Συσκεύη Στερέωσης Καθισμάτων BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:

Περιγραφή

 

Αυτές οι συσκευές στερέωσης χρησιμοποιούνται για τη στερέωση ενός καθίσματος στις ράγες σιδηροτροχιών ή στο δάπεδο αλουμινίου. Ορισμένα εξαρτήματα καθισμάτων βιδώνονται στη θέση τους ημιμόνιμα, ενώ άλλα έχουν λειτουργία γρήγορης απελευθέρωσης. Το τελευταίο μπορεί να είναι χρήσιμο για παρόχους συγκοινωνιών που πρέπει να αλλάξουν γρήγορα τη διάταξη των θέσεων.

 
SEAT LOCKER Το seat locker είναι μια συσκευή που κλειδώνει τα πόδια του καθίσματος στο  δάπεδο ενός οχήματος. Ο κύριος σκοπός του είναι να προσθέσει ευελιξία στη διαμόρφωση των καθισμάτων ενός οχήματος. Όντας η premium λύση της κατηγορίας, ένα απλό βήμα στον ενεργοποιητή κλειδώνει το κάθισμα στο tracking. 
 

ΔΙΑΣΤ.png

HAL

Το μόνο που χρειάζεται για την απελευθέρωση του καθίσματος από τη ράγα είναι μία λειτουργία με το χέρι ανά εξάρτημα, ώστε να μπορεί είτε να μετακινηθεί είτε να αφαιρεθεί ανάλογα με τις ανάγκες. Οι τροχοί μεταφοράς για κινούμενα καθίσματα εκτός του οχήματος διατίθενται ως αξεσουάρ, καθώς ο ενσωματωμένος τροχός έχει σχεδιαστεί μόνο για χρήση εντός του οχήματος.

 

Dimensions

ΜΗΚΟΣ

430 mm
ΠΛΑΤΟΣ 50 mm
ΥΨΟΣ 120 mm
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ 25.4 mm

 

 STANDARD LOCKABLE

Ένα ελαφρύ, ασφαλές και εύκολο στη χρήση εξάρτημα καθίσματος. Ο μηχανισμός εμβόλου επιτρέπει στο κάθισμα να ασφαλίζει γρήγορα στη θέση του. Οι τροχοί μεταφοράς διατίθενται ως αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να μετακινείτε εύκολα τα καθίσματα έξω από το όχημα. Δοκιμασμένο με επιτυχία σε MIRA, TÜV και Status to M1 σε μονό κάθισμα έως 30 kg και M2 σε διπλό κάθισμα, το εξάρτημα καθίσματος μας πληροί τις απαιτήσεις των κανονισμών ECE 14, 17 και 80.

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΚΟΣ 375 mm
ΠΛΑΤΟΣ 60 mm
ΥΨΟΣ 62 mm
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ 25.4 mm

 

T-BOLTS
Σχεδιασμένα για να είναι συμβατά με όλους τους εγκεκριμένους κατασκευαστές καθισμάτων, τα M1 & M2 T-Bolt είναι μια εύκολη μέθοδος ασφάλισης καθισμάτων μέσα σε ένα όχημα.

T-bolts

 

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.