Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Συσκεύη Στερέωσης Καθισμάτων BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:

Περιγραφή

Αυτές οι συσκευές στερέωσης χρησιμοποιούνται για να ασφαλίσουν ένα κάθισμα στις ράγες των σιδηροτροχιών ή του δαπέδου αλουμινίου. Ορισμένα φωτιστικά καθίσματος βιδώνονται στη θέση τους ημι-μόνιμα ενώ άλλα έχουν λειτουργία γρήγορης απελευθέρωσης. Το τελευταίο μπορεί να είναι χρήσιμο για παρόχους διέλευσης που πρέπει να αλλάξουν γρήγορα τη διάταξη θέσεων. Για παράδειγμα, να κάνουν χώρο για μια αναπηρική καρέκλα στην απογευματινή τους διαδρομή.

Seat Locker


Το Seat Locker είναι μια συσκευή που κλειδώνει τα πόδια του καθίσματος στην παρακολούθηση δαπέδου ενός οχήματος. Ο κύριος σκοπός του είναι να προσθέσει ευελιξία στη διαμόρφωση των καθισμάτων ενός οχήματος. Όντας η κορυφαία λύση της κατηγορίας, το Seat Locker είναι ένα διακριτικό χαμηλών προδιαγραφών κλειδωμένο, σχεδιασμένο ώστε να μην κουδουνίζει. Ένα απλό βήμα στον ενεργοποιητή κλειδώνει το κάθισμα στην παρακολούθηση.

Black and metalic seat lockers

 

Κλειδώστε ένα κάθισμα στη θέση του σε δύο απλά βήματα. Αυτό είναι ένα βήμα με τα πόδια ανά πόδι καθίσματος. Σχεδιασμένο για να είναι εύκολο στη χρήση, ο ενεργοποιητής του Seat Locker εξασφαλίζει ασφαλή και ελεύθερη πρόσφυση σε μία κίνηση. Για να απελευθερώσετε το κάθισμα, πιέστε πρώτα το στήριγμα απελευθέρωσης ασφαλείας και μετά σηκώστε τον ενεργοποιητή. Ενώ αυτό απαιτεί χειρισμό σε επίπεδο δαπέδου, είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό ασφαλείας για να σταματήσει η τυχαία απελευθέρωση του καθίσματος.

Foot presses the lock

 

Ο ενσωματωμένος τροχός στο πίσω μέρος του Seat Locker καθιστά γρήγορη και εύκολη την κίνηση βαρέων καθισμάτων. Η εύρεση της σωστής θέσης μέσα στην πίστα είναι εύκολη, καθώς το ντουλάπι είναι αυτο-εντοπισμένο. Το ντουλάπι καθίσματος σάς βοηθά να μειώσετε το χρόνο προσαρμογής του οχήματός σας, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο δρόμο σε χρόνο μηδέν.Για κινούμενα καθίσματα έξω από το όχημα χρησιμοποιήστε τους προαιρετικούς τροχούς μεταφοράς.

Roll the seat.

 

Τα πόδια του καθίσματος συνδέονται με το ντουλάπι χρησιμοποιώντας ένα από τα τρία σταθερά σημεία στην πλάτη και το ρυθμιζόμενο μπροστινό σημείο. Αυτό αποδίδει τον ισχυρότερο δεσμό, αλλά είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε κατασκευαστή καθισμάτων για το όχημά σας. Το νέο πατενταρισμένο σύστημα σύσφιξης είναι ένα χέρι-γάντι, χωρίς κουδουνίστρα κατάλληλο για οποιαδήποτε τυπική παρακολούθηση. Το Seat Locker είναι ένα από τα πιο ευέλικτα ερμάρια στην αγορά.

Seat legs attached to the vehicle floor

 

Σχέδιο.Η λειτουργία και η αξιοπιστία μπορεί να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, αλλά οι μηχανικοί μας έδωσαν επίσης στο νέο ντουλάπι μια μοντέρνα εμφάνιση. Το κομψό και διακριτικό του προφίλ συνδυάζεται καλά με το εσωτερικό ενός σύγχρονου οχήματος και διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι.

