Ορθοπαιδικός Κηδεμόνας Δυσπλασιών Βρεφικών Πελμάτων Bebax Prim

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Prim
Κωδικός προϊόντος:25002
110,20 €
104,70 €
Μέγεθος Κηδεμόνα Τύπος Κηδεμόνα

Περιγραφή

Ο ορθοπαιδικός κηδεμόνας γενετικών δυσπλασιών βρεφικών πελμάτων Bebax, της εταιρίας Prim είναι μποτάκι διαχωρισµένο σε δύο τµήµατα (εµπρός - πίσω). Tο επάνω τµήµα του κηδεμόνα είναι δερµάτινο και ενισχυµένο εσωτερικά, µε µαλακή επένδυση, για απόλυτη εφαρµογή και αποφυγή δηµιουργίας ερεθισµών στο πόδι του νεογνού. Ο κηδεμόνας κλείνει σταθερά, µε δύο αυτοκόλλητους ιµάντες. Tα δύο τµήµατα του ορθοπαιδικού κηδεμόνα συνδέονται µε προνοµιακά τοποθετηµένο κάτω από τη σόλα, µεταλλικό σύνδεσµο, ο οποίος σταθεροποιεί τα δύο τµήµατα µε δύο κοχλίες, τους οποίους αφού τους χαλαρώσουµε µε το ειδικό κλειδί, κάνουµε διόρθωση θέσεως του προσθίου τµήµατος του ποδιού, απεριορίστως σε κάθετο, οριζόντιο και πλάγιο άξονα και κατόπιν τους σφίγγουµε σταθερά. H λειτουργία αυτή του κηδεμόνα Bebax, επιτρέπει την προοδευτική αύξηση του βαθµού δοµικής διόρθωσης του ποδιού, αποτρέποντας την εµφάνιση προβληµάτων που δηµιουργούνται από την απότοµη διόρθωση.

Χρώμα: λευκό
Eνδείξεις: Ο ορθοπαιδικός κηδεμόνας γενετικών βρεφικών δυσπλασιών πέλματος Bebax, ενδείκνυται για γεννετικές δυσµορφίες του ποδιού των νεογνών. (Πόδι βλαισό, ραιβό, κλπ.)
Mεγέθη: 7,5 - 13,5  Μήκος πέλµατος από το μέσον της πτέρνας µέχρι το µεγάλο δάκτυλο σε cm.

Αριστερός – Δεξιός

Συστάσεις: Ο ορθοπαιδικός κηδεμόνας Bebax πρέπει να εφαρµόζεται αποκλειστικά από τον θεράποντα ιατρό. Στην πρώτη φάση χρησιµοποιείται συνεχώς (µέρα - νύκτα), εκτός από τις ώρες καθαριότητος και φυσικοθεραπείας. Aνάλογα µε την πορεία της θεραπείας, ο ιατρός θα καθορίσει τη βαθµιαία µείωση του χρόνου χρήσης, αφού παρακολουθήσει το παιδί στις οκτώ, δεκαπέντε και τριάντα ηµέρες µετά την αρχή της θεραπείας.Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.