Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Κάθισμα για το αυτοκίνητο Carony BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
Carony BraunAbility

Περιγραφή

Το Carony πρόκειται να είναι σε θέση να πάει μέρη, να κάνει πράγματα και να είναι αυθόρμητα. Θα δώσει σε κάθε χρήστη και στον φροντιστή του περισσότερη ανεξαρτησία. Είναι η ελευθερία να πάτε όπου θέλετε και να είστε πιο δραστήριοι. Καθημερινά πράγματα, όπως ψώνια ή στιγμιαία πράγματα, όπως πικνίκ δίπλα στη θάλασσα.

Το Carony είναι ένα σύστημα που σας επιτρέπει να μεταφέρετε από αναπηρικό καροτσάκι στο κάθισμα αυτοκινήτου χωρίς ανύψωση. Αφαιρεί όλα τα δύσκολα, βαριά και επικίνδυνα μέρη της μεταφοράς. Είναι εξίσου ασφαλές και άνετο με ένα τυπικό κάθισμα αυτοκινήτου και είναι τόσο ευέλικτο και εύκολο στη χρήση όσο αναπηρικό αμαξίδιο μεταφοράς.

Εάν είστε χρήστης αναπηρικών αμαξιδίων και αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη μεταφορά μόνοι σας. Εάν είστε φροντιστής και ανυψώνετε το σύντροφό σας, τον γονέα ή το παιδί σας, η αναπηρική καρέκλα και το κάθισμα αυτοκινήτου είναι δύσκολη ή αδύνατη. Τότε το Carony μπορεί να είναι το πράγμα που χρειάζεστε.

Μπορεί επίσης να είναι το να είσαι σε θέση να μείνεις μαζί. Για χρήστες και φροντιστές που ζουν μαζί, υπάρχουν πολλά βοηθήματα που τους βοηθούν να διαχειρίζονται ανεξάρτητα στο σπίτι. Το Carony είναι μια επέκταση αυτής της ανεξαρτησίας που θα σας οδηγήσει όσο είστε διατεθειμένοι να οδηγήσετε.

Ως χρήστης, το Carony σας επιτρέπει να κάνετε τη μεταφορά με πολύ λίγη προσπάθεια, στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μείνετε καθισμένοι.

Ως φροντιστής δεν χρειάζεται καν να είστε πολύ δυνατοί για να μεταφέρετε ένα βαρύ άτομο. Εάν μπορείτε να σπρώξετε μια αναπηρική καρέκλα με ένα άτομο σε αυτό, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Carony.

Τρία απλά βήματα για μεταφορά από αναπηρικό καροτσάκι στο κάθισμα αυτοκινήτου, χωρίς ανύψωση:

  • Στο αυτοκίνητο έχουμε μια περιστρεφόμενη βάση που μπορείτε να βάλετε με την αναπηρική καρέκλα Carony. Μόλις στερεώσετε το Carony στη βάση περιστροφής, σύρετε το κάθισμα με το χρήστη από τη βάση του τροχού στη βάση περιστροφής. Αποσυνδέετε τη βάση του τροχού και περιστρέφετε.
  • Τώρα έχετε μεταφέρει από αναπηρικό καροτσάκι στο αυτοκίνητο και κάθεστε σε ένα κανονικό κάθισμα αυτοκινήτου. Απλά φροντίστε να φοράτε την αυθεντική ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου πριν απολαύσετε τη βόλτα.
  • Φυσικά πρέπει να φέρετε τη βάση του τροχού και επειδή είναι πολύ εύκολο να χειριστείτε και σχετικά ελαφρύ, βάλτε το στον κορμό. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ανύψωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ανυψωτικό αναπηρικής πολυθρόνας.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Εν συντομία, το σύστημα Carony αποτελείται από τρία μέρη: το κάθισμα, τη βάση των τροχών και τη βάση περιστροφής. Μαζί με το μεταξόνιο, το κάθισμα θα γίνει τυπική αναπηρική καρέκλα μεταφοράς. Μαζί με τη βάση περιστροφής, το κάθισμα γίνεται ένα δοκιμασμένο και εγκεκριμένο κάθισμα αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε, χρήστης αναπηρικής πολυθρόνας ή όχι, μπορεί να καθίσει μπροστά στο κάθισμα Carony, να χρησιμοποιήσει την αρχική ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου και να απολαύσει μια ασφαλή και άνετη οδήγηση.

