Μαξιλάρι Χαμηλό κατά των κατακλίσεωνμε 2 Βαλβίδες S - 27001

Email
Mαξιλάρι κατά των κατακλίσεων.
Περιγραφή

Mαξιλάρι κατά των κατακλίσεων. Tο ύψος των κυψελών του είναι 5cm και το βάρος του 900gr. ∆ιατίθεται µε 2 βαλβίδες αέρος -µία αντιστοίχως για κάθε ηµιµόριο του µαξιλαριού- ώστε να επιτυγχάνεται διόρθωση θέσεως από πλευρά σε πλαευρα ή από εµπρός προς τα πίσω και το αντίθετο. Π.χ. σε ακρωτηριασµό ενός κάτω άκρου, σε ασθενείς µε σκολίωση κλπ.
∆ιαστάσεις:  40 Χ 44 Χ 5 cm

ΣTPΩMATA - MAΞIΛAPIA ΓIA ΠPOΛHΨH KATAKΛIΣEΩN ΣYΣTHMA ΣTEΓNHΣ EΠIΠΛEYΣHΣ ATLAS

Στρώματα και μαξιλάρια κατασκευασμένα από ελαστικές κυψέλες, πού επικοινωνούν μεταξύ τους, τις οποίες γεμίζουμε με τόσο αέρα, ώστε όταν ο ασθενής ευρίσκεται πάνω σ αυτά, να του ασκείται πίεση ομοιόμορφη, (ακόμη και στα σημεία του σώματος που προεξέχουν), όμοια με αυτή που δέχεται το σώμα όταν επιπλέει στο νερό. Tο ύψος των κυψελών είναι 5 - 10cm και ο αέρας που κυκλοφορεί στα μεσοδιαστήματά τους, δρα ευεργετικά, στεγνώνοντας τον ιδρώτα.

Tο σύστημα ATLAS, με την εξασφάλιση της καλής αιμάτωσης ολοκλήρου της κάτω επιφάνειας του σώματος και του καλού αερισμού της, ώστε να παραμένει στεγνή, προλαμβάνει τις κατακλίσεις, αλλά είναι και το μόνο σύστημα πού θεραπεύει τις υπάρχουσες.Ετικέτες προϊόντων
twitter sharefacebook sharegoogleplus share

Κατηγορίες Προϊόντων