Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Σύστημα Εξέτασης Οδήγησης Drive Test Station BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
Drive Test Station BraunAbility

Περιγραφή

Ένα εργαλείο μέτρησης για την ανάλυση της ικανότητας οδήγησης ενός ατόμου.

Γιατί ένα DTS;
Δοκιμάστε τη δύναμη, την ευελιξία, τη συμπεριφορά και τον χρόνο αντίδρασης ενός οδηγού σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον.
Το DTS δεν είναι προσομοιωτής αλλά εργαλείο μέτρησης για τη διεξαγωγή ειδικών δοκιμών φυσικής ικανότητας ενός ατόμου. Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο βασικών λειτουργιών όπως το τιμόνι, η επιτάχυνση και το φρενάρισμα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο οδηγός μπορεί να οδηγήσει ένα όχημα με ασφάλεια.


Χρησιμοποιώντας την έκθεση δοκιμής που δημιουργήθηκε από το DTS, η επόμενη ανάλυση μπορεί να βασίζεται σε αντικειμενικά γεγονότα. Θα είναι ευκολότερο να γίνει μια ακριβής αξιολόγηση του τύπου προσαρμογής και του μοντέλου αυτοκινήτου που θα είναι κατάλληλο και το άτομο που δοκιμάζεται μπορεί να καθησυχαστεί ότι τα αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί αντικειμενικά. 

Η πρόκληση με την προσαρμογή του οχήματος έγκειται στην εύρεση ενός τρόπου που επιτρέπει σε ένα άτομο να οδηγεί παρά τους φυσικούς περιορισμούς του. Το DTS διαθέτει πολλές έξυπνες λύσεις, όλες σχεδιασμένες να δημιουργούν ένα περιβάλλον οδηγού προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε οδηγού.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι το DTS δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με το εάν το άτομο που δοκιμάζεται έχει τις πνευματικές ιδιότητες που απαιτούνται από έναν οδηγό. Ακόμα και αν πληρούνται οι φυσικές απαιτήσεις, συνιστούμε πάντα στον οδηγό να ασκεί οδήγηση με έναν έμπειρο εκπαιδευτή οδήγησης για να διασφαλίσει ότι είναι κατάλληλοι για οδήγηση.

Man sitting in a DTS with a woman beside him

Ανάλυση σε τρεις ενότητες


Τα σημεία επιλέγονται ανάλογα με τη φυσική κατάσταση του οδηγού.

Εκτελέστε τις δοκιμές όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αποδώσει το άτομο στο καλύτερό του. Να θυμάστε ότι παράγοντες όπως τα γεύματα, ο ύπνος και τα φάρμακα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά και θετικά το αποτέλεσμα της εξέτασης. Μελετήστε το πρόγραμμα οδήγησης ενώ η δοκιμή βρίσκεται σε εξέλιξη για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες από τις τιμές που παρουσιάζονται στην αναφορά. Σημειώστε, για παράδειγμα, την κίνηση του οδηγού στα χέρια και τα πόδια τους, καθώς και την ικανότητά τους να συντονίζουν τις κινήσεις και να λαμβάνουν οδηγίες επί του σκάφους.

Το συνολικό αποτέλεσμα της δοκιμής θα δώσει μια σαφή εικόνα για το ποια προσαρμογή και μοντέλο αυτοκινήτου θα είναι κατάλληλα.

Το άτομο που εκπαιδεύτηκε από το Autoadapt σε DTS μπορεί να πραγματοποιήσει δοκιμές για να αξιολογήσει την απαίτηση φυσικής προσαρμογής του οδηγού. Εάν η αξιολόγηση περιλαμβάνει τη φυσική ικανότητα του οδηγού, απαιτείται επίσης γνώση στον τομέα της θεραπείας.

Λάβετε υπόψη ότι το DTS δεν μπορεί ποτέ να υποκαταστήσει ένα τεστ σε μια πραγματική κατάσταση οδήγησης. Πάντα σιγουρευτείτε ότι ο οδηγός θα καταφέρει να οδηγήσει ένα σωστό όχημα με ασφαλή τρόπο.

