Κάθισμα Για Μεταφορά Επιβατών U-seat BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:

Περιγραφή

Το U-Seat είναι ένα οικονομικό και ευέλικτο κάθισμα. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μια διακριτική έκδοση σε μαύρο χρωμα και μια έκδοση με ιδιαίτερα ορατές λεπτομέρειες.

U-Seat Standard

Η έκδοση U-Seat Standard διαθέτει δύο επιλογές ταπετσαρίας, είτε συνδυασμό μαύρης δερματίνης/υφασμάτινης ταπετσαρίας είτε μόνο μαύρης δερματίνης. Και οι δύο επιλογές έχουν πίσω κέλυφος από πλαστικό ABS. Μια λαβή βρίσκεται στο πίσω μέρος του προσκέφαλου. Η πλάτη είναι διαθέσιμη ως σταθερή ή ανακλινόμενη. Προαιρετικά διατίθενται υποβραχιόνια.Διαθέτει σημεία αγκύρωσης ISOFIX για παιδικά καθίσματα ασφαλείας καθώς και ενσωματωμένη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων.

Public U-Seat

Η έκδοση U-Seat Public διαθέτει πλήρη επένδυση από δερματίνη, το πίσω κέλυφος και τη λαβή στο πίσω μέρος του προσκέφαλου όπως η στάνταρ έκδοση. Έχει επίσης τις ίδιες επιλογές υποβραχιόνιου και ανάκλισης.
Αυτό που διαχωρίζει τη συγεκριμένη έκδοση είναι οι κίτρινες σωληνώσεις γύρω από τα περιγράμματα του καθίσματος, η πρόσθετη κίτρινη λαβή στο πλάι του προσκέφαλου και ένα έντονα ορατό κίτρινο προσκέφαλο. Διαθέτει σημεία αγκύρωσης ISOFIX για παιδικά καθίσματα ασφαλείας καθώς και ενσωματωμένη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων.

Σχέδιο
Το U-Seat έχει σχεδιαστεί για να παραμένει καλό και καθαρό ακόμη και μετά από χρόνια χρήση. Η ταπετσαρία από δερματίνη είναι ανθεκτική και δεν απορροφά υγρά. Το πίσω κέλυφος ABS παρέχει καλή προστασία από γρατζουνιές και σημάδια. Και τα δύο υλικά μπορούν να καθαριστούν εύκολα με ένα υγρό πανί.

Πόδια καθίσματος και κλειδαριές
Για να παρέχει τη βέλτιστη ευελιξία στο κόστος και τη διάταξη των καθισμάτων, το U-Seat μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τα πόδια καθίσματος TwinLock όσο και με τα πόδια της καρέκλας. 

Twin-lock

TwinLock seat locker

Seat Locker + seat legs
 
Seat locker and seat legs

 

 

 

 

 

Για να διασφαλιστεί υψηλό επίπεδο ασφάλειας, το U-Seat είναι πλήρως ελεγμένο και εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο M1. Κάθε μία από τις επιμέρους λειτουργίες συμμορφώνεται με τις ειδικές τρέχουσες οδηγίες της για έγκριση.

2005/39/CE
Seats, their anchorages and head restraints
2005/40/CE
Safety belts and restraint systems of motor vehicles
2005/41/CE
Anchorages for motor-vehicle safety belts
ISOFIX ISO/F2
Anchorages for child seats

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΛΑΤΟΣ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ) 455 mm
ΥΨΟΣ 868 mm
ΒΑΘΟΣ 655 mm
ΒΑΡΟΣ 16 / 19 kg
ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΛΑΤΗΣ 0-19.5°

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.