Μαξιλάρι Υψηλό κατά των κατακλίσεων με 1 Βαλβίδα S - 27004

Email
Mαξιλάρι κατά των κατακλίσεων αποτελούµενο από 2 τµήµατα.
Περιγραφή

ART PC 015

Mαξιλάρι κατά των κατακλίσεων αποτελούµενο από 2 τµήµατα. Το άνω τµήµα είναι ένα µαξιλάρι όµοιο µε S-27000, µε ύψος κυψελών 5cm και 4 βαλβίδες αέρος και το κάτω τµήµα είναι από λάτεξ ύψους 5cm. Συνιστάται σε άτοµα που ήδη υποφέρουν από ισχαιµικά έλκη ή ανήκουν σε περιπτώσεις µε υψηλό κίνδυνο δηµιουργίας κατακλίσεων.

∆ιαστάσεις: 40 Χ 44 Χ 10 cm

ΣTPΩMATA - MAΞIΛAPIA ΓIA ΠPOΛHΨH KATAKΛIΣEΩN ΣYΣTHMA ΣTEΓNHΣ EΠIΠΛEYΣHΣ ATLAS

Στρώματα και μαξιλάρια κατασκευασμένα από ελαστικές κυψέλες, πού επικοινωνούν μεταξύ τους, τις οποίες γεμίζουμε με τόσο αέρα, ώστε όταν ο ασθενής ευρίσκεται πάνω σ αυτά, να του ασκείται πίεση ομοιόμορφη, (ακόμη και στα σημεία του σώματος που προεξέχουν), όμοια με αυτή που δέχεται το σώμα όταν επιπλέει στο νερό. Tο ύψος των κυψελών είναι 5 - 10cm και ο αέρας που κυκλοφορεί στα μεσοδιαστήματά τους, δρα ευεργετικά, στεγνώνοντας τον ιδρώτα.

Tο σύστημα ATLAS, με την εξασφάλιση της καλής αιμάτωσης ολοκλήρου της κάτω επιφάνειας του σώματος και του καλού αερισμού της, ώστε να παραμένει στεγνή, προλαμβάνει τις κατακλίσεις, αλλά είναι και το μόνο σύστημα πού θεραπεύει τις υπάρχουσες.Ετικέτες προϊόντων
twitter sharefacebook sharegoogleplus share

Κατηγορίες Προϊόντων