Seat fixture on white background

 

Μόλις πατήσετε τον ενεργοποιητή του ντουλαπιού για να κλειδώσετε το κάθισμα στην παρακολούθηση, παραμένει σταθερά κλειδωμένο στη θέση του. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός του συστήματος σύσφιξης εξαλείφει κάθε κουδούνισμα χωρίς να χρειάζεται καμία ρύθμιση, παρέχοντας ένα ευχάριστο περιβάλλον τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.

Person sitting in a seat

 

Ασφάλεια
Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο.
Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα μας, η ασφάλεια και η αξιοπιστία συμβαδίζουν. Βάζουμε το Seat Locker σε αυστηρές δοκιμές σε κάθε πτυχή της προβλεπόμενης χρήσης του. Ο ενεργοποιητής και η απελευθέρωση ασφαλείας πέρασαν 48 ώρες δονήσεων και μια δοκιμαστική βαριά χρήση διάρκειας τριών ετών. Το τελευταίο σε μαθηματικούς όρους είναι περίπου 13.000 κύκλοι.

Το Seat Locker συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ECE 14 και EC 76/115 όπως τροποποιήθηκε στο M1. Είναι εγκεκριμένο για χρήση σε ράγες Innotrax, Low, Surface και Heavy Duty. Το Seat Locker έχει δοκιμαστεί σε ένα μόνο κάθισμα των 30 κιλών, ανεξάρτητα από το VCA.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΚΟΣ 485 mm
ΠΛΑΤΟΣ 40 mm
ΥΨΟΣ 20 mm
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΣΤΡΑΚΩΝ 25.4 mm

 

ΒΑΡΗ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 30 kg
ΜΟΝΑΔΙΑΙΟ ΒΑΡΟΣ 1.255 kg

 

Testing

Cycle test approved (13.000)
Crash test approved
Vibration test approved (48h)
Το Seat Locker έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί ανεξάρτητα από τη VCA.
 

Standards

ECE R-14 compliant
ECE R-17 compliant
ECE R-80 compliant

 

HAL


Ένα αφαιρούμενο προσάρτημα καθίσματος κατάλληλο για την αγορά κοινοτικών μεταφορών. Λειτουργία με ένα χέρι ανά εξάρτημα είναι το μόνο που χρειάζεται για να απελευθερώσετε το κάθισμα από τη ράγα, έτσι ώστε να μπορεί να μεταφερθεί ή να αφαιρεθεί ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι τροχοί μεταφοράς για κινούμενα καθίσματα έξω από το όχημα διατίθενται ως αξεσουάρ καθώς ο ενσωματωμένος τροχός έχει σχεδιαστεί μόνο για χρήση εντός του οχήματος.

 • Εύκολο κράτημα και χειρισμός με σχήμα λαβής
 • Η σκανδάλη με ένα χέρι απελευθερώνει εύκολα το HAL από τη ράγα με τη λειτουργία του ενός χεριού
 • Η τεχνολογία οπίσθιας αγκύρωσης επιτρέπει την ασφάλιση και ασφάλιση στο πίσω μέρος του καθίσματος
 • Το προσάρτημα του καθίσματος είναι χωρίς κουδουνίστρα για τη διαβεβαίωση και την άνεση των επιβατών και των οδηγών
 • Με τη βοήθεια του ενσωματωμένου τροχού, οι κλειδαριές αυτο-τοποθετούνται στη ράγα με ευκολία.
 • Ένας μηχανισμός κατά της παραβίασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ασφαλίσει περαιτέρω το κάθισμα μέσα στο όχημα
 • Το HAL παρέχει ευελιξία καθώς ταιριάζει στα περισσότερα πόδια και ράγα καθίσματος
 • Το VCA ήταν κλειδωμένο, το οποίο είναι σημαντικά ισχυρότερο από τις απαιτήσεις M1 σε μονές θέσεις
 • Προστασία IPR στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εγγύηση 3 ετών

HAL seat fixture

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΚΟΣ 430 mm
ΠΛΑΤΟΣ 50 mm
ΥΨΟΣ 120 mm
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΣΤΡΑΚΩΝ 25.4 mm

