Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Κηδεμόνας Οσφύος / Μέσης Spinova Unload Plus Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:SUPB-1

Διαστάσεις προϊόντος και βάρος

βάρος προϊόντος: 7.0000KG
617,00 €
Spinova Unload Plus Bauerfeind

Περιγραφή

Ο ορθοπαιδικός κηδεμόνας οσφύος / μέσης Spinova Unload Plus, της εταιρίας Bauerfeind είναι ειδικά σχεδιασμένος να προσαρμόζεται στο σωματότυπο του ασθενή, καθώς και στη θεραπεία του. Ο οσφυϊκός κηδεμόνας έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί χάρη στο πλαίσιο σταθεροποίησης, το ρυθμιζόμενο σύστημα ιμάντων και του διαμορφώσιμου οσφυϊκού πλαισίου στήριξης. Η βέλτιστη εφαρμογή και το διαπνέον ελαστικό υλικό του κηδεμόνα Spinova Unload Plus εγγυώνται άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Χαρακτηριστικά:

  • Ανακουφίζει την οσφυϊκή μοίρα σύμφωνα με την αρχή των τριών σημείων
  • Ισιώνει τη σπονδυλική στήλη για να αντιμετωπίσει την οσφυϊκή λόρδωση
  • Αφαιρούμενο πλαίσιο γεφύρωσης και κοιλιακό επίθεμα
  • Η δύναμη που ασκείται μπορεί να ρυθμιστεί από άποψη θέσης, κατεύθυνσης και αντοχής
  • Η θεραπευτική περιφερειακή πίεση μπορεί να αναπαραχθεί

Το Spinova Unload Plus ανακουφίζει την οσφυϊκή μοίρα μειώνοντας τη λόρδωση. Αυτό ανακουφίζει τον πόνο και υποστηρίζει τη διαδικασία επούλωσης. Η ορθόσταση βασίζεται σε ένα αρθρωτό σχέδιο και έχει στοιχεία που μπορούν να αφαιρεθούν ως μέρος της θεραπείας πολλαπλών σταδίων.

Η οσφυϊκή ορθοπάθεια παρέχει σταθερότητα με βάση την αρχή των τριών σημείων και περιορίζει προστατευτικά τις λανθασμένες κινήσεις. Το στήριγμα από ελαφρύ, ελαστικό υλικό με ενσωματωμένο κορσέ παραμένει περιβάλλει τον κορμό και συμπιέζει την κοιλιά, η οποία ανακουφίζει και ισιώνει απαλά την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Το παρασκεύασμα παραμόρφωσης βοηθά επίσης να ισιώσει τη σπονδυλική στήλη, γέρνει τη λεκάνη προς τα πίσω και κατανέμει τις δυνάμεις προς τη θωρακική σπονδυλική στήλη, τη λεκάνη και το ιερό οστό. Αυτό ανακουφίζει ιδιαίτερα την οπίσθια στήλη της οσφυϊκής μοίρας. Ένα επιπλέον κοιλιακό επίθεμα αυξάνει το αποτέλεσμα. Η δύναμη σταθεροποίησης εφαρμόζεται με στοχευμένο τρόπο μέσω του συστήματος ιμάντα Spinova. Οι ιμάντες προσαρτώνται στο κατάλληλο ύψος σε μια συσκευή ρύθμισης πίσω, επαναπροσανατολίζονται δύο φορές και ενώνονται μαζί με μια πόρπη. Η τάση του ιμάντα μπορεί να ρυθμιστεί μόνιμα με ένα κλειδί ροπής. Αυτό διασφαλίζει ότι η θεραπευτική περιφερειακή πίεση παραμένει η ίδια κάθε φορά που φοριέται.

Καθώς αυξάνεται η κινητικότητα, το πλαίσιο γεφύρωσης και το κοιλιακό επίθεμα μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν.

78.png

Χρώμα: γκρι
Ενδείξεις: Ο ορθοπαιδικός κηδεμόνας οσφύος / μέσης Spinova Unload Plus  ενδείκνυται για σπονδυλόλυση / σπονδυλολίσθηση 1ου και 2ου βαθμού, σύνδρομο facet με υπερκινητικότητα, μεγαλύτερησ σοβαρότητας (ψευδο) σύνδρομο οσφυοϊερής ριζοπάθειας /μεγαλύτερης σοβαρότητας οσφυοϊσχιαλγία, στενώσεις οσφυϊκής μοίρας σπονδυλικού σωλήνα με πάρεση (συντηρητική θεραπεία/μετεγχειρητικά), στενώσεις πλάγιων τρηγμάτων, κατάγματα (οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης) αποφόρτιση οπίσθιου χείλους σπονδύλων, μετεγχειρητικά.
Μεγεθη: 

 Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.