Carony wheelchair profile

 

ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ

Εδώ κάθεται ο χρήστης, με ασφάλεια και άνεση. Είναι το κινούμενο μέρος του Carony που ολισθαίνει με τον χρήστη μεταξύ της βάσης των τροχών και της περιστρεφόμενης βάσης. Το κάθισμα έχει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά για καλή στάση και ανακούφιση πίεσης. Για παράδειγμα, ανυψώνοντας το μπροστινό μέρος του μαξιλαριού του καθίσματος και ανακλινόμενη πλάτη. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένες λαβές carer με φρένα.

Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα Χαρακτηριστικά για μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά και άλλα χαρακτηριστικά του καθίσματος Carony.

Carony seat

 

Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΩΝ.

Αυτή είναι η βάση των τροχών. Μαζί με το κάθισμα σχηματίζει την αναπηρική καρέκλα Carony. Εδώ μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες όπως στηρίγματα ποδιών, στρόφαλο για ρύθμιση ύψους και φρένο στάθμευσης. Για εύκολη μετακίνηση και ασφαλή στάθμευση, διαθέτει τροχούς υψηλής ποιότητας 16 "με δισκόφρενα. Ο στροφαλοθάλαμος ρύθμισης ύψους βοηθά να ταιριάζει με το ύψος του αυτοκινήτου κατά την αποβάθρα, αλλά μπορεί επίσης να είναι χρήσιμος για διάφορες καταστάσεις μέσα και γύρω από το σπίτι.

 

Η ΒΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Για να επιτρέψει στη βάση του τροχού να ελλιμενιστεί και να κρατήσει το κάθισμα Carony, η περιστρεφόμενη βάση αντικαθιστά το αρχικό κάθισμα αυτοκινήτου. Όπως υποδηλώνει το όνομα μπορεί να περιστραφεί προς το άνοιγμα της πόρτας έτσι ώστε η βάση του τροχού να μπορεί να αγκυροβοληθεί. Ανάλογα με το ύψος και το μέγεθος του αυτοκινήτου σας, η βάση περιστροφής μπορεί να έχει διαφορετική εμφάνιση και λειτουργία. Σε ένα υψηλότερο αυτοκίνητο θα μπορούσε να περιστραφεί προς τα έξω και προς τα κάτω πριν αγκυρώσει το κάθισμα. Και μετά σηκώστε τόσο το κάθισμα όσο και το χρήστη στο όχημα.

Ανεξάρτητα από το πώς φαίνονται και λειτουργούν, όλες οι συμβατές βάσεις Swivel ελέγχονται και εγκρίνονται σε συνδυασμό με το κάθισμα Carony. Κάνουμε αυτές τις δοκιμές σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Πιέστε τις λαβές με φρένα.
Το Carony διαθέτει πλέον ενσωματωμένες χειρολαβές με φρένα. Όταν χρησιμοποιείται ως κάθισμα αυτοκινήτου, οι λαβές διπλώνονται στο πίσω μέρος του καθίσματος. Παρέχει περισσότερο χώρο και καθαρή επιφάνεια πρόσκρουσης για όσους κάθονται πίσω από το κάθισμα Carony. Για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δύναμη φρένων με ελάχιστη είσοδο και οι δύο πίσω τροχοί έχουν δισκόφρενα. Εάν πρέπει να αφήσετε τις λαβές, αλλά θέλετε να διατηρήσετε τη λειτουργία των φρένων, μπορείτε να πατήσετε έναν διακόπτη για να κρατήσετε προσωρινά τα φρένα. Για μεγαλύτερες στάσεις και μετά την αγκύρωση, χρησιμοποιήστε το χειρόφρενο στο πλάι του Carony.

 

Πολύ ρυθμιζόμενο.
Σχεδόν τα πάντα στο Carony είναι ρυθμιζόμενα. Από πάνω προς τα κάτω μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του προσκέφαλου, το πάχος του οσφυϊκού στηρίγματος, το ύψος και τη γωνία κάθε μεμονωμένου υποβραχιόνιου, το βάθος του καθίσματος, την κλίση της πλάτης του καθίσματος, το ύψος του μπροστινού καθίσματος, το ύψος καθίσματος του Carony, το μήκος του στηρίγματος ποδιών καθώς και η γωνία και η κατεύθυνση του στηρίγματος ποδιού. Επιπλέον, έχουμε την προαιρετική υποστήριξη ανύψωσης ποδιών.