 

Standards

ECE R-14 compliant
ECE R-17 compliant
ECE R-80 compliant

 

Standard Lockable

Ελαφρύ, ασφαλές και εύκολο στη χρήση προσάρτημα καθίσματος. Ο μηχανισμός εμβόλου επιτρέπει στο κάθισμα να ασφαλίζεται γρήγορα στη θέση του. Οι τροχοί μεταφοράς διατίθενται ως αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να μετακινείτε εύκολα καθίσματα έξω από το όχημα. Δοκιμάστηκε επιτυχώς σε MIRA, TÜV και Status έως M1 σε μονό κάθισμα έως 30 κιλά και M2 σε διπλό κάθισμα, το προσάρτημα καθίσματος πληροί τις απαιτήσεις των κανονισμών ECE 14, 17 και 80.

 • Το Standard Lockable αποτελείται από 5 εύκαμπτα πόδια στο πίσω μέρος και 3 στο μπροστινό μέρος για ασφάλεια
 • Τα πόδια έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται απευθείας στη ράγα και να πέφτουν στη θέση τους
 • Ο μηχανισμός εμβόλου επιτρέπει στο κάθισμα να ασφαλίζεται γρήγορα στη θέση του
 • Η αντικλεπτική συσκευή ασφαλίζει στην κάτω πλευρά της ράγας για να βοηθήσει στη στερέωση του καθίσματος
 • Το βασικό προσάρτημα καθίσματος είναι εξοπλισμένο με 3 βίδες στερέωσης για πρόσθετη ασφάλεια

Standard Lockable seat fixture

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΚΟΣ 375 mm
ΠΛΑΤΟΣ 60 mm
ΥΨΟΣ 62 mm
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΣΤΡΑΚΩΝ 25.4 mm

 

Standards

ECE R-14 compliant
ECE R-17 compliant
ECE R-80 compliant

 

T-Bolts

T-bolts

Σχεδιασμένο για να είναι συμβατό με όλες τις εγκεκριμένες κατασκευές καθισμάτων, τα M1 & M2 T-Bolts είναι μια εύκολη μέθοδος ασφαλείας των καθισμάτων μέσα σε ένα όχημα.

Τα T-Bolts λειτουργούν ως μη αφαιρούμενο στήριγμα για μόνιμες θέσεις καθίσματος ή μπορούν εύκολα να επαναρυθμιστούν χαλαρώνοντας τα παξιμάδια ασφάλισης και σύροντας το κάθισμα κατά μήκος της ράγας. Εάν τα καθίσματα πρόκειται να επανατοποθετηθούν, το νάιλο παξιμάδι πρέπει να αντικατασταθεί.

Τα T-Bolts είναι μια πολύ αποτελεσματική συσκευή κατά των κουδουνισμάτων
Τα M1 T-μπουλόνια πρέπει να χρησιμοποιούνται στο πίσω μέρος του καθίσματος σε συνδυασμό με τα M2 T-Bolts για το μπροστινό μέρος του καθίσματος.
Οι βίδες M1 T έρχονται σε τρία διαφορετικά μεγέθη βήματος 1 "(25,4 mm), 2" (50,8 mm) και 3 "(76,2 mm)

Με επιτυχία δοκιμή σε MIRA, TUV και Status σε M1 σε μονό κάθισμα έως 30 κιλά και M2 σε διπλό κάθισμα, τα M1 T-Bolts πληρούν τις απαιτήσεις του κανονισμού ECE 14 και των οδηγιών ΕΕ 76/115

Μ2 T-Bolts: Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το M1 T-Bolt, το M2 25mm T-Bolt πρέπει να τοποθετείται στο μπροστινό μέρος του καθίσματος για να πληροί τον κανονισμό φορτίου M1.

Τέσσερα M2 25mm T-Bolts μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη στερέωση των μεμονωμένων καθισμάτων και την τήρηση του κανονισμού φορτίου M2

Κλιπ πεταλούδας
Στερέωση μονής θέσης δοκιμασμένη σε M2 σε μονά καθίσματα έως 33 κιλά.

 

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.