Κνημοποδικός Νάρθηκας – Μπότα με Ρυθμιζόμενη Άρθρωση EST-083 Orliman

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Orliman
Κωδικός προϊόντος:32412
158,30 €
Est-083 Orliman

Περιγραφή

Ο κνημοποδικός νάρθηκας – μπότα με ρυθμιζόμενη άρθρωση, Est-083, της εταιρίας Orliman, είναι κατασκευασμένος με πέλμα σε σχήμα Rocker, για την αποφόρτιση του σημείου της πτέρνας κατά τη βάδιση. Η ποδοκνημική άρθρωση της μπότας είναι ρυθμιζόμενη ανά 10°, από 20° ραχιαία κάµψη σε 40° πελµατιαία. Η επένδυση που διαθέτει ο ορθοπαιδικός κνημοποδικός νάρθηκας, προσαρµόζεται στο σχήµα της ποδοκνηµικής και την στηρίζει παρέχοντας πλήρη έλεγχο. Διαθέτει αεροθαλάμους (με αντλία φουσκώματος και ρυθμιστική βαλβίδα) που βελτιστοποιεί την επιφάνεια επαφής για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα συγκράτησης.
Ιμάντες στερέωσης για άνετη εφαρμογή και πλήρη ακινητοποίηση. Συνοδεύεται από τέσσερα προστατευτικά μαξιλαράκια (ένα εκ των οποίων είναι για τα δάχτυλα των ποδιών) και δύο προστατευτικές πλάκες (μία πρόσθια για την κνήμη και μία πίσω για τη γάμπα).

Ενδείξεις: Σταθερά κατάγματα του κάτω τρίτου του ποδιού (απώτατα κατάγματα της κνήμης ή του ινώδους), του αστραγάλου και του ποδιού. Μετεγχειρητική θεραπεία τραυματισμών τένοντα και συνδέσμου του Αχιλλέα (διαστρέμματα βαθμού II και III). Σοβαρή πελματιαία fasciitis. Μείωση οιδήματος. Άλλη μετεγχειρητική φροντίδα ..

Αποτελέσματα: Ακινητοποίηση και περιορισμός της άνω άρθρωσης του αστραγάλου, συμπεριλαμβανομένου του ποδιού και του αστραγάλου. Έλεγχος επέκτασης Flexion. Μειωμένη φόρτωση στη φτέρνα κατά την αρχική φάση επαφής με το έδαφος.

SIZES 1 2 3
FOOTWEAR SIZE ≤ 37 ≤ 41 ≤45
HEIGHT 36,5 40,5

40,5

 

 

Αμφίπλευρο.

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.