Πέλματα Σιλικόνης Viscoped S Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:06480
59,90 €
56,90 €
Viscoped S Bauerfeind

Περιγραφή

Τα ανατομικά πέλματα ViscoPed S, της εταιρίας Bauerfeind κατανέμουν και μειώνουν την πίεση που ασκεί το βάρους του σώματος στα πέλματα και αποφορτίζουν τους αστραγάλους, τα γόνατα, τα ισχία και τη σπονδυλική στήλη από τους κραδασμούς. Τα ανατομικά πέλματα σιλικόνης ανακουφίζουν την περιοχή της πτέρνας χάρη στην ειδική μαλακή περιοχή. Τα πέλματα καθαρίζονται εύκολα με κρύο νερό και είναι μεγάλης αντοχής.

Χαρακτηριστικά:

  • Απαλά απορροφητικά ένθετα
  • Αντιολισθητική άκρη τακουνιού
  • Απαλό δέρμα

Οι ViscoPed έχουν μακριά πέλματα, που σημαίνει ότι μαλακώνουν απαλά ολόκληρη τη σόλα του ποδιού. Διαθέτουν επίσης ειδικές ζώνες ανακούφισης της πίεσης που εκτρέπουν τις τυπικές κορυφές πίεσης και τις κατανέμουν ομοιόμορφα στο πόδι. Αυτό ανακουφίζει τον πόνο, ιδιαίτερα όταν το πόδι είναι υπό πίεση. Το αποτέλεσμα που απορροφά τους κραδασμούς προστατεύει επίσης τον αστράγαλο, το γόνατο, το γοφό και τη σπονδυλική στήλη.

Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη που είναι απαλή στο δέρμα σας, καθαρίζεται εύκολα και, χάρη στις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής, ιδιαίτερα ανθεκτική. Το υπερυψωμένο άκρο της φτέρνας ενισχύει το αντιολισθητικό αποτέλεσμα της σιλικόνης, πράγμα που σημαίνει ότι οι ViscoPed παραμένουν με ασφάλεια κάτω από τη σόλα του ποδιού και ανακουφίζουν την πίεση από κάθε βήμα.


Η έκδοση ViscoPed προσφέρει ένα μαξιλάρι που υποστηρίζει την εγκάρσια καμάρα του ποδιού. Τα φορτία κατανέμονται επίσης σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Διατίθεται σε μεγέθη 35-48.

Eνδείξεις: Η χρήση των ανατομικών πελμάτων σιλικόνης Viscoped S ενδείκνυται για ελαφρά πλατυποδία, ανακούφιση πόνων του πέλµατος, πρόληψη ελκώσεων λόγω υπερκερατώσεως, τοπική ατροφία ή ελάττωση του στρώµατος του λίπους σε συνδυασµό µε άκανθα πτέρνης.
Mεγέθη: 1 (36-38), 2 (39-40), 3 (41-42), 4 (43-44), 5 (45-46), 6 (47-48). Νούμερο υποδήματος.

viscoped_s.png

Η συσκευασία περιέχει ένα ζεύγος.

 Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.