Σύστημα Εξέτασης Οδήγησης Drive Test Station BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
Drive Test Station BraunAbility

Περιγραφή

Το DTS δεν είναι ένας προσομοιωτής αλλά ένα εργαλείο μέτρησης για τη διεξαγωγή ειδικών δοκιμών της φυσικής ικανότητας οδήγησης ενός ατόμου. Χρησιμοποιείται για τη δοκιμή βασικών λειτουργιών όπως το τιμόνι, η επιτάχυνση και το φρενάρισμα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο οδηγός είναι σε θέση να οδηγεί ένα όχημα με ασφάλεια.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι το DTS δεν παρέχει καμία πληροφορία σχετικά με το εάν το άτομο που εξετάζεται έχει τις ψυχικές ιδιότητες που απαιτούνται από έναν οδηγό. Ακόμα κι αν πληρούνται οι φυσικές απαιτήσεις, συνιστούμε πάντα στον οδηγό να εξασκείται στην οδήγηση με έναν έμπειρο εκπαιδευτή οδήγησης για να διασφαλίσει ότι είναι κατάλληλοι για οδήγηση.

Ανάλυση σε τρεις ενότητες

Εφαρμόστε τις δοκιμές όταν είναι οι κατάλληλες συνθήκες ώστε το άτομο να αποδώσει τα μέγιστα. Να θυμάστε ότι παράγοντες όπως τα γεύματα, ο ύπνος και τα φάρμακα μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της εξέτασης τόσο αρνητικά όσο και θετικά. Μελετήστε τον οδηγό ενώ η δοκιμή είναι σε εξέλιξη για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες από τις τιμές που παρουσιάζονται στην αναφορά. Σημειώστε, για παράδειγμα, την κίνηση του οδηγού στα χέρια και τα πόδια του, καθώς και την ικανότητά του να συντονίζει τις κινήσεις και να παίρνει οδηγίες επί του σκάφους.

Λάβετε υπόψη ότι το DTS δεν μπορεί ποτέ να λειτουργήσει ως υποκατάστατο μιας δοκιμής σε πραγματική κατάσταση οδήγησης. Να βεβαιώνεστε πάντα ότι ο οδηγός θα καταφέρει να οδηγήσει ένα κατάλληλο όχημα με ασφαλή τρόπο.

drivetest.png

Έκθεση δοκιμής
Μια πηγή γνώσης και κατανόησης.

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών, δημιουργείται μια έκθεση δοκιμής που περιέχει όλα τα αποτελέσματα. Αυτή η αναφορά αποθηκεύεται σε δύο διαφορετικές μορφές.

Ως PDF, το οποίο παρουσιάζει την αναφορά με οπτικά απλό τρόπο και είναι κατάλληλο για εκτύπωση σε χαρτί. Η έντυπη έκθεση αποτελεί πολύτιμη βάση για ανάλυση και αξιολόγηση κατά την προσαρμογή ενός οχήματος για ένα άτομο. Η εναλλακτική μορφή, CSV, είναι κατάλληλη για εισαγωγή πληροφοριών σε διαφορετικούς τύπους βάσεων δεδομένων. Αυτή η μορφή είναι απαραίτητη εάν σκοπεύετε να συλλέξετε, να διαχειριστείτε και να ταξινομήσετε τιμές.

print screen of test report

Ετοιμο για χρήση
Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο.

Steering wheel

Τιμόνι
Ρυθμιζόμενο στο ύψος και την αντίσταση, επιτρέποντάς του να προσαρμόζεται στη θέση και τις δυνατότητες οδήγησης κάθε οδηγού. Η σωστή θέση οδήγησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη δοκιμή.

 

Steering wheel adapter

Προσαρμογέας
Προσαρμογέας τιμονιού για προσάρτηση του περιστρεφόμενου τιμονιού, ο οποίος παρέχεται. Επιλέξτε από επτά διαφορετικά μοντέλα για να βελτιστοποιήσετε την ικανότητα οδήγησης στο τιμόνι.

Close up of a hand control installed on a steering wheel

Χειριστήρια 
Έλεγχος επιταχυντή και φρένου που είναι τοποθετημένο σε τροχό και δάπεδο. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης.

Pedals installed in a car

Πεντάλ
Δεξιά και αριστερά πεντάλ γκαζιού και ένα πεντάλ φρένου. Η μελέτη της ευελιξίας των ποδιών και των ποδιών του οδηγού παρέχει πληροφορίες σχετικά με το εάν πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση επιπέδου ή εάν τα χειριστήρια χεριών θα ήταν καλύτερη επιλογή.