1. Δοκιμή ισχύος
Μετρά τη δύναμη των βραχιόνων, των ποδιών, των χεριών και των ποδιών του οδηγού.
Αυτή η δοκιμή περιλαμβάνει έξι πιθανά σημεία όπου μπορεί να μετρηθεί η ικανότητα του οδηγού να χρησιμοποιεί φυσική αντοχή κατά την ελιγμό του τιμονιού, των χειριστηρίων και των πεντάλ. Σε αυτά τα σημεία, ο οδηγός πρέπει να στρίψει, να σπρώξει και να τραβήξει με όλη του τη δύναμη. Αυτό θα καθορίσει σαφώς πόση δύναμη και κινητικότητα έχει ο οδηγός.

Illustration of a power test system screen

2. Δοκιμή χρονοδιακόπτη
Μετρά τον χρόνο απόκρισης φρεναρίσματος του οδηγού.
Αυτή η δοκιμή περιλαμβάνει τρία πιθανά σημεία όπου μπορεί να μετρηθεί η ικανότητα του οδηγού να φρενάρει χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του. Σε αυτά τα σημεία, ο οδηγός πρέπει να επιταχύνει έως μια προκαθορισμένη τιμή και στη συνέχεια να εφαρμόσει τα φρένα το συντομότερο δυνατό. Αυτό θα καθορίσει σαφώς το επίπεδο σταθερότητας και αντοχής του οδηγού.

Illustration of a timer test system screen

3. Δοκιμή αντίδρασης
Μετρά τον χρόνο αντίδρασης του οδηγού.
Αυτή η δοκιμή περιλαμβάνει δύο πιθανά σημεία όπου μπορεί να μετρηθεί ο συνολικός χρόνος αντίδρασης του οδηγού. Σε αυτά τα σημεία, ο οδηγός πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που εμφανίζονται τυχαία στην οθόνη. Αυτό θα καθορίσει σαφώς την ικανότητα του οδηγού να αντιλαμβάνεται και να επεξεργάζεται πληροφορίες.

Illustration of a reaction test system screen

Έκθεση δοκιμής
Μια πηγή γνώσης και κατανόησης.

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών, δημιουργείται μια έκθεση δοκιμής που περιέχει όλα τα αποτελέσματα. Αυτή η αναφορά αποθηκεύεται σε δύο διαφορετικές μορφές.

Ως PDF, το οποίο παρουσιάζει την αναφορά με οπτικά απλό τρόπο και είναι κατάλληλο για εκτύπωση σε χαρτί. Η έντυπη έκθεση αποτελεί πολύτιμη βάση για ανάλυση και αξιολόγηση κατά την προσαρμογή ενός οχήματος για ένα άτομο. Η εναλλακτική μορφή, CSV, είναι κατάλληλη για εισαγωγή πληροφοριών σε διαφορετικούς τύπους βάσεων δεδομένων. Αυτή η μορφή είναι απαραίτητη εάν σκοπεύετε να συλλέξετε, να διαχειριστείτε και να ταξινομήσετε τιμές.

print screen of test report

Ετοιμο για χρήση
Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο.

Steering wheel

Τιμόνι
Ρυθμιζόμενο στο ύψος και την αντίσταση, επιτρέποντάς του να προσαρμόζεται στη θέση και τις δυνατότητες οδήγησης κάθε οδηγού. Η σωστή θέση οδήγησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη δοκιμή.

 

Steering wheel adapter

Προσαρμογέας
Προσαρμογέας τιμονιού για προσάρτηση του περιστρεφόμενου τιμονιού, ο οποίος παρέχεται. Επιλέξτε από επτά διαφορετικά μοντέλα για να βελτιστοποιήσετε την ικανότητα οδήγησης στο τιμόνι.

 

Driver Test Station

 

Close up of a hand control installed on a steering wheel

Χειριστήρια 
Έλεγχος επιταχυντή και φρένου που είναι τοποθετημένο σε τροχό και δάπεδο. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης.

 

Pedals installed in a car

Πεντάλ
Δεξιά και αριστερά πεντάλ γκαζιού και ένα πεντάλ φρένου. Η μελέτη της ευελιξίας των ποδιών και των ποδιών του οδηγού παρέχει πληροφορίες σχετικά με το εάν πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση επιπέδου ή εάν τα χειριστήρια χεριών θα ήταν καλύτερη επιλογή.

