Ακινητοποίηση Καρπού & Αντίχειρα Manuloc Rhizo Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:04061
105,00 €
100,00 €
ManuLoc Rhizo Bauerfeind

Περιγραφή

Ο πηχεοκαρπικός κηδεμόνας καρπού και αντίχειρα ManuLoc Rhizo της εταιρίας Bauerfeind είναι κατασκευασμένος από μαλακό, αφρώδες υλικό που εφαρμόζει με 3 αυτοκόλλητους ιμάντες velcro στο επάνω τμήμα του. Διαθέτει δύο προσαρμόσιμα ελάσματα αλουμινίου, ανατομικού σχεδιασμού για παλαμιαία και ωλένια σταθεροποίηση. Επιπλέον, ο κηδεμόνας σταθεροποιεί τη βάση του αντίχειρα και των μετακαρποφαλαγγικών αρθρώσεων, περιορίζοντας τη κίνηση από τη βάση του αντίχειρα. Το τμήμα για την ακινητοποίηση της άρθρωσης του αντίχειρα είναι αποσπώμενο, καθιστώντας τον κηδεμόνα κατάλληλο για ακινητοποίηση του καρπού και για τα δύο χέρια.

  • Προστατεύει τον καρπό και τον αντίχειρα μετά από τραυματισμό, χειρουργική επέμβαση και σε περίπτωση υπερβολικής καταπόνησης.
  • O νάρθηκας του αντίχειρα είναι αφαιρούμενος.
  • Τα υλικά που επιτρέπουν τη διαπνοή και απωθούν την υγρασία και η υψηλής ποιότητας επεξεργασία ( χωρίς ραφή ) εξασφαλίζουν υψηλή άνεση.

Χάρη στα αναπνεύσιμα υλικά του με πρόσθετες οπές αέρα, είναι εξαιρετικά άνετο στη χρήση. Έχει επίπεδη σχεδίαση και είναι κατασκευασμένο από βελούδο και micro Velcro, το οποίο του επιτρέπει να φοριέται άνετα κάτω από τα ρούχα σας, χωρίς να τραβάει κλωστές, και επίσης το καθιστά ιδιαίτερα ελαφρύ.

manuloc_rhizo2.png

Χρώμα: γκρι – μπλε


Ενδείξεις: Ο πηχεοκαρπικός κηδεμόνας καρπού και αντίχειρα Manuloc Rhizo ενδείκνυται για οστεοαρθρίτδα, σύνδρομο De Quervin, κακώσεις και αρθρίτιδα της μετακαρποφαλαγγικής άρθρωσης του αντίχειρα, οξύς και χρόνιος ερεθισμός του καρπού, μετατραυματική / μετεγχειρητική ακινητοποίηση, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, μερική παράλυση.


Μεγέθη: 

manuloc_rhizo_dime.png

Κατάλληλος για το δεξί ή το αριστερό χέρι.Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.