Κάθισμα για το αυτοκίνητο Turny 6-Way BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
Turny 6-Way BraunAbility

Περιγραφή

Το Turny 6-Way διευκολύνει τη μετάβαση από το αναπηρικό καροτσάκι στο μπροστινό κάθισμα και αντίστροφα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο ανελκυστήρας καθισμάτων μπορεί να κινηθεί προς 6 κατευθύνσεις. πάνω, κάτω, προς τα εμπρός, προς τα πίσω καθώς και περιστροφή από αριστερά προς τα δεξιά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φέρετε το κάθισμα προς τα πίσω, να το περιστρέψετε για να κοιτάξει προς το εσωτερικό του αυτοκινήτου και να τo ρυθμίσετε στο επιθυμητό ύψος.

Μόλις καθίσετε, έχετε την πολυτέλεια να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας όπως ακριβώς θέλετε. Το Turny 6-Way μπορεί να εγκατασταθεί τόσο στην πλευρά του οδηγού όσο και στην πλευρά του συνοδηγού.

Το Turny 6-Way δεν εμποδίζει σε καμία περίπτωση τη λειτουργικότητα του αυτοκινήτου. Με άλλα λόγια, είναι δυνατό να μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας με κάποιον που δεν χρησιμοποιεί τη λειτουργία μεταφοράς με αναπηρικό αμαξίδιο.

Είναι εύκολο να ρυθμίσετε τη θέση του καθίσματος σας με το Turny 6-Way. Απλώς μετακινήστε τον αντίστοιχο διακόπτη 2 κατευθύνσεων για να μετακινήσετε το κάθισμά σας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Το ύψος του καθίσματός σας ελέγχεται ακριβώς το ίδιο, απλώς πατήστε τον διακόπτη για να ανεβάσετε ή να χαμηλώσετε τη θέση σας.

Close up of a hand using the Turny 6-Way control box.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το αρχικό κάθισμα του αυτοκινήτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Turny 6-Way. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε πρόσθετη υποστήριξη ή δυνατότητες, το Turny 6-Way είναι επίσης συμβατό με τα καθίσματά της BraunAbility.

Εάν το αρχικό κάθισμα του αυτοκινήτου σας έχει ηλεκτρικές λειτουργίες, αυτές μπορούν να περάσουν από το Turny 6-Way. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διατηρήσετε χαρακτηριστικά όπως ένα θερμαινόμενο κάθισμα.

Illustration of a Turny 6-way structure

 turn6way_braun.png
 

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.