Η εταιρία Λ. Κυρίτσης Ορθοπαιδικά ξεκίνησε την πορεία της το 1960 από τον Βασίλειο Λ. Κυρίτση, ο οποίας δημιούργησε μία οικοτεχνία κατασκευής ξύλινων σανδαλιών, τα οποία διοχέτευε στα φαρμακεία, διατηρώντας παράλληλα την ιδιότητα του φαρμακουπαλλήλου – υπεύθυνος τμήματος ορθοπαιδικών στο φαρμακείο Μαρινόπουλος.

Το ανήσυχο πνεύμα που τον χαρακτήριζε, τον οδήγησε να κατασκευάσει πρώτος στην Ελλάδα την ελαστική ζώνη οσφύος με κλείστρα Velcro και υλικά εισαγωγής. Η Ζήτηση από τους πελάτες και τους φαρμακοποιούς ήταν μεγάλη και έτσι το 1967, άνοιξε το πρώτο κατάστημα της εταιρίας στην Αιόλου και δημιούργησε οργανωμένο εργαστήριο παραγωγής με μεγάλη γκάμα ποιοτικών ορθοπεδικών ειδών.

Το 1974 συνεχίζει το έργο του ο Λάζαρος Β. Κυρίτσης, ο οποίος διεύρυνε τους ορίζοντες της εταιρίας, ξεκινώντας αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, την εισαγωγή ειδών για παιδιά με ειδικές ανάγκες, προσθέσεις, ορθώσεις και όσα είδη έδιναν πληρότητα στην γκάμα των ορθοπαιδικών ειδών.

Έτσι η πολυετής επιτυχημένη πορεία, καθώς και η συνέπεια της εταιρίας συνέδεσαν το όνομά της με την ποιότητα στην συνείδηση των καταναλωτών.

Σήμερα η εταιρία Λ. Κυρίτσης Ορθοπαιδικά διοικείται από την Τρίτη γενιά και τον Βασίλειο Λ. Κυρίτση. Απασχολεί 40 άτομα, πλήρως εξειδικευμένα στο κομμάτι των ορθοπαιδικών ειδών, διαθέτει 5 καταστήματα λιανικής πώλησης και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο.

Προτεραιότητα της εταιρίας Λ. Κυρίτσης Ορθοπαιδικά παραμένει η ποιότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των προϊόντων μας, η εξειδίκευση των συνεργατών μας και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήριά μας, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας, καθώς και εξατομικευμένες ειδικές κατασκευές και είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να υποστηρίξουμε εσάς και τους πελάτες σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

Όραμα όλων μας είναι να αποτελούμε ορόσημο και συνεργάτη επιλογής για τους προμηθευτές μας του εξωτερικού, τους συνεργαζόμενους προμηθευτικούς συνεταιρισμούς, τους πελάτες μας καθώς και αξιόλογο μέλος του ευρύτερου κλάδου υγειονομικής περίθαλψης.

Μπορείτε να δείτε τα πιστοποιητικά ISO της εταιρίας μας εδώ.

Με εκτίμηση
Λάζαρος Β. Κυρίτσης

Κατηγορίες Προϊόντων