Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Δάπεδο Αλουμινίου Για Οχήματα Innotrax BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
Innotrax BraunAbility

Περιγραφή

Αυτό το προσαρμοσμένο δάπεδο από αλουμίνιο παραδίδεται ως μέρος ή ως μεμονωμένες σανίδες που κάνουν εύκολο κλικ μαζί Το δάπεδο αποτελείται από διάφορα προφίλ, είτε κομμάτια είτε διαχωριστικά, που ταιριάζουν σε διάφορες ανάγκες. Το Innotrax® μπορεί να παραγγελθεί ως μεμονωμένες σανίδες ή να παραγγελθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Innotrax flooring planks in different sizes

Ένα δάπεδο Innotrax® είναι κατασκευασμένο από μια σειρά από σανίδες αλουμινίου που κάνουν κλικ για να σχηματίσουν μια διάταξη δαπέδου. Συνδυάζοντας διάφορες σανίδες, μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε όροφο στις επιθυμητές προδιαγραφές. Το Innotrax® διατίθεται σε μεμονωμένες σανίδες ή σε ολόκληρο το δάπεδο, παραδίδεται σε δύο μέρη. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη, απλή και εγγυημένη ποιότητα. Εν ολίγοις, οι ράγες Innotrax® θα είναι πάντα απόλυτα παράλληλες μεταξύ τους. Το τελικό δάπεδο είναι κολλημένο στη θέση του, καθιστώντας όλο το όχημα ενισχυμένο και σταθεροποιημένο.

Το Innotrax® είναι πλήρως συμβατό με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με το πρότυπο M1. Προσφέρει πιστοποιημένη έγκριση για τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα μοντέλα οχημάτων.

  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Διατίθεται σε 3 διαφορετικά πλάτη σανίδας
  • Διατίθεται διπλή ράγα
  • Ευέλικτο αρθρωτό σύστημα
  • Κατάλληλο για μεμονωμένες προσαρμογές ή μικρές σειρές
  • Πωλείται ως μεμονωμένες σανίδες ή προ-κομμένα δάπεδα παραδίδονται στα μισά
  • Συμβατό με μια μεγάλη γκάμα δεσίματος, φωτιστικών καθισμάτων και προσκέφαλων

 

Innotrax flooring profiles in different sizes
 
Μοντέλο Πλάτος Ύψος Βάρος Μήκη
Rail planks
R1 104 mm 41 mm 2.75 kg/m 258, 320, 380, 420, 490, 520 cm
R2 138 mm 41 mm 3.13 kg/m 258, 320, 380, 420, 490, 520 cm
R3 209 mm 41 mm 5.38 kg/m 258, 320, 380, 420, 490, 520 cm
Plain planks
P1 104 mm 35 mm 2.02 kg/m 258, 320, 380, 420, 490, 520 cm
P2 138 mm 35 mm 2.40 kg/m 258, 320, 380, 420, 490, 520 cm

 

Innotrax flooring in a flat floor solution

Επίπεδο δάπεδο Innotrax®
Το Innotrax® Flat Floor επιτρέπει στους μετατροπείς οχημάτων να αφαιρούν τις προεξέχουσες καμάρες των πίσω τροχών, μεγιστοποιώντας έτσι χώρο τόσο για τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων όσο και για τους καθισμένους επιβάτες.

Το Innotrax® Flat Floor έχει δοκιμαστεί ειδικά για χρήση στα Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Iveco Daily, Renault Master και Ford Transit.

Το δάπεδο είναι κολλημένο σε ανυψωμένη πλατφόρμα 100 mm για να επιτρέπει την απόσταση από την ανάρτηση και παρέχει μια ομαλή και άνετη διαδρομή για κάθε επιβάτη.

Το Innotrax® Flat Floor μπορεί να παραγγελθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Προσφέρουμε μια πλήρως προετοιμασμένη εξυπηρέτηση δαπέδου, συμπεριλαμβανομένης της κατά παραγγελία σχεδίασης δαπέδου, της δυνατότητας κοπής σε σχήμα και προφίλ για να δώσουμε στους μετατροπείς μεγαλύτερες επιλογές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις.

Συμμορφώνεται με τα πρότυπα δοκιμών οχημάτων M2 και συμμορφώνεται με όλα τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς.

Με την αφαίρεση του τόξου του τροχού, η ανάρτηση του οχήματος ενδέχεται να απαιτεί κάποιες ρυθμίσεις.

Το Innotrax® Flat Floor διατίθεται σε μηχανική κατεργασία, ανοδίωση ή μόνο ως εξώθηση.

Ειδικές εφαρμογές
Επίπεδο δάπεδο Innotrax®
Μια ολοκληρωμένη λύση δαπέδων που παρέχει μέγιστους χώρους καθισμάτων. Το βασικό χαρακτηριστικό του Innotrax® Flat Floor είναι η αφαίρεση των προεξέχοντων τόξων των πίσω τροχών στο όχημα για τη μεγιστοποίηση του χώρου στο δάπεδο για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και καθισμένους επιβάτες. Το Innotrax® Flat Floor έχει δοκιμαστεί ειδικά για χρήση στα Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Iveco Daily, Renault Master και Ford Transit. Το Innotrax® Flat Floor συμμορφώνεται με τα πρότυπα δοκιμών οχημάτων M2 και συμμορφώνεται με όλα τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς.

Καμπίνα πληρώματος Innotrax®
Η VCA ενέκρινε τη χρήση δαπέδων Innotrax® σε οχήματα Crew Cab. Η ενότητα Innotrax® πρέπει να περιέχει ράγες μήκους τουλάχιστον δύο μέτρων και να εγκατασταθεί σύμφωνα με τις οδηγίες τοποθέτησής μας. Το Innotrax® Crew Cab είναι μια αποδεδειγμένη λύση που βοηθά στη δημιουργία πολύ στιβαρών δαπέδων γρήγορα και εύκολα. Το σύστημα δαπέδου παρέχει στους μετατροπείς τεράστια ευελιξία διάταξης δαπέδου και είναι πολύ οικονομικό. Το Innotrax® Crew Cab μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα οχημάτων. Σε ορισμένες διαμορφώσεις θέσεων, ενδέχεται να απαιτούνται ορισμένες πρόσθετες δοκιμές.

Van with Innotrax flooring installed

Van with Innotrax flooring installed

 

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.