Επιστραγαλίδα Σιλικόνης με Δέστρα Malleotrain S Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:03166
83,00 €
79,00 €
Malleotrain S Bauerfeind
Μέγεθος Επιστραγαλίδας Τύπος Επιστραγαλίδας

Περιγραφή

Η επιστραγαλίδα Malleotrain S της εταιρίας Bauerfeind αποτελεί ένα ενεργό βοήθημα με ιδιότητες λειτουργικής ταινίας άρθρωσης αστραγάλου. Η επιστραγαλίδα σιλικόνης Malleotrain S επιτυγχάνει τη σταθεροποίηση όλων των επιπέδων κίνησης της άρθρωσης με σύστημα ιμαντών 3 βαθμίδων (ελαστικός, μη ελαστικός,ημιελαστικός).Οι λωρίδες της επιστραγαλίδας συγκρατούν το μετατάρσιο συνδεδεμένο με το περιφερικό μέρος της κνήμης σχηματίζοντας ένα κάθετο οχτάρι ενώ ταυτόχρονα το πλεκτό ύφασμα είναι ιδιαίτερα ελαστικό επιτρέποντας τη διαπνοή και αποθώντας την υγρασία για αποτελεσματική συμπίεση και τέλεια άνεση.Η ορθοπαιδική Malleotrain S δρα με μηχανισμό ανάλογο με αυτόν των λειτουργικών ταινιών, προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα. Η ενίσχυση του απτικού ερεθίσματος κατά τη διάρκεια της κίνησης βελτιώνει σε κάθε κίνηση το μη συνειδητό έλεγχο της άρθρωσης του αστραγάλου. Ο βαθμός σύσφιξης της λωρίδας μπορεί να ρυθμιστεί σε όποια θέση επιθυμείτε μέσω κλεισίματος velcro, χωρίς να επηρεάζονται τα κανονικά σημεία κίνησης. Το σχήμα οχτώ της επιστραγαλίδας σταθεροποιεί και προστατεύει τον αστράγαλο. 

Το MalleoTrain S ανακουφίζει από τον πόνο, μειώνει το πρήξιμο και βελτιώνει τη λειτουργία του αισθητήρα. Με ένα απαλό διαλείπον μασάζ συμπίεσης, ανακουφίζει την ένταση και διεγείρει την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της κίνησης. Ένα σύστημα ιμάντων 3 σταδίων με διαφορετικά επίπεδα ελαστικότητας προσφέρει επιπλέον σταθερότητα. Το MalleoTrain S επιπλέον μπορείτε να το φοράτε εμφανώς ακόμη και σε στενά, ελαφριά παπούτσια.

mall.png

1.Μειωμένη συμπίεση στα άκρα,
αποτρέπει τη συστολή

2,3. Πλεκτό ύφασμα Train

4. Ζώνη άνεσης
στην ευαίσθητη περιοχή του ταρσού

5. Σύστημα ιμάντων 2 επιπέδων
παρέχει μηχανική σταθεροποίηση 

6. Εξαιρετικά ελαστικό κάνουν το στήριγμα εύκολο να φορεθεί και να αφαιρεθεί

malleotrain_s.png


Ενδείξεις: Η επιστραγαλίδα σιλικόνης με δέστρα Malleotrain S ενδείκνυται σε περιπτώσεις αστάθειας συνδέσμων, μετεγχειρητικής αποκατάστασης, ελαφριά διαστρέμματα, προφύλαξης έναντι υπτιασμού, ακόμα και κατά την άσκηση αθλητικών δραστηριοτήτων.

Xρώμα : Γκρι- μπλε 
Μεγέθη: 

μαλλεοτραιν_1.png
Κατάλληλη για το δεξί ή αριστερό πόδι.

 Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.