Υποπτέρνια Σιλικόνης Άκανθα Viscospot Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:06029
50,40 €
45,36 €
Viscospot Bauerfeind

Περιγραφή

Τα Υποπτέρνια Σιλικόνης Άκανθα Viscospot της Γερμανικής εταιρίας Bauerfeind έχουν ιδιαίτερα μαλακό σημείο (λευκό σημείο) στην περιοχή του άκανθα, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, παρέχει στοχευμένη ανακούφιση. Η ειδικά σχεδιασμένη περιοχή (μπλε περιοχή) των υποπτερνίων σιλικόνης, ανακουφίζει την ευρύτερη περιοχή του άκανθα που είναι ερεθισμένη. Η σιλικόνη δεν παραμορφώνεται στην πολύωρη χρήση ακόμα και από χρήστες μεγάλου βάρους. Το πάχος τους είναι 1 εκ. Τα υποπτέρνια καθαρίζονται εύκολα με κρύο νερό και είναι μεγάλης αντοχής.

Χαρακτηριστικά:

 • Απαλό μαξιλάρι σε τρεις ζώνες
 • Ανατομική εφαρμογή
 • Απαλό δέρμα

κ5.png

Εάν ο χρόνιος πόνος στη φτέρνα και στον αστράγαλο δεν αντιμετωπιστεί, ο πόνος μπορεί να εξαπλωθεί στο γόνατο, το ισχίο και τη σπονδυλική στήλη. Το Viscospot λειτουργεί ως αμορτισέρ και προστατεύει τις αρθρώσεις με κάθε βήμα. Τα ανατομικά ανατομικά μαξιλάρια τακουνιών ανακουφίζουν το άγχος με τη βοήθεια τριών ζωνών από υλικό με διαφορετικά επίπεδα σταθερότητας.

Η πιο εσωτερική ζώνη είναι η λευκή κηλίδα - μια ιδιαίτερα μαλακή ζώνη που απορροφά την πίεση στη ρίζα του πόνου, την ευαίσθητη περιοχή ακριβώς γύρω από την ώθηση της φτέρνας. Η μπλε ζώνη γύρω από το λευκό σημείο είναι κάπως πιο σφριγηλή και ανακουφίζει την εισαγωγή του τένοντα στο πέλμα του ποδιού. Αυτό βοηθά στην ταχύτερη ερεθισμό ή φλεγμονή. Η σταθερή γκρίζα ζώνη γύρω από το εξωτερικό οδηγεί απαλά το πίσω μέρος του ποδιού όταν κάνει βήματα και το υποστηρίζει απαλά κατά τη διάρκεια των κινήσεων του τακουνιού προς τα δάκτυλα. Αυτό προάγει τις φυσικές ενδυμασίες για τρέξιμο και πεζοπορία χωρίς ακατάλληλο μηχανικό στρες. Οι μεταβάσεις μεταξύ των τριών ζωνών ανακούφισης πίεσης είναι πολύ ομαλές χάρη σε μια ειδική σύνδεση σε σχήμα κύματος (Powerwave) και δεν μπορούν να γίνουν αισθητές στη φτέρνα.
Μόνο μερικά μαξιλάρια τακουνιών μπορούν να αντέξουν την καθημερινή χρήση για μεγάλες χρονικές περιόδους. Το Viscospot είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη που είναι απαλή στο δέρμα σας, καθαρίζεται εύκολα και, χάρη στις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής, ιδιαίτερα ανθεκτική. Κάθεται κάτω από τη φτέρνα με κάθε βήμα, χωρίς ολίσθηση.

 

 

Eνδείξεις:
 • Άκανθας πτέρνης
 • Αρθρίτιδα ποδοκνηµικής, γόνατος, ισχίου
 • Εκφυλιστικές αλλοιώσεις της σπονδυλικής στήλης
 • Μείωση της έντασης όταν υπάρχουν ενδοπροθέσεις αστραγάλου, γόνατος, ισχίου
 • Κακώσεις αχίλλειου τένοντος
 • Τενοντοµυοπάθειες
 • Βραχύνσεις

 

 

 • Mεγέθη: 1 (33-40), 2 (41-47). Νούμερο υποδήματος.

viscospot.png

Η συσκευασία περιέχει ένα ζεύγος.Ετικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων