Κάθισμα για το αυτοκίνητο Turny HD/Orbit BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
Turny HD/Orbit BraunAbility

Περιγραφή

 Τα Turny HD και Turny Orbit είναι ανυψωτικά καθισμάτων. Θα περιστρέψουν το κάθισμα, θα το μετακινήσουν έξω από το αυτοκίνητο και θα κατεβάσουν το κάθισμα όσο πιο κάτω χρειάζεστε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καθίσετε στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί και το Turny HD/Orbit θα σας τοποθετήσει μέσα στο αυτοκίνητο! 
Η μεταφορά σε ένα αυτοκίνητο υψηλής κατασκευής μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ή και αδύνατη. Ωστόσο, το Turny HD και το Orbit δεν είναι μόνο για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων. Όποιος δυσκολεύεται να μπει και να βγει από το αυτοκίνητο μπορεί να επωφεληθεί.
Το Turny HD/Orbit μπορεί να εγκατασταθεί εξίσου καλά στη δεύτερη σειρά καθισμάτων.
Στην πραγματικότητα, σε πολλά αυτοκίνητα, για παράδειγμα, στο Ford Grand C-Max και στο Citroën Space Tourer  μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εγκαταστάσεις δεύτερης σειράς.
 
Όπως συμβαίνει με όλες τις περιστρεφόμενες βάσεις και τους ανυψωτήρες καθισμάτων, η εγκατάσταση είναι πλήρως αναστρέψιμη. Με άλλα λόγια, δεν θα επηρεάσει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας. Μπορείτε να το φέρετε ακόμη και στο επόμενο αυτοκίνητό σας.
 
Το Turny HD και το Turny Orbit είναι ουσιαστικά το ίδιο προϊόν, αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά που τα ξεχωρίζει. Το Turny HD έχει χειροκίνητο περιστρεφόμενο και το Turny Orbit έχει τροφοδοτούμενο περιστρεφόμενο. Χάρη στα ρουλεμάν, η περιστροφή του καθίσματος προς τα έξω χρησιμοποιώντας το Turny HD δεν απαιτεί μεγάλη αντοχή. Ωστόσο, απαιτεί να σηκώσετε έναν μοχλό ασφάλισης πριν μπορέσετε να περιστρέψετε το κάθισμα. Ένα πλεονέκτημα του χειροκίνητου HD είναι ότι η περιστροφή μπορεί να εκτελεστεί πιο γρήγορα από ό,τι στο τροφοδοτούμενο Orbit.
HD.ORBIT.png
 
Εάν συνδυάσετε το Turny HD/Orbit με το Carony, έχετε μια λύση που εξαλείφει εντελώς την ανύψωση κατά τη μετακίνηση από αναπηρικό καροτσάκι σε κάθισμα αυτοκινήτου.
Τόσο το Turny HD όσο και το Turny Orbit έχουν περάσει δοκιμές σύγκρουσης, ακραία κλίματα και αυστηρούς ελέγχους.
 
hdorb_2.png

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.