Close up of a computer stand installed in a car

Stand

Υποστηρίξτε τον υπολογιστή του χειριστή και τους περιστρεφόμενους τροχούς, που παρέχονται μαζί. Η θέση του υπολογιστή δίνει στον χειριστή μια καλή εικόνα του προγράμματος οδήγησης. Η μελέτη του οδηγού ενώ η δοκιμή βρίσκεται σε εξέλιξη παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη συνολική οδηγική τους ικανότητα.

Close up of the three buttons on the lateral of a 6-way base

Βάση 6 κατευθύνσεων
Βάση 6 κατευθύνσεων που προσαρμόζει το ύψος και την απόσταση του καθίσματος του αυτοκινήτου και περιστρέφεται προς τα έξω, καθιστώντας ευκολότερη τη μεταφορά από και προς αναπηρική καρέκλα. Η ίδια η μεταφορά παρέχει πραγματικά πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο προσαρμογής και το μοντέλο αυτοκινήτου που είναι κατάλληλο. Το κάθισμα αυτοκινήτου έχει ρυθμιζόμενη πλάτη, λαιμό και μπράτσα. Για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ο οδηγός πρέπει να κάθεται άνετα. Η βάση 6 κατευθύνσεων είναι εύκολο να ξεδιπλωθεί αν ο οδηγός θέλει να κάνει τη δοκιμή από τη δική του αναπηρική καρέκλα.

Wheelchair anchoring system mounted on a floor

Σύστημα αγκύρωσης αναπηρικής πολυθρόνας
Εξαρτήματα στο δάπεδο για αγκύρωση της αναπηρικής πολυθρόνας του οδηγού όταν δεν χρησιμοποιείται η βάση 6 κατευθύνσεων. Είναι σημαντικό ο οδηγός να κάθεται σε σταθερή και ασφαλή θέση κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Retractable wheels installed on a floor

Τροχοί
Τρεις αναδιπλούμενοι τροχοί για γρήγορη και εύκολη αφαίρεση σε εσωτερικούς χώρους. Μόλις οι τροχοί αποσυρθούν, το DTS διαθέτει μια πολύ σταθερή και ασφαλή βάση.

 

Close up of an armrest

Μπράτσα
Μπράτσα που αντισταθμίζουν στατικά φορτία στους βραχίονες. Ελέγξτε τόσο με όσο και χωρίς υποβραχιόνιο για να προσδιορίσετε τι χρειάζεται ο οδηγός.

 

Close up of the DTS screen

Οθόνη
Μια οθόνη 22 ιντσών που παρέχει στον οδηγό μια καλή επισκόπηση και αίσθηση για τις διάφορες δοκιμές. Ειδικά προσαρμοσμένο για τις δοκιμές που απαιτούν βαθμό περιφερειακής όρασης.

Κατά την παράδοση, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και να εφαρμόσετε τις διάφορες δοκιμές. Σημείωση! Ο υπολογιστής του χειριστή δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο. Η μετακίνηση του DTS σε εσωτερικούς χώρους είναι μια ομαλή και εύκολη λειτουργία. Κατά τη μετακίνηση του σταθμού μέσω στενών θυρών, η βάση για περιστρεφόμενους φορητούς υπολογιστές και τιμόνι μπορεί να αφαιρεθεί προσωρινά.

Διαστάσεις

Μήκος 1760 mm
Πλάτος 790 mm
Ύψος 1350 mm
Μοναδιαίο βάρος 165 kg

 

Περιλαμβάνεται

Σταθμός δοκιμής οδηγού, εξοπλισμένος με:
- χειριστήρια χεριών, Carospeed
- Βάση 6 κατευθύνσεων
- κάθισμα αυτοκινήτου, συμπαγές κάθισμα
- δύο πεντάλ γκαζιού και ένα πεντάλ φρένου
- βραχίονες αγκύρωσης αναπηρικής πολυθρόνας, 2 τεμ
- βάση για περιστρεφόμενους φορητούς υπολογιστές και τιμόνι
- περιστρεφόμενα τιμόνια, 7 τεμ
- τιμόνι με προσαρμογέα για κλώστη
- οθόνη, ευρεία οθόνη 22 ”
Τροχοί για εξωτερική μεταφορά, 2 τεμ
USB με πρόγραμμα λογισμικού
Εγχειρίδιο χρήστη
Εργαλείο βαθμονόμησης
Τα πεντάλ επέκτασης μπορούν να παραγγελθούν προαιρετικά.

 
 

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων