Οσφυομηριαίος Κηδεμόνας Σταθεροποίησης Ισχίου Softec Coxa Bauerfeind R - 683

Email
Δυναμικός κηδεμόνας ισχίου με ρύθμιση κάμψης και έκτασης.
Περιγραφή

O δυναµικός σχεδιασµός του ορθοπαιδικού οσφυομηριαίου κηδεµόνα σταθεροποίησης ισχίου Softec Coxa, της εταιρίας Bauerfeind περιλαµβάνει ανατοµική υποδοχή πυέλου και µηρού, ενσωµατωµένη σε διαπνέον πλεκτό υλικό που εφαρµόζει µε αυτοκόλλητο velcro, ιµάντες έλξης και µονοκεντρική άρθρωση (σύνδεσµος), σε κεκαµένη και µή έκδοση για καλύτερη εφαρµογή στην άρθρωση του ισχίου.

Ο σύνδεσµος του ορθοπαιδικού κηδεμόνα ισχίου ρυθµίζεται για την έκταση και την κάµψη, σε διαστήµατα 10° µεταξύ -10°, και +90°.Η προσαγωγή και η απαγωγή της άρθρωσης του ισχίου, ρυθµίζονται µε διαβάθµιση, µεταξύ -6° και +6°. Ο πολυδιάστατος σύνδεσµος του κηδεμόνα ισχίου Softec Coxa, αφού ρυθµιστεί στην εξατοµικευµένα απαιτούµενη θέση και τους περιορισµούς των κινήσεων, διασφαλίζει το εγχειρητικό αποτέλεσµα, εµποδίζοντας κινήσεις που µπορεί να οδηγήσουν σε νέα παρεκτόπιση. Ο ορθοπαιδικός κηδεμόνας ισχίου δίνει τη δυνατότητα επιλογής άξονα με ή χωρίς κύρτωση.

Χρώμα: γκρι
Eνδείξεις: Ο οσφυομηριαίος κηδεμόνας σταθεροποίησης ισχίου Softec Coxa ενδείκνυται για προφύλαξη έναντι παρεκτόπισης, ολική αντικατάσταση της άρθρωσης του ισχίου, δυσπλασία ισχίου αρθροπλαστική Girdlestone, µεταβατική πρόθεση σε περίπτωση αναθεώρησης σε δεύτερο χρόνο.

Mεγέθη: 1 (75-90), 2 (90-110), 3 (110-135). Περίμετρος κοιλίας σε cm.

Διαθέσιμο εντός 2-4 ημερών από την παραγγελία σας.Ετικέτες προϊόντων
twitter sharefacebook sharegoogleplus share

Κατηγορίες Προϊόντων