Κολάρο / Περιλαίμιο Cerviloc Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:CB-1
42,30 €
40,20 €
Cerviloc Bauerfeind

Περιγραφή

Το αυχενικό κολάρο - περιλαίμιο Cerviloc της εταιρίας Bauerfeind εμποδίζει τις κινήσεις που προκαλούν πόνο, ανακουφίζοντας τη σπονδυλική στήλη και δρα θερμαίνοντας την περιοχή και χαλαρώνοντας τους μύες. Το κολάρο - περιλαίμιο Cerviloc αποφορτίζει και σταθεροποιεί στοχευμένα την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης μετά από τραυματισμούς, σε περιπτώσεις φθοράς ή πόνου.
Είναι ανατομικά σχεδιασμένο, με θέση για το πηγούνι και το λάρυγγα. Τα υλικά που έχουν επιλεγεί για την κατασκευή του είναι ιδιαίτερα μαλακά, άνετα και επιτρέπουν τη διαπνοή, εξασφαλίζοντας άριστες δυνατότητες εφαρμογής.

Ένας στους δύο ενήλικες έχει βιώσει πόνο στον αυχένα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Αυτό συνεπάγεται συχνά έναν σκληρό λαιμό και πόνο στους ώμους και τα χέρια. Αυτά τα οδυνηρά συμπτώματα, τα οποία προέρχονται από την αυχενική περιοχή της σπονδυλικής στήλης, αναφέρονται γενικά ως αυχενικό σύνδρομο. Εκείνοι που επηρεάζονται από αυτό διαμαρτύρονται για πόνο στον αυχένα, ο οποίος μπορεί να εκπέμψει στους ώμους, τα χέρια και ακόμη και το κεφάλι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι μύες δίπλα στη σπονδυλική στήλη σκληραίνουν και η κινητικότητα του κεφαλιού είναι περιορισμένη.

Επαναλαμβανόμενος ή επίμονος πόνος και ένταση στην αυχενική περιοχή της σπονδυλικής στήλης μπορεί να οδηγήσει σε ακατάλληλο μηχανικό στρες μακροπρόθεσμα. Στις χειρότερες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά στους μεσοσπονδύλιους δίσκους ή επακόλουθη νευρολογική βλάβη.

Το CerviLoc / CerviLoc S περιορίζει τις οδυνηρές κινήσεις και υποστηρίζει την αυχενική σπονδυλική στήλη. Η θέρμανση που δημιουργεί, χαλαρώνει τους μύες, παρέχοντας έτσι επιπλέον ανακούφιση για την αυχενική μοίρα.

Χρώμα: μπεζ

Ενδείξεις:Το αυχενικό κολάρο - περιλαίμιο Cerviloc, ενδείκνυται για επίπονες καταστάσεις στην περιοχή της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης και για σύνδρομο αυχενικού τραυματισμού.

Μεγέθη:

CERVILOC MEASURE TABLE

 Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.