Υποπτέρνια Σιλικόνης Viscoheel K Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:06026
27,00 €
25,70 €
Viscoheel K Bauerfeind
Μέγεθος Πέλματος

Περιγραφή

Τα υποπτέρνια σιλικόνης Viscoheel K, της εταιρίας Bauerfeind, απορροφούν τους κραδασμούς κατά τη διάρκεια της βάδισης και της ορθοστασίας. Τα υποπτέρνια σιλικόνης Viscoheel K έχουν τη μία πλευρά πιο ανυψωμένη από την άλλη για να τοποθετούνται ανάλογα με την έσω ή έξω στροφή του πέλματος. Τα υποπτέρνια καθαρίζονται εύκολα με κρύο νερό και είναι μεγάλης αντοχής.

Εάν τα πόδια δεν ευθυγραμμίζονται με το κέντρο του σώματος, είτε με τη μορφή γόνατος χτυπήματος είτε με λωρίδες, η θέση των τακουνιών επίσης γέρνει, γεγονός που οδηγεί σε μονόπλευρη φόρτωση. Το μαξιλάρι τακουνιών ViscoHeel K μπορεί να το διορθώσει με ευκολία. Ανυψώνεται στο πλάι και μπορεί να τοποθετηθεί στο παπούτσι για να εξομαλύνει την κλίση. Αυτό μειώνει τις κορυφές πίεσης, προστατεύει τις αρθρώσεις και απαλά μαλακώνει τη φτέρνα.

Χαρακτηριστικά:

  • Ανυψωμένο στο πλάι
  • Τέλεια εφαρμογή σε κλειστά παπούτσια
  • Απαλό στο δέρμα σας

Εάν τα τακούνια είναι υπό γωνία προς τα έξω λόγω λωρίδων ποδιών (ευθυγράμμιση varus) ή προς τα μέσα λόγω γόνατος κτυπήματος (ευθυγράμμιση valgus), οι άκρες τους είναι ιδιαίτερα επώδυνες. Το μαξιλάρι τακουνιών ViscoHeel K προσφέρει αποτελεσματική επένδυση σε αυτήν την περιοχή, ενώ η ανυψωμένη πλευρά ισιώνει ξανά τη φτέρνα. Παρέχει ανακούφιση με κάθε βήμα από το πόδι μέχρι την κάτω σπονδυλική στήλη και αποτρέπει την ανάπτυξη της οστεοαρθρίτιδας στις αρθρώσεις.
Μόνο μερικά μαξιλάρια τακουνιών μπορούν να αντέξουν την καθημερινή χρήση για μεγάλες χρονικές περιόδους. Το ViscoHeel K είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και είναι απαλό στο δέρμα σας, καθαρίζεται εύκολα και, χάρη στις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής, ιδιαίτερα ανθεκτικό. Κάθεται κάτω από τη φτέρνα σας με κάθε βήμα χωρίς ολίσθηση.

Ενδείξεις: Τα υποπτέρνια σιλικόνης Viscoheel K χρησιμοποιείται για τη σωστή ευθυγράμμιση των πτερνών.
Μεγέθη: 1 (25-32), 2 (33-40), 3 (41-47). Νούμερο υποδήματος.

Screenshot_2020-11-17_152042.png

Σύγχρονος Τρισδιάστατος Ψηφιακός Πελματογράφος Pedcad

Στην εταιρεία Κυρίτσης Ορθοπαιδικά, λαμβάνοντας υπόψη ότι κάθε πέλμα έχει τη δική του ανατομική ιδιαιτερότητα, κατασκευάζουμε ειδικά ορθωτικά πέλματα.

Λεπτομέρειες στην κατηγορία ΠελματογράφημαΕτικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.