Μαξιλάρι Χαμηλό κατά των κατακλίσεων με 4 Βαλβίδες S - 27002

Email
Mαξιλάρι κατακλίσεων µε ύψος κυψελών 5cm και βάρος 2Kgr.
Περιγραφή

ART PC 030

Mαξιλάρι κατακλίσεων µε ύψος κυψελών 5cm και βάρος 2Kgr. Έχει 4 βαλβίδες αέρος (µία αντιστοίχως σε κάθε τεταρτηµόριο), µπορούµε να δώσουµε διαφορετική ποσότητα αέρος, σε κάθε τεταρτηµόριο του µαξιλαριού, ξεχωριστά, σε περιπτώσεις όπου απαιτείται ιδιαίτερη θέση της λεκάνης ή των µηρών και υπάρχει υψηλός κίνδυνος ισχαιµικών ελκών. Mε τη βαλβίδα ISOFLAP ανοικτή, χρησιµοποιείται σαν µαξιλάρι κατακλίσεων µε µία βαλβίδα αέρος.

∆ιαστάσεις: 40 Χ 40 Χ 5 cm

ΣTPΩMATA - MAΞIΛAPIA ΓIA ΠPOΛHΨH KATAKΛIΣEΩN ΣYΣTHMA ΣTEΓNHΣ EΠIΠΛEYΣHΣ ATLAS

Στρώματα και μαξιλάρια κατασκευασμένα από ελαστικές κυψέλες, πού επικοινωνούν μεταξύ τους, τις οποίες γεμίζουμε με τόσο αέρα, ώστε όταν ο ασθενής ευρίσκεται πάνω σ αυτά, να του ασκείται πίεση ομοιόμορφη, (ακόμη και στα σημεία του σώματος που προεξέχουν), όμοια με αυτή που δέχεται το σώμα όταν επιπλέει στο νερό. Tο ύψος των κυψελών είναι 5 - 10cm και ο αέρας που κυκλοφορεί στα μεσοδιαστήματά τους, δρα ευεργετικά, στεγνώνοντας τον ιδρώτα.

Tο σύστημα ATLAS, με την εξασφάλιση της καλής αιμάτωσης ολοκλήρου της κάτω επιφάνειας του σώματος και του καλού αερισμού της, ώστε να παραμένει στεγνή, προλαμβάνει τις κατακλίσεις, αλλά είναι και το μόνο σύστημα πού θεραπεύει τις υπάρχουσες.Ετικέτες προϊόντων
twitter sharefacebook sharegoogleplus share

Κατηγορίες Προϊόντων