Μπότα Ρυθμιζόμενης Γωνίας με Αέρα Est-083 Orliman

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Orliman
Κωδικός προϊόντος:32412
Est-083 Orliman
Μεγέθη

Περιγραφή

Ελαφρύς και ανθεκτικός σχεδιασμός, ενεργεί από το εγγύς τρίτο του ποδιού έως το πόδι με δύο άκαμπτα μεσοπλευρικά νάρθηκα συνδεδεμένα σε μονοκεντρικές αρθρώσεις με σύστημα ελέγχου επέκτασης κάμψης από 0 έως 40 ° σε διαστήματα 10 ° και αντιολισθητικό, χαμηλό - προφίλ σόλας rocker για να διευκολύνει το περπάτημα. Ένα κάλυμμα για το πόδι, τον αστράγαλο και το πόδι από αναπνεύσιμο υλικό που διαθέτει αερόσακο (με αντλία διόγκωσης και ρυθμιστική βαλβίδα) που βελτιστοποιεί την επιφάνεια επαφής για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα συγκράτησης.
Στερέωση ιμάντων για να εξασφαλιστεί μια άνετη εφαρμογή και πλήρη ακινητοποίηση. Έρχεται με τέσσερα προστατευτικά τακάκια (ένα από τα οποία είναι για τα δάχτυλα των ποδιών) και δύο προστατευτικά ελάσματα (ένα για το μπροστινό μέρος του ποδιού και ένα για πίσω).

Ενδείξεις: Σταθερά κατάγματα του κάτω τρίτου του ποδιού (απώτατα κατάγματα της κνήμης ή του ινώδους), του αστραγάλου και του ποδιού. Μετεγχειρητική θεραπεία τραυματισμών τένοντα και συνδέσμου του Αχιλλέα (διαστρέμματα βαθμού II και III). Σοβαρή πελματιαία fasciitis. Μείωση οιδήματος. Άλλη μετεγχειρητική φροντίδα ..

Επιδράσεις: Ακινητοποίηση και περιορισμός της άνω άρθρωσης του αστραγάλου, συμπεριλαμβανομένου του ποδιού και του αστραγάλου. Έλεγχος επέκτασης Flexion. Μειωμένη φόρτωση στη φτέρνα κατά την αρχική φάση επαφής με το έδαφος.

SIZES 1 2 3
FOOTWEAR SIZE ≤ 37 ≤ 41 ≤45
HEIGHT 36,5 40,5

40,5

 

 

Παραδόσεις εντός 30 ημερών από την ημέρα της παραγγελία σας.

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.