Προϊόντα

Κατηγορίες Προϊόντων

Επιστραγαλίδα Σιλικόνης Αχιλλείου Achillotrain Bauerfeind

Κωδικός προϊόντος 06105
Aνατοµική ελαστική επιστραγαλίδα µε ενσωµατωµένη πελότα σιλικόνης.
84,50 €
71,80 €
-12,70 €
×
Μέγεθος
Αριστερό - Δεξί
Επιλογες
Περιγραφή

Η επιστραγαλίδα αχιλλείου Achillotrain της εταιρίας Bauerfeind έχει τριπλή θεραπευτική δράση: παρέχει στήριξη ανακουφίζοντας από τις ενοχλήσεις και ενεργοποιώντας το μυϊκό σύστημα. Η επιστραγαλίδα Achillotran διαθέτει ένθετο σιλικόνης κατά μήκος του Αχιλλείου κατανέμοντας την πίεση ομοιόμορφα.

Η ελαφριά μάλαξη της σιλικόνης ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και βοηθά στην μείωση του οιδήματος. Χάρη στο ενσωματωμένο υποπτέρνιο σιλικόνης, η επιστραγαλίδα ανακουφίζει τον Αχίλλειο σε κάθε βήμα προσφεροντά σας το καλύτερο ορθοπαιδικό αποτέλεσμα. Η επιστραγαλίδα είναι κατασκευασμένη από ιδιαίτερα ελαστικό, διαπνέον υλικό και απωθεί την υγρασία για αποτελεσματική συμπίεση και τέλεια άνεση. Η ανύψωση της πτέρνας, χάρη στο ενσωματωμένο υποπτέρνιο σιλικόνης, αποφορτίζει τον αχίλλειο τένοντα. Η συσκευασία περιέχει ένα επιπλέον υποπτέρνιο για το υγιές πόδι για να μην υπάρχει διαφορά ύψους.

Χρώμα: γκρι-μπλε
Eνδείξεις: Η επιστραγαλίδα σιλικόνης αχιλλείου Achillotrain ενδείκνυται για οξεία τενοντίτιδα αχιλλείου τένοντος, χρόνια αχιλλειοδυνία, µετεγχειριτικοί ερεθισµοί, ερεθισµοί και µαλάκυνση κατά την παραµόρφωση Haglund, µετά από αχιλλειοτοµή, µετεγχειρητικές και µετατραυµατικές καταστάσεις.
Mεγέθη: 

Κατάλληλη για το δεξί ή αριστερό πόδι.Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Κατηγορίες Προϊόντων

Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155


TOP