Κολάρο / Περιλαίμιο Cerviloc S Bauerfeind

Email
Όρθωση σταθεροποίησης για τη στοχευμένη ανακούφιση της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης.
Περιγραφή

Το αυχενικό κολάρο - περιλαίμιο Cerviloc της εταιρίας Bauerfeind εμποδίζει τις κινήσεις που προκαλούν πόνο, ανακουφίζοντας τη σπονδυλική στήλη κια δρα θερμαίνοντας την περιοχή και χαλαρώνοντας τους μύες. Το κολάρο / περιλαίμιο Cerviloc αποφορτίζει και σταθεροποιεί στοχευμένα την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης μετά από τραυματισμούς, σε περιπτώσεις φθοράς ή πόνου.

Το ορθοπαιδικό κολάρο - περιλαίμιο Cerviloc, για να παρέχει υψηλή άνεση κατά την εφαρμογή του, είναι ανατομικά σχεδιασμένο, με θέση για το πηγούνι και το λάρυγγα. Τα υλικά που έχουν επιλεγεί για την κατασκευή του κολάρου/περιλαίμιου Cerviloc είναι ιδιαίτερα μαλακά, άνετα και επιτρέπουν τη διαπνοή, εξασφαλίζοντας άριστες δυνατότητες εφαρμογής. Το αυχενικό κολάρο - περιλαίμιο Cerviloc στηρίζει τη σπονδυλική στήλη χάρη στην ενσωματωένη, εύκαμπτη ενίσχυση σπό συνθετικό υλικό.

Χρώμα: μπεζ
Ενδείξεις: Το αυχενικό κολάρο - περιλαίμιο Cerviloc, ενδείκνυται για επίπονες καταστάσεις στην περιοχή της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης και για σύνδρομο αυχενικού τραυματισμού.

Μεγέθη:

Μέγεθος

1

2

3

4

5

6

Ύψος

6,5

8,5

10

6,5

8,5

10

Περιμ.λαιμού

32-38 cm

34-40 cm

34-40 cm

36-44 cm

36-44 cm

38-48 cm

 

Διαθέσιμο εντός 2-4 ημερών από την παραγγελία σας.Ετικέτες προϊόντων
twitter sharefacebook sharegoogleplus share

Κατηγορίες Προϊόντων