Επιστραγαλίδα Σιλικόνης Αχιλλείου Achillotrain Bauerfeind R - 6105

Email
Aνατοµική ελαστική επιστραγαλίδα µε ενσωµατωµένη πελότα σιλικόνης.
Περιγραφή

Η επιστραγαλίδα αχιλλείου Achillotrain της εταιρίας Bauerfeind έχει τριπλή θεραπευτική δράση: παρέχει στήριξη ανακουφίζοντας από τις ενοχλήσεις και ενεργοποιώντας το μυϊκό σύστημα. Η επιστραγαλίδα Achillotran διαθέτει ένθετο σιλικόνης κατά μήκος του Αχιλλείου κατανέμοντας την πίεση ομοιόμορφα.

Η ελαφριά μάλαξη της σιλικόνης ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και βοηθά στην μείωση του οιδήματος. Χάρη στο ενσωματωμένο υποπτέρνιο σιλικόνης, η επιστραγαλίδα ανακουφίζει τον Αχίλλειο σε κάθε βήμα προσφεροντά σας το καλύτερο ορθοπαιδικό αποτέλεσμα. Η επιστραγαλίδα είναι κατασκευασμένη από ιδιαίτερα ελαστικό, διαπνέον υλικό και απωθεί την υγρασία για αποτελεσματική συμπίεση και τέλεια άνεση. Η ανύψωση της πτέρνας, χάρη στο ενσωματωμένο υποπτέρνιο σιλικόνης, αποφορτίζει τον αχίλλειο τένοντα. Η συσκευασία περιέχει ένα επιπλέον υποπτέρνιο για το υγειές πόδι για να μην υπάρχει διαφορά ύψους.

Χρώμα: γκρι-μπλε
Eνδείξεις: Η επιστραγαλίδα σιλικόνης αχιλλείου Achillotrain ενδείκνυται για οξεία τενοντίτιδα αχιλλείου τένοντος, χρόνια αχιλλειοδυνία, µετεγχειριτικοί ερεθισµοί, ερεθισµοί και µαλάκυνση κατά την παραµόρφωση Haglund, µετά από αχιλλειοτοµή, µετεγχειρητικές και µετατραυµατικές καταστάσεις.
Mεγέθη: 1 (17-19), 2 (19-21), 3 (21-23), 4 (23-25), 5 (25-27), 6 (27-29). Περίμετρος αστραγάλου σε cm.

Αριστερή – ΔεξιάΕτικέτες προϊόντων
twitter sharefacebook sharegoogleplus share

Κατηγορίες Προϊόντων