Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Κάθισμα για το αυτοκίνητο Turny 6-Way BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
Turny 6-Way BraunAbility

Περιγραφή

Το Turny 6-Way διευκολύνει τη μετάβαση από την αναπηρική καρέκλα στο μπροστινό κάθισμα και το αντίστροφο. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο ανελκυστήρας μπορεί να κινηθεί σε 6 κατευθύνσεις. προς τα πάνω, προς τα κάτω, προς τα εμπρός, προς τα πίσω, καθώς και περιστροφή αριστερά προς τα δεξιά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε το κάθισμα προς τα πίσω, να το περιστρέψετε προς το εσωτερικό του αυτοκινήτου και να ρυθμίσετε το επιθυμητό ύψος.

Βασικά, μετακινείτε το κάθισμα σε βέλτιστη θέση για να μεταφέρετε από και προς το αναπηρικό καροτσάκι σας. Μόλις καθίσετε, έχετε την πολυτέλεια να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ακριβώς όπως θέλετε. Το Turny 6-Way μπορεί να εγκατασταθεί τόσο στην πλευρά του οδηγού όσο και στην πλευρά του συνοδηγού.

Turny 6 way base

Top view of a person transferring from the driver's seat to a wheelchair using a Turny 6-Way.

Η μεταφορά μεταξύ του Turny 6-Way και της αναπηρικής πολυθρόνας σας είναι πιθανότατα η ευκολότερη μεταφορά που θα κάνετε ποτέ. Χρησιμοποιήστε το Turny 6-Way για να μετακινήσετε το κάθισμα στην καλύτερη θέση για να μεταφέρετε από. Στη συνέχεια, ρυθμίστε το ύψος έτσι ώστε να μεταφέρετε ελαφρώς προς τα κάτω. Η μεταφορά προς τα κάτω απαιτεί λιγότερη μυϊκή δύναμη και συνεπώς είναι πολύ πιο εύκολο να εκτελεστεί.

Παίρνετε το ίδιο πλεονέκτημα της μεταφοράς προς τα κάτω όταν πηγαίνετε από το κάθισμα στο αναπηρικό καροτσάκι ανεβάζοντας απλώς το Turny 6-Way πάνω από το ύψος του καθίσματος της αναπηρικής πολυθρόνας σας.

A person driving a car.

Επιβάτης ή οδηγός;
Το Turny 6-Way λειτουργεί εξίσου καλά στην πλευρά του οδηγού όπως και στην πλευρά των επιβατών. Μερικοί από τους πελάτες μας το έχουν εγκαταστήσει και στις δύο θέσεις. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να μοιράζονται το αυτοκίνητό τους χωρίς να διακινδυνεύουν μια δύσκολη ή ακόμη και αδύνατη μεταφορά στο άλλο κάθισμα.

Hands on a steering wheel.

Μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας
Το Turny 6-Way δεν εμποδίζει σε καμία περίπτωση τη λειτουργικότητα του αυτοκινήτου. Με άλλα λόγια, είναι δυνατό να μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας με κάποιον που δεν χρησιμοποιεί τη λειτουργία μεταφοράς αναπηρικής πολυθρόνας.

Close up of a hand using the Turny 6-Way control box.

Είναι εύκολο να ρυθμίσετε τη θέση του καθίσματος σας με το Turny 6-Way. Απλώς μετακινήστε τον αντίστοιχο διακόπτη εναλλαγής 2 κατευθύνσεων για να μετακινήσετε το κάθισμά σας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Το ύψος του καθίσματος σας ελέγχεται ακριβώς το ίδιο, απλώς μετακινήστε το διακόπτη για να σηκώσετε ή να χαμηλώσετε τη θέση σας.

Μόλις βρείτε το γλυκό σημείο σας, μπορείτε να το απολαύσετε άνετα για το υπόλοιπο της διαδρομής ή να το προσαρμόσετε όταν είναι απαραίτητο.

A wheelchair lift in the rear of a vehicle.

Για να μπείτε μέσα στο όχημα, το Turny 6-Way συνδυάζεται συνήθως με ανελκυστήρα αναπηρικής πολυθρόνας ή ράμπα. Και τα δύο διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και μορφές, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αυτό που ταιριάζει στο όχημα και τις ανάγκες σας. Δείτε τη γκάμα των ανελκυστήρων αναπηρικών αμαξιδίων και των κεκλιμένων αναβατών.

Η μεταφορά στο εσωτερικό του οχήματος έχει τα οφέλη της. Εσείς και η αναπηρική πολυθρόνα μένετε προστατευμένοι από τα στοιχεία, την κυκλοφορία και άλλες καταστάσεις άγχους. Ένα άλλο πλεονέκτημα της μεταφοράς στο εσωτερικό είναι ότι η αναπηρική καρέκλα σας παραμένει μαζί σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι το ασφαλίσατε σωστά πριν οδηγήσετε.

Two people in a car adjusting the radio.

Αυτή είναι η λύση που σας βάζει στο μπροστινό κάθισμα. Όπου μπορείτε να κοιτάξετε και να νιώσετε σαν όλους τους άλλους. Είναι η λύση που σας επιτρέπει να ζήσετε το περαστικό τοπίο μέσα από το παρμπρίζ. Αυτό σας επιτρέπει να συντονιστείτε στο αγαπημένο σας τραγούδι στο ραδιόφωνο. Αυτό σας επιτρέπει να συνομιλείτε με το άτομο δίπλα σας, είτε πρόκειται για οδηγό είτε για επιβάτη.

Various aftermarket car seats.

Επιλέξτε τη θέση σας
Στις περισσότερες περιπτώσεις, το αρχικό κάθισμα του αυτοκινήτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Turny 6-Way. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη ή χαρακτηριστικά, το Turny 6-Way είναι επίσης συμβατό με τα καθίσματά μας.

Close up of a vehicle’s seat heat button.

Διατηρήστε τις αρχικές λειτουργίες καθίσματος
Εάν το αρχικό κάθισμα του αυτοκινήτου σας διαθέτει ηλεκτρικές λειτουργίες, αυτές μπορούν να περάσουν μέσω του Turny 6-Way. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διατηρείτε χαρακτηριστικά όπως ένα θερμαινόμενο κάθισμα.

A worker inspecting material.

Ασφάλεια και αξιοπιστία
Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ασφάλεια. Γι 'αυτό βάζουμε όλα τα προϊόντα μας σε αυστηρές δοκιμές. Το Turny 6-Way έχει περάσει δοκιμές συντριβής, ακραία κλίματα και διάρκεια ζωής. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το καινοτόμο προϊόν και κάθε μικρή λεπτομέρεια που προσφέρει.

Illustration of a Turny 6-way structure

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΚΟΣ 1150* mm
ΠΛΑΤΟΣ 430 mm
ΥΨΟΣ 170-347 mm
ΠΡΟΣΑΣΜΟΓΗ ΑΝΕΣΗΣ 704 mm
ΚΑΘΕΤΟ ΤΑΞΙΔΙ 177 mm
ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ** 0-140° / 0-120°

* μπορεί να κοπεί κατά 45-190 mm από τον εγκαταστάτη, εάν χρειάζεται.
** διαφέρει μεταξύ εγκατάστασης αριστεράς (140 °) και δεξιάς (120 °).

ΒΑΡΗ
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 180 kg
ΜΟΝΑΔΙΑΙΟ ΒΑΡΟΣ 54 kg

 

ΙΣΧΥΣ

Voltage 12 V

 

Testing

Cycle test approved (10,000)
Crash test approved
Climate test approved
EMC test approved
Flammability test approved

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.