 

 

 

 

Οι μικρές λεπτομέρειες.
Αν και αυτοί δεν είναι ακριβώς οι διαπραγματευτές ή τα μοναδικά σημεία πώλησης του Carony, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι αρκετά καλοί για να καυχηθούν.

Εργονομική φροντίδα
Όλοι οι μοχλοί που χρησιμοποιούνται από τον φροντιστή κατά τη λειτουργία και την αγκύρωση βρίσκονται στο ίδιο ύψος, στη βάση του μαξιλαριού του καθίσματος.

 

Τροχοί υψηλής ποιότητας
Τα ελαστικά αυτοκινήτου Sport Car Base Wheel 16 premium που δεν θα φθαρεί αρχικά. Οι ανακλαστικές πλευρές προσφέρουν πρόσθετη ηρεμία όταν κινείστε στο σκοτάδι.

 

Τσέπη ματιών
Στο πίσω μέρος του καθίσματος, κάτω από το κάλυμμα για τις λαβές ώθησης, έχουμε προσθέσει μια μικρή τσέπη ματιών. Ένα βολικό μέρος για την αποθήκευση αντικειμένων στα οποία θέλετε γρήγορη πρόσβαση.

 

Σταθερή θέση, ρυθμιζόμενο στήριγμα ποδιών
Τα εξαιρετικά ρυθμιζόμενα στηρίγματα ποδιών του Carony διατηρούν τη θέση τους σταθερή σε σχέση με το κάθισμα κατά τη ρύθμιση του ύψους.

ΑΣΕΞΟΥΑΡ
Διαθέτουμε διάφορα αξεσουάρ για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Carony σας. Αξεσουάρ καθίσματος από κατασκευαστές premium καθώς και αξεσουάρ προϊόντων που έχουν αναπτυχθεί εσωτερικά.

Αντιρυτιδική συσκευή.
Η αντιολισθητική συσκευή που λειτουργεί με τα πόδια ενεργοποιείται και απενεργοποιείται χρησιμοποιώντας τα πόδια. Σκοπός μας είναι να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολο για εσάς και να προσαρμόσετε την αναπηρική καρέκλα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είτε κατεβαίνεις μερικά βήματα είτε περνώντας ένα υψηλότερο εμπόδιο.

 

Ακόμα κι αν το ίδιο το κάθισμα Carony είναι ρυθμιζόμενο με πολλούς τρόπους, ορισμένα παιδιά χρειάζονται ακόμη περισσότερη υποστήριξη. Τα παιδικά μας αξεσουάρ θα βοηθήσουν στην παροχή διαφόρων επιπέδων υποστήριξης καθώς και επιπλέον ασφάλειας για μικρότερα αμαξώματα.

 

 

Χωρίς τρυπήματα.
Τόσο οι εμπρός όσο και οι πίσω εσωτερικοί σωλήνες διατίθενται σε έκδοση χωρίς παρακέντηση. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ελαστικά σας μπορούν να διατηρήσουν την εξαιρετική τους εμφάνιση ακόμα και αν οι τοπικοί σας δρόμοι είναι λίγο κοφτεροί γύρω από τις άκρες.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ
Ανεξάρτητα από τις ατομικές σας ανάγκες, η μεγάλη γκάμα αξεσουάρ καθισμάτων premium θα σας φροντίσει.

Υποστήριξη κορμού
Τοποθετείται οπουδήποτε κατά μήκος της σχισμής στην πλάτη πλάτης πάνω από το στήριγμα του βραχίονα. Η κορυφαία ρυθμιζόμενη υποστήριξη κορμού παρέχει άκαμπτο στήριγμα όπου χρειάζεται.

Υποστήριξη μηρού
Τοποθετείται οπουδήποτε κατά μήκος της σχισμής κάτω από το κάθισμα. Η premium ρυθμιζόμενη υποστήριξη μηρού παρέχει ένα άκαμπτο στήριγμα όπου χρειάζεται.

