Λειτουργικός Κηδεμόνας Γόνατος Secutec OA Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:
657,80 €
Secutec OA Bauerfeind

Περιγραφή

Ο Λειτουργικός Κηδεμόνας Γόνατος Secutec OA της Γερμανικής εταιρίας Bauerfeind προσφέρει αποφόρτιση και σταθεροποίηση σε περίπτωση γονάρθρωσης µε εσφαλµένη θέση άξονα ποδιού. Φτιάχτηκε ειδικά για ασθενείς με μέτρια έως σοβαρή οστεοαρθρίτιδα του γόνατος. Παρέχει ανακούφιση για το γόνατό σας μετά από ένα δακρύρροιο του συνδέσμου, χειρουργική επέμβαση χόνδρου ή μηνίσκου. Έτσι, η ορθοπάθεια όχι μόνο ανακουφίζει αποτελεσματικά τον πόνο, αλλά δίνει επίσης στο γόνατό σας την απαραίτητη ασφάλεια για κινήσεις που προάγουν την ανάρρωση.

Τα άτομα που επηρεάζονται από μια σοβαρή μορφή οστεοαρθρίτιδας στο γόνατο δύσκολα μπορούν να κινηθούν χωρίς πόνο. Το ανακουφιστικό αποτέλεσμα της ορθώσεως μπορεί να ρυθμιστεί μεμονωμένα από έναν ορθοτρόχο, ανάλογα με το εάν το γόνατο είναι επώδυνο στο εσωτερικό ή το εξωτερικό.

Χάρη στον ανατομικό του περίγραμμα, το Secutec OA μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια ώστε να ταιριάζει στο πόδι του ασθενούς. Η ανακουφιστική επίδραση της ορθώσεως επιτρέπει στους ασθενείς να παραμένουν δραστήριοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς πόνο. Οι μεντεσέδες διαθέτουν ιδιαίτερα μαλακό μαξιλάρι και προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης στη φθορά. Τα τακάκια μπορούν εύκολα να συνδεθούν και να αποσπαστούν για καθαρισμό και πρέπει να πλυθούν στους 30 βαθμούς.

Το Secutec OA είναι εύκολο για τους ασθενείς να φορεθεί χάρη στους εύχρηστους συνδετήρες ταχείας εφαρμογής. Χάρη στον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του, μπορεί επίσης να φορεθεί κάτω από ρούχα.

 

 

Ενδείξεις:

  • Μέση ή πλευρική οστεοαρθρίτιδα γόνατος
  • Μετεγχειρητική σταθεροποίηση και ανακούφιση

secutec_OA1.png

 

 

  • Χρώμα: Mαύρο
  • Μεγέθη:

DIMENSIONS_HELLO.pngΕτικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων