Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ανατομικά Πέλματα Ergopad Weightflex Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:
41,80 €
Ergopad Weightflex Bauerfeind

Περιγραφή

Η ErgoPad weightflex συνδυάζει δύο τύπους πλαστικών με διαφορετικά επίπεδα σταθερότητας στον ορθωτικό πυρήνα του. Το εσωτερικό "weightflex-X" προσφέρει μεταβλητή υποστήριξη ανάλογα με τις ατομικές συνθήκες ποδιών, τους θεραπευτικούς στόχους και το σωματικό βάρος. Χάρη στους ενσωματωμένους μεντεσέδες στις περιοχές του μπροστινού ποδιού και της φτέρνας, οι ορθοστάτες ποδιών μπορούν εύκολα να φορεθούν σε παπούτσια με ψηλότερα τακούνια.

Χαρακτηριστικά:

-Μεταβλητή υποστήριξη (μαλακή, μεσαία, δυνατή) ανάλογα με τις ατομικές παθήσεις των ποδιών, τους θεραπευτικούς στόχους και το σωματικό βάρος
-Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικά ύψη τακουνιών

Το "weightflex-X" ενσωματωμένο στον ορθωτικό πυρήνα έχει θετική επίδραση στην εσωτερική δυναμική και τη στρεπτική σταθερότητα των ποδιών. Οι πλευρικές τομές, οι οποίες ποικίλλουν στην ελαστικότητα, καθοδηγούν τις δυνάμεις που προκύπτουν σε δύο περιστρεφόμενα σημεία. Η αμοιβαία ανταλλαγή δύναμης υποστηρίζει τη φυσική κίνηση των ποδιών από τα τακούνια και τα δάχτυλα και διορθώνει το βάδισμα.

555.png

7Π.png

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
-Πλαστική ορθόωση υψηλής ποιότητας
-Δύο πλαστικά εξαρτήματα με διαφορετικά επίπεδα σταθερότητας στον ορθωτικό πυρήνα
-Μεταβλητή υποστήριξη που προσφέρεται από το "weightflex-X"
-Ολοκληρωμένοι μεντεσέδες στις περιοχές του μπροστινού ποδιού και της φτέρνας

ΜΕΝΤΕ.png

ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Η περιστροφική και αντίστροφη περιστροφή του μπροστινού ποδιού και του οπίσθιου ποδιού επηρεάζει την περίπλοκη σπειροειδή δομή των αψίδων των ποδιών - η οποία εγγυάται υψηλή σταθερότητα υπό φόρτωση, ορθοστατική σταθερότητα και δυναμική.Σε περίπτωση απώλειας της λειτουργίας, η νέα συνθετική ορθόσταση ErgoPad weightflex, με το ασύμμετρο "weightflex-X" ενσωματωμένο στον ορθοτικό πυρήνα, βοηθά ενεργά στη στήριξη της φυσικής σπειροειδούς δυναμικής στο πόδι.

 

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.