Ελαστικός ιμάντας γενικής χρήσης
Ο ιμάντας 148 cm παρέχει προσωρινή ή ολοήμερη υποστήριξη για ταξίδια, εργασία, θεραπεία, αθλήματα και εξαρτήματα. Χρησιμοποιήστε το στο στήθος, την κοιλιά, τους μηρούς ή τα κάτω πόδια.

Υποστήριξη φτέρνας
Με μεγάλη κατανομή πίεσης και αντοχή, υποστηρίζουν τα κάτω πόδια και ελέγχουν την κάμψη χωρίς κίνδυνο μώλωπες. Το αναπνεύσιμο ύφασμα παρέχει κυκλοφορία αέρα και άνεση.

Ζώνη ώμου 4 σημείων
Διανέμοντας πίεση σε επιφάνεια 25% μεγαλύτερη από μια παραδοσιακή πλεξούδα τύπου Η, η πλεξούδα ώμου έχει σχήμα περιγράμματος σώματος για βέλτιστη υποστήριξη και άνετη εφαρμογή Τα καμπύλα τακάκια ακολουθούν το περίγραμμα των ώμων και του θώρακα, με χαμηλό τοποθετημένο ιμάντα στέρνου για εύκολη ρύθμιση.

Ανύψωση στήριξης ποδιών
Βελτιωμένη υποστήριξη ποδιών για εκείνους με μακριά πόδια ή άκαμπτα γόνατα.

Ζώνη ισχίου 2 σημείων
Παρέχει καλή υποστήριξη και σας εμποδίζει να γλιστρήσετε προς τα εμπρός στο κάθισμα.

Υποστήριξη κεφαλής
Η απλή αλλά χρήσιμη υποστήριξη κεφαλής μας παρέχει λίγα από τα πάντα για το κεφάλι και το λαιμό. Φορτίο, πλευρική στήριξη και άνεση.

Elastic extension strap
Adds 72 cm to the original Universal elastic strap.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Προσκέφαλο
Αυτό το προσκέφαλο είναι πολύ χαμηλότερο από την τυπική έκδοση. Είναι επίσης πολύ ευέλικτο και επιτρέπει προσαρμογές ύψους και πλάτους ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού.

Ζώνη 4 σημείων
Η κύρια λειτουργία της καλωδίωσης είναι να βοηθήσει το παιδί να προσφέρει μια καλή και άνετη στάση καθίσματος. Μια καλή στάση καθίσματος είναι, με τη σειρά της, απαραίτητη η σωστή λειτουργία της ζώνης ασφαλείας.

Υποστήριξη κορμού και μηρού
Επιλέξτε ένα ή και τα δύο για να παρέχετε επιπλέον υποστήριξη για να επιτύχετε αυτήν την πολύ σημαντική καλή στάση καθίσματος. Δημιουργεί επίσης μια πιο κλειστή θέση που προτιμούν ορισμένοι χρήστες.

Εκτροπέας ζώνης
Αυτή η απλή αλλά ζωτική συσκευή βοηθά στην τοποθέτηση της ζώνης ασφαλείας στη σωστή γωνία στον ώμο. Αυτό είναι γνωστό ως σωστή γεωμετρία ζώνης ασφαλείας. Εάν προκύψει συντριβή και το σημείο ώμου του ιμάντα είναι πολύ υψηλό, η ζώνη θα μπορούσε να στραγγαλίσει τον χρήστη. Εάν είναι πολύ χαμηλή, η ζώνη θα μπορούσε να αποτύχει στο κράτημα του άνω σώματος.

Παιδικό υποβραχιόνιο
Τα μπράτσα είναι πιο κοντά μεταξύ τους για να ταιριάζουν καλύτερα σε μικρά σώματα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Carony wheelbase

Βάση τροχού

Μήκος 710 mm
Πλάτος 640 mm
Ύψος 430-570 mm
Ύψος ελλιμενισμού 370-510 mm
Βάρος 15.5 kg

 

Carony seat

Θέση

Μήκος 540-610 mm
Πλάτος 510 mm
Ύψος 640 mm
Ύψος με το προσκέφαλο 780-880 mm
Βάθος 41-49 mm
Μέγιστη κλίση  90°
Βάρος

 

Βάρη

Μέγιστο βάρος χρήστη 120 kg
Βάση τροχού 15.5 kg
Θέση 19.7 kg
Συνολικό βάρος 35.2 kg

 

Testing

Cycle test approved (250.000)
Flammability test approved
EN 12183 approved

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.