Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Σημεία Αγκύρωσης Για Χώρους Αμαξιδίων BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:

Περιγραφή

Αυτές οι συσκευές παρέχουν στα οχήματα σημεία αγκύρωσης για πρόσδεση και περιορισμούς επιβατών. Για παράδειγμα, ένα καθορισμένο σημείο για αναπηρικά αμαξίδια. Εάν υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη ευελιξία, χρησιμοποιήστε ράγες αλουμινίου ή τις πλήρεις λύσεις δαπέδων αλουμινίου Innotrax και SpaceFloor.

Solo floor anchor

Μια αγκύρωση δαπέδου με ελατήριο για χρήση με συμβατές γραβάτες. Το σύστημα αποτελείται από ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας άγκιστρο δαπέδου στερέωσης που είναι μόνιμα στερεωμένο στο πάτωμα του οχήματος και μια σφήνα στερέωσης προσαρμοσμένη στην πρόσδεση της αναπηρικής πολυθρόνας. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι για μακροπρόθεσμα οφέλη, η αγκύρωση δαπέδου είναι γρήγορη, εύκολη στη χρήση και πολύ αποτελεσματική.

Οι αγκυρώσεις δαπέδου διατίθενται σε τρία μεγέθη βάθους: 30 mm, 50 mm και 90 mm.

spring-loaded floor anchor

 

Solo floor anchor - High Viz

Το σύστημα αποτελείται από ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας άγκιστρο δαπέδου στερέωσης που είναι μόνιμα στερεωμένο στο πάτωμα του οχήματος και μια σφήνα στερέωσης προσαρμοσμένη στην πρόσδεση της αναπηρικής πολυθρόνας. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι για μακροπρόθεσμα οφέλη, η αγκύρωση δαπέδου είναι γρήγορη, εύκολη στη χρήση και πολύ αποτελεσματική.

Οι άγκυρες υψηλού δαπέδου είναι διαθέσιμες σε τρία μεγέθη βάθους: 30 mm, 50 mm και 90 mm.

Yellow fluorescent spring-loaded floor anchor

 

Solo static floor anchor

 Το σύστημα διαθέτει μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στατική άγκυρα δαπέδου που είναι μόνιμα στερεωμένη στο πάτωμα του οχήματος και ένα σφιγκτήρα στερέωσης που είναι τοποθετημένο στα γραβάτα αναπηρικής πολυθρόνας. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, η ανυψωμένη βάση στήριξης δαπέδου είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση και πολύ αποτελεσματική.

Η στατική άγκυρα δαπέδου μας διαθέτει βίδα βρύσης M10 και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο δάπεδο του οχήματος.

Stainless steel floor anchor pieces

 

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.