
Για να βεβαιωθείτε ότι ο ανελκυστήρας αναπηρικών αμαξιδίων BraunAbility παραμένει τόσο όμορφος όσο την ημέρα που το αγοράσατε, προσθέσαμε μια σειρά χαρακτηριστικών σε περιοχές που εκτίθενται στη φθορά της καθημερινής χρήσης. Για παράδειγμα, τα μέρη του ανελκυστήρα που έρχονται σε επαφή με το έδαφος είναι τώρα κατασκευασμένα από καουτσούκ και ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό θα αποτρέψει τη σκουριά και τις αντιαισθητικές γρατσουνιές να σας κοιτάξουν πίσω μόλις ανοίξετε την πόρτα του οχήματος. Όταν αυτά τα "προφυλακτήρα" φθαρούν τελικά, είναι εύκολο να αντικατασταθούν.

 

Τύποι πλατφόρμας
Οι ανελκυστήρες αναπηρικών αμαξιδίων της σειράς Q διατίθενται σε δύο διαφορετικούς τύπους πλατφόρμας, Split και Solid. Και οι δύο είναι καλά αποδεδειγμένοι τύποι πλατφόρμας που έχουν τα δικά τους οφέλη. Επιλέξτε τον τύπο πλατφόρμας που ταιριάζει καλύτερα στην εφαρμογή σας.

Διαχωρισμένη πλατφόρμα
Εκτός όψεως και εκτός δρόμου
Αυτός ο τύπος πλατφόρμας στοιβάζεται χωρίζοντας στη μέση με κάθε τμήμα αναδιπλούμενο στις πλευρές του οχήματος. Στη θέση στοιβασίας του ο ανελκυστήρας αναπηρικών αμαξιδίων είναι εκτός δρόμου και εκτός θέασης. Αυτό σημαίνει ότι η είσοδος του οχήματος μπορεί πάντα να χρησιμοποιηθεί για είσοδο και έξοδο από το όχημα και δεν εμποδίζει την έξοδο σε περίπτωση εκκένωσης έκτακτης ανάγκης.

Το όριο του δαπέδου για την ανύψωση είναι το χαμηλότερο στην αγορά καθιστώντας εύκολη τη φόρτωση και μειώνει τον κίνδυνο πτώσης στο ελάχιστο. Η πλατφόρμα split είναι σχεδιασμένη για εγκατάσταση πλευρικής και πίσω πόρτας.

Q-1070 Split

 

Q-1320 Split

Στερεά πλατφόρμα
Ο τυπικός τύπος πλατφόρμας
Ο ίσως πιο κλασικός σχεδιασμός μιας πλατφόρμας ανύψωσης αναπηρικών αμαξιδίων. Καθώς η σταθερή πλατφόρμα έχει λιγότερα κινούμενα μέρη από άλλους τύπους πλατφόρμας, υπάρχουν επίσης λιγότερες ρυθμίσεις κατά την εγκατάσταση. Το μικρό βάθος του, αφήνει περισσότερο χώρο για καθίσματα μέσα στο όχημα. Η συμπαγής πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση πλευρικής και πίσω πόρτας.

Q-1320 Solid

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Q-1070 Split

Διαστάσεις

Πλάτος πλατφόρμας 740 mm
Μήκος πλατφόρμας 1070 mm
Ύψος 1152 mm
Συνολικό πλάτος 1114 mm
Συνολικό βάθος 518 mm
Ισόγειο 800 mm
Απαιτούμενο πλάτος πόρτας 985 mm
Απαιτούμενο ύψος πόρτας 1185 mm
 
 

Βάρη

Χωρητικότητα βάρους 400 kg
Μοναδιαίο βάρος 139 kg
Βάρος αποστολής 164 kg

 

Q-1320 Split

Διαστάσεις

Πλάτος πλατφόρμας 860 mm
Μήκος πλατφόρμας 1320 mm
Συνολικό ύψος 1406 mm
Συνολικό πλάτος 1245 mm
Συνολικό βάθος 580 mm
Ισόγειο 800 mm
Απαιτούμενο πλάτος πόρτας 1165 mm
Απαιτούμενο ύψος πόρτας 1435 mm

 

Βάρη

Χωρητικότητα βάρους 400 kg
Μοναδιαίο βάρος 156 kg
Βάρος αποστολής 181 kg

 

ΒΑΡΟΣ_ΑΠΟΣΤ.png

Testing

Cycle test approved (32,000)
Crash test approved
Climate test approved
EMC test approved

 

Standards

EN 1756 compliant
ECE R-10 compliant
REACH compliant
GADSL compliant
RoHS compliant
3TG compliant
 

 

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.