Αμαξίδιο Με Κάθισμα Αυτοκινήτου Carony Classic Autodapt T - 11096

Email
caronyclassic_770x320
Περιγραφή

Το αμαξίδιο Carony, της εταιρίας Autoadapt Σουηδίας, αποτελεί ουσιαστικά ένα σύστημα το οποίο επιτρέπει να μεταφερθεί ο χρήστης από το κάθισμα του αμαξιδίου μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να τον σηκώσετε. Το σύστημα αυτό είναι εξαιρετικά ασφαλές και εύκολο στην χρήση. Το σύστημα Carony, αποτελείται από 3 τμήματα: το κάθισμα, την τροχήλατη βάση του αμαξιδίου και την περιστρεφόμενη βάση η οποία εφαρμόζεται στη θέση του αυτοκινήτου. Το κάθισμα όταν εφαρμόζεται στη θέση του αυτοκινήτου, δεν διαφέρει από ένα συνηθισμένο κάθισμα αυτοκινήτου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. 

Στη θέση του αυτοκινήτου τοποθετείται η περιστρεφόμενη βάση επάνω στην οποία θα τοποθετηθεί το κάθισμα του αμαξιδίου. Οι κινήσεις είναι απλές: Ενώνεται το αμαξίδιο με την περιστρεφόμενη βάση που έχει τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο, μεταφέρουμε το κάθισμα από το αμαξίδιο μέσα στο αυτοκίνητο και περιστρέφουμε το κάθισμα μπροστά. Στη συνέχεια τοποθετούμε στον ασθενή τη ζώνη ασφαλείας όπως και πριν.
Στη συνέχεια, η βάση του αμαξιδίου, η οποία είναι ελαφριά, μεταφέρεται στον αποθηκευτικό χώρο του αυτοκινήτου μέχρι την επαναφορά του χρήστη στον αμαξίδιό του.

Το μέγιστο βάρος χρήστη είναι 120 kg.

Διαστάσεις της περιστρεφόμενης βάσης:

Μήκος: 71 cm
Πλάτος: 64 cm

twitter sharefacebook sharegoogleplus share

Κατηγορίες Προϊόντων