Πέλματα Σιλικόνης Viscoped Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:04235
80,00 €
76,00 €
Viscoped Bauerfeind

Περιγραφή

Τα ανατομικά πέλματα σιλικόνης Viscoped, της εταιρίας Bauerfeind είναι ανατοµικού σχήµατος πέλµατα σιλικόνης µε ανύψωση καµάρας και κεφαλών µεταταρσίων και ειδικά µαλακότερα ένθετα στην περιοχή των µεταταρσίων και της πτέρνας. Tο υλικό των ανατομικών πελμάτων σιλικόνης βοηθά στην ρύθµιση της κατανοµής της πίεσης πού ασκείται από το βάρος του σώµατος στα πέλµατα, αποτρέποντας τη φόρτιση των περιοχών που προεξέχουν. Τα πέλματα Viscoped μειώνουν την πίεση κατά 38% σε ολόκληρη την επιφάνεια του πέλµατος. Τα πέλματα καθαρίζονται εύκολα με κρύο νερό και είναι μεγάλης αντοχής.

Χαρακτηριστικά:

  • Απαλά απορροφητικά ένθετα
  • Αντιολισθητική άκρη τακουνιού
  • Απαλό δέρμα

Οι ViscoPed έχουν μακριά πέλματα, που σημαίνει ότι μαλακώνουν απαλά ολόκληρη τη σόλα του ποδιού. Διαθέτουν επίσης ειδικές ζώνες ανακούφισης της πίεσης που εκτρέπουν τις τυπικές κορυφές πίεσης και τις κατανέμουν ομοιόμορφα στο πόδι. Αυτό ανακουφίζει τον πόνο, ιδιαίτερα όταν το πόδι είναι υπό πίεση. Το αποτέλεσμα που απορροφά τους κραδασμούς προστατεύει επίσης τον αστράγαλο, το γόνατο, το γοφό και τη σπονδυλική στήλη.

Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη που είναι απαλή στο δέρμα σας, καθαρίζεται εύκολα και, χάρη στις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής, ιδιαίτερα ανθεκτική. Το υπερυψωμένο άκρο της φτέρνας ενισχύει το αντιολισθητικό αποτέλεσμα της σιλικόνης, πράγμα που σημαίνει ότι οι ViscoPed παραμένουν με ασφάλεια κάτω από τη σόλα του ποδιού και ανακουφίζουν την πίεση από κάθε βήμα.


Η έκδοση ViscoPed προσφέρει ένα μαξιλάρι που υποστηρίζει την εγκάρσια καμάρα του ποδιού. Τα φορτία κατανέμονται επίσης σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Διατίθεται σε μεγέθη 35-48.

Ενδείξεις:  Η χρήση των πελμάτων σιλικόνης Viscoped ενδείκνυνται για ανακούφιση των πόνων του πέλµατος, πρόληψη και θεραπεία ελκώσεων λόγω υπερκερα-τώσεως, ή τραυµατισµών, παραµορφωτική αρθρίτιδα, µεταταρσίων και δακτύλων, άκανθα πτέρνης, πλατυποδία και πτώση των κεφαλών των µεταταρσίων.
Mεγέθη: 1 (36-38), 2 (39-40), 3 (41-42), 4 (43-44), 5 (45-46). Νούμερο υποδήματος.

viscoped.png

Η συσκευασία περιέχει ένα ζεύγος.

 Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.