Λειτουργικός Κηδεμόνας Σταθεροποίησης Γόνατος MOS-Genu Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:02015
618,00 €
556,20 €
MOS-Genu Bauerfeind
Μέγεθος Αριστερό - Δεξί

Περιγραφή

Ο Λειτουργικός Κηδεμόνας Σταθεροποίησης Γόνατος MOS-Genu της Γερμανικής εταιρίας Bauerfeind σταθεροποιεί το γόνατό σας μετά από χειρουργική επέμβαση, για παράδειγμα για τη διόρθωση των δυσλειτουργιών. Διατίθεται σε τυπική ή μεγάλη έκδοση, όπως απαιτείται. Η ορθότωση περιλαμβάνει ένα πλαίσιο από αλουμίνιο με ρυθμιζόμενους μεντεσέδες, ιμάντες και φιλική προς το δέρμα επένδυση που αντισταθμίζει το πρήξιμο στην περιοχή της άρθρωσης του γόνατος. Αυτό εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση στη φθορά και μειωμένο πόνο κατά την κίνηση.

  • Καθοδηγεί το πόδι από την ευθυγράμμιση του για να ανακουφίσει την άρθρωση του γόνατος
  • Σταθεροποιεί το χειρουργικό αποτέλεσμα μετά από αξονικές διορθώσεις
  • Μαλακό μαξιλάρι για μεγάλα χρονικά διαστήματα

Σταθεροποιεί και διορθώνει σε περιπτώσεις πολύπλοκων τραυματισμών στο γόνατο
Μετά τη χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωση των λανθασμένων ευθυγραμμίσεων, όπως τα πόδια των λωρίδων ή τα γόνατα, μετά από χειρουργική επέμβαση μηνίσκου ή σε περίπτωση τραυματισμών σταυρωτού ή παράπλευρου συνδέσμου, το γόνατο πρέπει να σταθεροποιηθεί και να ανακουφιστεί. Και αυτό ακριβώς προσφέρει το MOS-Genu (διατίθεται μια τυπική ή μεγάλη έκδοση όπως απαιτείται).

Η ορθότωση περιλαμβάνει ένα πλαίσιο αλουμινίου με απόλυτα ρυθμιζόμενους μεντεσέδες, ιμάντες και ειδικά φιλικά προς το δέρμα μαξιλάρια που αντισταθμίζει τυχόν οίδημα στην περιοχή της άρθρωσης του γόνατος.

Το MOS-Genu διορθώνει τον άξονα των ποδιών σε περίπτωση λωρίδων ποδιών ή κτυπήματος στα γόνατα και παρέχει ανακούφιση από τον πόνο στο εσωτερικό ή το εξωτερικό της άρθρωσης του γόνατος. Η διορθωτική του δύναμη καθώς και η ελάχιστη και μέγιστη γωνία γονάτου μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με την ένδειξη. Η ορθωση σταθεροποιεί επίσης ολόκληρη την άρθρωση.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ αλουμίνιο και τα κελύφη έχουν φιλικά προς το δέρμα μαξιλάρια που αναπνέουν και δεν γλιστρούν. Το MOS-Genu μπορεί επομένως να φορεθεί με άνεση ακόμη και για παρατεταμένες χρονικές περιόδους και επιτρέπει την κίνηση χωρίς πόνο.

MOS_GENU1.png

 


ENDIXEIS.png

 

  • Χρώμα: Μαύρο-μπλε
  • Μεγέθη: Μέγιστο πλάτος γονάτου

MOSGENU2.png

Κατάλληλος για δεξί ή αριστερό πόδι. Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων