Αποθηκευτικό Κουτί Οροφής Chair Topper BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
Chair Topper BraunAbility

Περιγραφή

 Όταν καθίσετε στο αυτοκίνητό σας, το Chair Topper θα φροντίζει για το αναπηρικό καροτσάκι σας.  Στο μεταξύ αποθηκεύεται με ασφάλεια στο αδιάβροχο κουτί της οροφής. Είναι μια εξαιρετική λύση για ανεξάρτητους οδηγούς και επιβάτες.

Χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορη λειτουργία
  Χρειάζονται μόνο 30 δευτερόλεπτα για να φορτώσετε ή να κατεβλασετε την αναπηρική καρέκλα σας. Απλώς πατάται το αντίστοιχο κουμπί στο τηλεχειριστήριο.
 • Προσαρμόσιμο
  Το αρχικό χρώμα του Chair Topper είναι λευκό, αλλά μπορεί να βαφτεί για να ταιριάζει με το αυτοκίνητό σας.
 • Κατάλληλο για πολλά μοντέλα αυτοκινήτων
  Το Chair Topper είναι κατάλληλο για χρήση για τα περισσότερα μοντέλα και μάρκες αυτοκινήτων. Το πιο σημαντικό είναι ότι το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με ράφι οροφής. Όσον αφορά τις αναπηρικές καρέκλες, το Chair Topper μπορεί να δεχτεί βάρος έως 20 κιλών. Για να βεβαιωθείτε ότι το Chair Topper μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το αυτοκίνητο και την αναπηρική καρέκλα σας, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο.
 • Χωρίς τροποποίηση
  Δεδομένου ότι το Chair Topper είναι τοποθετημένο χρησιμοποιώντας τυπική σχάρα οροφής δεν απαιτεί μόνιμη τροποποίηση στο αυτοκίνητό σας. Τα καλώδια τροφοδοσίας είναι κρυμμένα πίσω από τη στεγανοποίηση του παρμπρίζ και χρησιμοποιούν τα υπάρχοντα κανάλια καλωδίων για να εισέλθουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αυτό διατηρεί την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας και καθιστά δυνατή τη μεταφορά του Chair Topper στο νέο σας αυτοκίνητο.
 • Χώρος στάθμευσης σε στενούς χώρους
 • Μια καθαρή λύση
  Δεδομένου ότι η αναπηρική καρέκλα σας δεν αγγίζει ποτέ το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για βρωμιά και λάσπη στους τροχούς σας. 
 • Πλήρης χωρητικότητα καθίσματος
  Το Chair Topper δεν καταλαμβάνει χώρο στο όχημά σας.

TRansaf.png

 

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων