Κηδεμόνας Οσφύος / Μέσης Spinova Immo Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:SIB-1
Spinova Immo Bauerfeind
Μέγεθος Κηδεμόνα

Περιγραφή

Ο Κηδεμόνας Οσφύος / Μέσης Spinova Immo της Γερμανικής εταιρίας Bauerfeind είναι ιδανικός σε περιπτώσεις που χρειάζεται στήριξη και ανακούφιση της σπονδυλικής στήλης. Το ανατομικά σχεδιασμένο πλαστικό κέλυφος του κηδεμόνα οσφύος / μέσης σταθεροποιεί την οσφυϊκή μοίρα και δεν επιτρέπει τις κινήσεις που θα προκαλέσουν πόνο. Ο οσφυϊκός ορθοπαιδικός κηδεμόνας χρησιμοποιείται μετεγχειρητικά για τη σταθεροποίηση του χειρουργικού αποτελέσματος διασφαλίζοντας την βέλτιστη θέση της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης.

Το Spinova Immo ακινητοποιεί την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Η ακινητοποίηση αυτού του τμήματος της σπονδυλικής στήλης ανακουφίζει τους οσφυϊκούς σπονδύλους και ανακουφίζει τον πόνο. Η οσφυϊκή ορθόθεση εκτείνεται μέχρι την κάτω θωρακική σπονδυλική στήλη (έως TH10). Αυτό το βοηθά να προστατεύσει αξιόπιστα τη σπονδυλική στήλη από λανθασμένες κινήσεις και, συγκεκριμένα, να περιορίσει αξιόπιστα τις περιστροφικές κινήσεις.

Ένα πλαστικό περίβλημα με επίπεδη κοιλιακή στερέωση περιβάλλει τον κορμό και τη λεκάνη. Το σύστημα ιμάντα Spinova εφαρμόζει τη δύναμη σταθεροποίησης. Αποτελείται από μια διαμορφώσιμη διάταξη ρύθμισης και από ιμάντες που μπορούν να προσαρτηθούν σε αυτό στο κατάλληλο ύψος για να παρέχουν στοχευμένη ανακούφιση για το επώδυνο τμήμα της σπονδυλικής στήλης. Η θέση και η κατεύθυνση δράσης μπορούν επομένως να ρυθμιστούν ανάλογα με τη θεραπεία. Μια πόρπη ενώνει τους ιμάντες που έχουν αλλάξει δύο φορές μαζί. Η ισχύς της δύναμης που ασκείται μπορεί να ρυθμιστεί μόνιμα αλλάζοντας την τάση του ιμάντα με ένα κλειδί ροπής, διασφαλίζοντας ότι η θεραπευτική περιφερειακή πίεση παραμένει η ίδια κάθε φορά που φοριέται.

Το κέλυφος Spinova Immo είναι ξεχωριστά προσαρμοσμένο στο σώμα του ασθενούς καθώς αποτελείται από δύο μισά που μπορούν να μετακινηθούν το ένα στο άλλο. Είναι ελαφρύ, έχει πολλαπλές διατρήσεις και είναι άνετο στη χρήση.

123.png

 

Ενδείξεις:

  • Ακινητοποίηση της σπονδυλικής στήλης (προ- και μετεγχειρητικά)
  • Μετεγχειρητικά
  • Φλεγμονώδεις παθήσεις
  • Συντηρητική αντιμετώπιση απλών και σταθερών καταγμάτων

 

 

  • Χρώμα: Γκρι
  • Μεγέθη: Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων