Κηδεμόνας Σταθεροποίησης Γόνατος Softec Genu Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:00645
Softec Genu Bauerfeind
Μέγεθος Αριστερό - Δεξί

Περιγραφή

Ο ορθοπαιδικός κηδεμόνας σταθεροποίησης γόνατος Softec Genu της εταιρίας Bauerfeind, προσφέρει απόλυτο έλεγχο στην κίνηση της άρθρωσης του γόνατος. O µηχανισµός της άρθρωσης του κηδεμόνα Softec Genu, ταυτίζεται απόλυτα µε τον φυσικό άξονα του γόνατος. Kατά την διαδικασία της ρύθµισης του κηδεµόνα γόνατος,  ο ευφϋής µηχανισµός του, βρίσκει αυτόµατα τα σηµεία περιστροφής (µέσα και πλάγια) κατά µήκος της τροχιάς της κίνησης του γόνατος. Kατόπιν, το ιδανικό σηµείο σε τρισδιάστατο πεδίο σταθεροποιείται από τον τεχνικό ορθοπαιδικό, µε δυνατότητα ρύθµισης της κάµψης και της έκτασης, ανά 10 μοίρες.

Tο πλεκτό υλικό του ορθοπαιδικού κηδεμόνα σταθεροποίησης αφήνει το σώµα να αναπνέει και οι πολυάριθµες λεπτοµέρειες της σχεδίασής του, δίνουν άνεση και σωστή εφαρµογή. H πλέξη του είναι πρωτοποριακή, κάθετα ελαστική, ανελαστική οριζοντίως και σε συνδυασµό µε τους αντίθετης κατεύθυνσης ιµάντες, παρέχει λειτουργική τριβή µεταξύ του άκρου και του κηδεµόνα και µεγάλη σταθερότητα, αποκλείοντας την ατροφία των µυών, καθώς δεν παρεµποδίζεται η ενεργός κίνησή τους. Το ειδικό ένθετο Viscoelastic το οποίο περιβάλει την επιγονατίδα, ασκεί διαλλείπουσα πίεση στους περιβάλλοντες µαλακούς ιστούς και επιταχύνει την απορρόφηση των οιδημάτων.

Εάν το γόνατό σας τραυματίστηκε ή μόλις χειρουργήθηκε, χρειάζεται υποστήριξη και πρέπει να προστατευτεί από υπερβολική καταπόνηση. Το SofTec® Genu σάς προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση σταθερότητας, χωρίς να περιορίζει την κινητικότητά σας. Αντίθετα, κάθε κίνηση ενεργοποιεί το μασάζ στο ενσωματωμένο επίθεμα γόνατος και επιταχύνεται η διαδικασία της θεραπείας.


Η θέση του άξονα περιστροφής στην άρθρωση του γόνατος ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ορθότωση του γόνατος SofTec® Genu έρχεται με «έξυπνες» πλευρικές αρθρώσεις. Προσαρμόζονται αυτόματα στον προσωπικό σας άξονα περιστροφής. Αυτό μειώνει την καταπόνηση στο γόνατο και σημαίνει ότι η ορθόπτωση ακολουθεί κάθε μη βλαβερή κίνηση που κάνετε.

Αυτό το καθιστά επίσης πολύ δημοφιλές στους αθλητές υψηλού επιπέδου: η ένωση χάντμπολ της Δυτικής Γερμανίας έχει εγκρίνει επίσημα το SofTec® Genu για χρήση σε διαγωνισμούς.

softec.png

Eνδείξεις: Ο κηδεμόνας σταθεροποίησης γόνατος Softec Genu ενδείκνυται για αστάθεια λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού συνδέσµου, συντηρητική λειτουργική αγωγή τραυµατισµών πλαγίων συνδέσµων, αγωγή “ασταθούς γόνατος”, έλεγχος - περιορισµός του εύρους κίνησης του γόνατος (µετεγχειρητικά - µετατραυµατικά).

Χρώμα: γκρι - μπλε
Mεγέθη:
σοφτεκ.png

Κατάλληλος για το δεξί ή αριστερό πόδι.

Οδηγίες χρήσης:
• Οι αρθρώσεις περιορίζονται για έκταση και κάµψη σε αποστάσεις 10°Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.