Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πέλματα Ergopad Work:x Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:
Ergopad Work:x Bauerfeind
Μέγεθος

Περιγραφή

Το ErgoPad: x  ορθοπεδικά πόδια με τεχνολογία weightflex® είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για χρήση σε υποδήματα ασφάλειας εργασίας. Υποστηρίζουν τη λειτουργική ανατομική κίνηση τακουνιών προς τα δάχτυλα, προωθώντας έτσι την υγιή πεζοπορία. Ο ενσωματωμένος ορθοτικός πυρήνας weightflex® καθοδηγεί το μοτίβο βάδισης μέσω δύο περιστρεφόμενων σημείων για την υποστήριξη της στρεπτικής σταθερότητας των ποδιών. Τα μέτρια διαμήκη και εγκάρσια υποστηρίγματα τόξου σηκώνουν τα πόδια, παρέχουν σταθεροποίηση και μειώνουν την ακατάλληλη μηχανική καταπόνηση.

Χαρακτηριστικά:

  • Υποστηρίζει τη φυσική κινητικότητα των ποδιών
  • καθυστερεί και μειώνει τα συμπτώματα της κόπωσης
  • Σχεδιασμένο σύμφωνα με το DGUV 112-191 με υποδήματα ασφαλείας από τους κατασκευαστές Haix και Steitz Secura
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τομείς εργασίας (συμπεριλαμβανομένης της ESD)

Όταν η κακή στάση του σώματος και η κακή ευθυγράμμιση επηρεάζουν τη στατική του ποδιού, χάνει τη δομή του και συνεπώς τη σταθερότητα του. Το ασύμμετρο "weightflex-X" ενσωματωμένο στον συνθετικό πυρήνα του  ErgoPad: το x έχει θετική επίδραση στη φυσική σπειροειδή δυναμική του ποδιού, δηλ. Την περιστρεφόμενη κίνηση του μπροστινού ποδιού και του οπίσθιου ποδιού. Τα τέσσερα πλευρικά τμήματα ποικίλλουν σε ελαστικότητα για να αποκαταστήσουν τη χαμένη δυναμική στο πόδι. Τα πλευρικά τμήματα δημιουργούν μια αμοιβαία ανταλλαγή δύναμης κατά τη διάρκεια της κίνησης, η οποία έχει θετικό αντίκτυπο στο πόδι και τη στρεπτική του σταθερότητα. Η αλληλεπίδραση δύναμης και αντίθετης δύναμης παρέχει τέλεια καθοδήγηση για κάθε βήμα. Αυτό υποστηρίζει τη φυσική κίνηση τακουνιών-ποδιών και διορθώνει το βάδισμα.


Το  ErgoPad: x έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε υποδήματα ασφαλείας στην εργασία. Ο σχεδιασμός και οι ιδιότητές του προσαρμόζονται στις απαιτήσεις που τοποθετούνται στα πόδια στο χώρο εργασίας, π.χ. σολ. περπατώντας σε σκληρά δάπεδα ή υπερβολική πίεση. Μπορεί απλά να εισαχθεί στο παπούτσι, ως αντικατάσταση μιας αφαιρούμενης στάνταρ σόλας. Το ErgoPad®: x διατίθεται με ποικίλα επίπεδα υποστήριξης - μαλακό, μεσαίο, δυνατό - ανάλογα με τις ατομικές συνθήκες ποδιών, τους θεραπευτικούς στόχους, το σωματικό βάρος και την καθημερινή καταπόνηση.

Κατασκευή:

1α.png

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ:
Οι διαφορές στο μήκος του ποδιού έως 1 cm μπορούν να αντισταθμιστούν με την ορθοπάθεια των ποδιών
Μπορούν να ενσωματωθούν σφήνες προεξοχής και ύπνου (έως 4 mm)

ΚΥΡΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ

Η αψίδα μειώθηκε / splay πόδι
Skew πόδι (pes valgus)
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
Ήπιο ψηλό τόξο (pes cavus) *
Πόνος στο γόνατο / στην πλάτη
* Ανάλογα με τη σοβαρότητα της παραμόρφωσης του ποδιού, του γόνατος ή της πλάτης

ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ
Η περιστροφική και αντίστροφη περιστροφή του μπροστινού ποδιού και του οπίσθιου ποδιού επηρεάζει την περίπλοκη σπειροειδή δομή των αψίδων των ποδιών - η οποία εγγυάται υψηλή σταθερότητα υπό φορτίο, ορθοστατική σταθερότητα και δυναμική. Σε περίπτωση απώλειας λειτουργίας, το νέο έργο ErgoPad: x, με το ασύμμετρο "weightflex-X" ενσωματωμένο στον ορθοτικό πυρήνα, βοηθά ενεργά στη στήριξη της φυσικής σπειροειδούς δυναμικής στο πόδι.

 

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.

SalesOnShoes

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν!!!
Έκπτωση 20% σε παντόφλες και υποδήματα!!! 

Σας περιμένουμε!!!