Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Λειτουργικός Κηδεμόνας Σταθεροποίησης Γόνατος Mos Genu Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:02013

Διαστάσεις προϊόντος και βάρος

βάρος προϊόντος: 2.0000KG
519,00 €
441,15 €
-77,85 €
Κηδεμόνας με πλαίσιο αλουμινίου για διόρθωση της βλαισότητας/ραιβότητας του γόνατος.
Μέγεθος Αριστερό - Δεξί

Περιγραφή

Ο λειτουργικός κηδεμόνας σταθεροποίησης γόνατος Mos Genu, της εταιρίας Bauerfeind είναι κατασεκευασμένος με πλαίσιο αλουμινίου, ανατομικά διαμορφωμένο και σε περίπτωση ανάγκης διαμορφώσιμο εκ των υστέρων, και ιμάντα ιγνυακής κοιλότητας ο οποίος χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση σε περίπτωση αστάθειας του οπίσθιου μέρους και αποφορτίζοντας τους συνδέσμους της όρθωσης αποτρέπει την υπερέκταση. Οι επενδύσεις των κέλυφών του λειτουργικού κηδεμόνα με διαπνέουσα και φιλική προς το δέρμα  αντιολισθητική επίστρωση, προσαρτώνται σταθερά με αυτοκόλλητο ιμάντα Velcro. Η ρύθμιση της δύναμης που ασκείται για την διόρθωση της ραιβότητας / βλαισότητας καθιστά εφικτή την προσαρμογή στον ξεχωριστό άξονα γόνατος του καθενός και τη στοχευμένη μερική ανακούφιση ενός διαμερίσματος του γόνατος ή του πλάγιου συνδέσμου. Η κατασκευή του πλαισίου του ορθοπαιδικού λειτουργικού κηδεμόνα γόνατος διατίθεται σε έκδοση μεγάλου μήκους, που με αφαίρεση των κελύφων επέκτασης μπορεί να μετατραπεί σε μικρό μήκος. Το πόδι τοποθετείται με τη χρήση του κηδεμόνα σε γωνία κάμψης 30ο και ελέγχουμε τη γωνία κάμψης με το γωνιόμετρο Mos. Η μέτρηση του πλάτους του γόνατος γίνεται στο ύψος των κονδύλων με το ορθόμετρο Mos Genu χωρίς πίεση. Το μέγεθος της όρθωσης αναγράφεται στον πίνακα. Σε περίπτωση διαιρεμένης ένδειξης μεγέθους, λαμβάνεται υπόψη η κατάσταση του οιδήματος και το πλάτος την άλλης όρθωσης του γονάτου.

Χρώμα: μαύρο – μπλε
Ενδείξεις: Ο λειτουργικός κηδεμόνας σταθεροποίησης γόνατος Mos Genu ενδείκνυται για συντηρητική θεραπεία: λειτουργική αποκατάσταση των τραυματισμών των χιαστών και των πλαγίων συνδέσμων μετατραυματικά, σύνθετες αστάθειες ή επερέκταση του γόνατος, αποφόρτιση του εκάστοτε διαμερίσματος σε περίπτωση αρθροπάθειας varus ή valgus.
Μετεγχειρητικά Mos Genu  μικρού μήκους: μετά από επεμβάσεις στους συνδέσμους / συνδεσμοπλαστικές, συρραφή ή μεταμόσχευση μηνίσκου.
Μετεγχειρητικά Mos Genu μεγάλου μήκους: μετά από διορθωτική οστεοτομία (περιοχή κνήμης), μετά από σύνθετες αποκαταστάσεις συνδέσμων και σε ορισμένες περιπτώσεις για κατάγματα κοντά στην άρθρωση, ενδοπροθέσεις-μετεγχειρητικά.

Μεγέθη: Μέγιστο πλάτος γονάτου

MOS GENU SIZE TABLE

Κατάλληλος για το δεξί ή αριστερό πόδι.

Διαθέσιμο εντός 10 ημερών από την παραγγελία σας.

 Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.