Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Εταιρία Κυρίτσης Ορθοπαιδικά

Η εταιρία Λ. Κυρίτσης Ορθοπαιδικά ξεκίνησε την πορεία της το 1960 από τον Βασίλειο Λ. Κυρίτση, ο οποίος δημιούργησε μία οικοτεχνία κατασκευής ξυλινων σανδαλιών, τα οποία διοχέτευε στα φαρμακεία διατηρώντας παράλληλα την ιδιότητα του φαρμακοϋπαλλήλου – υπεύθυνος ορθοπαιδικών στο φαρμακρίο Μαρινόπουλος.

Το ανήσυχο πνεύμα που τον χαρακτήριζε, τον οδήγησε να κατασκευάσει πρώτος στην Ελλλάδα την ελαστική ζώνη οσφύος με κλείστρα Velcro και υλικά εισαγωγής. Η ζήτηση από τους πελάτες και τους φαρμακοποιούς είναι μεγάλη και έτσι το 1967 άνοιξε το πρώτο κατάστημα της εταιρίας στην Αιόλου και δημιούργησε οργανωμένο εργαστήριο παραγωγής με μεγάλη γκάμα ποιοτικών ορθοπαιδικών προϊόντων.

Το 1974 συνεχίζει το έργο ο Λάζαρος Β. Κυρίτσης, ο οποίος διεύρυνε τους ορίζοντες της εταιρίας ξεκινώντας αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, την εισαγωγή ειδών για παιδιά με ειδικές ανάγκες, προθέσεις, ορθώσεις και όσα είδη έδιναν πληρότηταστην γκάμα των οορθοπαιδικών ειδών.

Έτσι, η πολυετής επιτυχημένη πορεία καθώς και η συνέπεια της εταιρίας συνέδεσαν το όνομά της με την ποιότητα στην συνείδηση των καταναλωτών.

Σήμερα, η εταιρία Λ Κυρίτσης Ορθοπαιδικά διοικείται από την τρίτη γενιά και τον Βασίλειο Λ. Κυρίτση. Απασχολεί 40 άτομα, πλήρων εξειδικευμένα στο κομμάτι των ορθοπαιδικών ειδών, διαθέτει 5 καταστήματα λιανικής πώλησης και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο.

Προτεραιότητα της εταιρίας Λ. Κυρίτσης Ορθοπαιδικά παραμένει η ποιότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των προϊόντων μας, η εξειδίκευση των συνεργατών μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια μας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας καθώς και εξατομικευμένες ειδικές κατασκευές και είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να υποστηρίξουμε εσάς και τους πελάτες σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

Όραμα όλων μας είναι να αποτελούμε ορόσημο και συνεργάτη επιλογής για τους προμηθετές μας του εξωτερικού, τους ευνεργαζόμενους προμηθετικούς συνεταιρισμούς, τους πελάτες ας και αξιόλογο μέλος του ευρύτερου κλάδου υγειονομικής περίθαλψης.

Μπορείτε να δείτε τα πιστοποιητικά ISO της εταιρίας μας εδώ.

Με εκτίμηση
Λάζαρος Β. Κυρίτσης