 

Close up of a computer stand installed in a car

Stand

Υποστηρίξτε τον υπολογιστή του χειριστή και τους περιστρεφόμενους τροχούς, που παρέχονται μαζί. Η θέση του υπολογιστή δίνει στον χειριστή μια καλή εικόνα του προγράμματος οδήγησης. Η μελέτη του οδηγού ενώ η δοκιμή βρίσκεται σε εξέλιξη παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη συνολική οδηγική τους ικανότητα.

 

Close up of the three buttons on the lateral of a 6-way base

Βάση 6 κατευθύνσεων
Βάση 6 κατευθύνσεων που προσαρμόζει το ύψος και την απόσταση του καθίσματος του αυτοκινήτου και περιστρέφεται προς τα έξω, καθιστώντας ευκολότερη τη μεταφορά από και προς αναπηρική καρέκλα. Η ίδια η μεταφορά παρέχει πραγματικά πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο προσαρμογής και το μοντέλο αυτοκινήτου που είναι κατάλληλο. Το κάθισμα αυτοκινήτου έχει ρυθμιζόμενη πλάτη, λαιμό και μπράτσα. Για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ο οδηγός πρέπει να κάθεται άνετα. Η βάση 6 κατευθύνσεων είναι εύκολο να ξεδιπλωθεί αν ο οδηγός θέλει να κάνει τη δοκιμή από τη δική του αναπηρική καρέκλα.

 

Wheelchair on a driver test station

 

Wheelchair anchoring system mounted on a floor

Σύστημα αγκύρωσης αναπηρικής πολυθρόνας
Εξαρτήματα στο δάπεδο για αγκύρωση της αναπηρικής πολυθρόνας του οδηγού όταν δεν χρησιμοποιείται η βάση 6 κατευθύνσεων. Είναι σημαντικό ο οδηγός να κάθεται σε σταθερή και ασφαλή θέση κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

 

Retractable wheels installed on a floor

Τροχοί
Τρεις αναδιπλούμενοι τροχοί για γρήγορη και εύκολη αφαίρεση σε εσωτερικούς χώρους. Μόλις οι τροχοί αποσυρθούν, το DTS διαθέτει μια πολύ σταθερή και ασφαλή βάση.

 

Close up of an armrest

Μπράτσα
Μπράτσα που αντισταθμίζουν στατικά φορτία στους βραχίονες. Ελέγξτε τόσο με όσο και χωρίς υποβραχιόνιο για να προσδιορίσετε τι χρειάζεται ο οδηγός.

 

Close up of the DTS screen

Οθόνη
Μια οθόνη 22 ιντσών που παρέχει στον οδηγό μια καλή επισκόπηση και αίσθηση για τις διάφορες δοκιμές. Ειδικά προσαρμοσμένο για τις δοκιμές που απαιτούν βαθμό περιφερειακής όρασης.

Διαστάσεις

Μήκος 1760 mm
Πλάτος 790 mm
Ύψος 1350 mm

 

Βάρη

Μοναδιαίο βάρος 165 kg

 

Κατά την παράδοση, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και να εφαρμόσετε τις διάφορες δοκιμές.

Σημείωση! Ο υπολογιστής του χειριστή δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο.

Η μετακίνηση του DTS σε εσωτερικούς χώρους είναι μια ομαλή και εύκολη λειτουργία. Κατά τη μετακίνηση του σταθμού μέσω στενών θυρών, η βάση για περιστρεφόμενους φορητούς υπολογιστές και τιμόνι μπορεί να αφαιρεθεί προσωρινά.

Περιλαμβάνεται

Σταθμός δοκιμής οδηγού, εξοπλισμένος με:
- χειριστήρια χεριών, Carospeed
- Βάση 6 κατευθύνσεων
- κάθισμα αυτοκινήτου, συμπαγές κάθισμα
- δύο πεντάλ γκαζιού και ένα πεντάλ φρένου
- βραχίονες αγκύρωσης αναπηρικής πολυθρόνας, 2 τεμ
- βάση για περιστρεφόμενους φορητούς υπολογιστές και τιμόνι
- περιστρεφόμενα τιμόνια, 7 τεμ
- τιμόνι με προσαρμογέα για κλώστη
- οθόνη, ευρεία οθόνη 22 ”
Τροχοί για εξωτερική μεταφορά, 2 τεμ
USB με πρόγραμμα λογισμικού
Εγχειρίδιο χρήστη
Εργαλείο βαθμονόμησης
Τα πεντάλ επέκτασης μπορούν να παραγγελθούν προαιρετικά.

 

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.