Υποπτέρνιο Σιλικόνης Ανισοσκελίας Viscobalance Bauerfeind

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:Bauerfeind
Κωδικός προϊόντος:06071
45,50 €
43,20 €
Viscobalance Bauerfeind

Περιγραφή

Το υποπτέρνιο Viscobalance, της εταιρίας Bauerfeind αποτελεί εξαιρετικό βοήθημα  αντιστάθμισης της ανισοσκελίας .Το υποπτέρνιο είναι κατασκευασμένο από ιξωδοελαστικό υλικό και μπορεί να φορεθεί μέσα από υποδήματα βάδισης, αθλητικά υποδήματα και υποδήματα εργασίας.

Το ορθοπεδικό υποπτέρνιο σιλικόνης επιτυγχάνει τη μείωση της καταπόνησης που δέχεται ο ταρσός, η άρθρωση του γόνατος και οι αρθρώσεις των ισχίων καθώς και η σπονδυλική στήλη που οφείλονται σε προβλήματα στατικής χάρη στη διόρθωση της διαφοράς του μήκους των ποδιών. Το υποπτέρνιο ανισοσκελίας Viscobalance διατίθεται σε 3 διαφορετικά ύψη: 3 mm, 5 mm, 10 mm. Τα υποπτέρνια καθαρίζονται εύκολα με κρύο νερό και είναι μεγάλης αντοχής.

Η άνιση στάση που προκαλείται από τη διαφορά στο μήκος των ποδιών μπορεί να οδηγήσει σε πόνο σε ολόκληρο το σώμα. Το μαξιλάρι τακουνιών ViscoBalance απομακρύνει τις διαφορές των τριών, πέντε ή δέκα χιλιοστών στα κλειστά παπούτσια, αποτρέποντας τη ζημιά στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη. Η αύξηση της φτέρνας ανακουφίζει επίσης τον πόνο στον τένοντα του Αχιλλέα καθώς παρέχει στοχευμένη ανακούφιση για την εισαγωγή του τένοντα. Το μαλακό τακούνι μειώνει τον πόνο της πίεσης.

Χαρακτηριστικά:

  • Εξαφανίζει τις διαφορές των τριών, πέντε ή δέκα χιλιοστών
  • Ανακουφίζει τον τένοντα του Αχιλλέα
  • Απαλό δέρμα

Μια διαφορά μήκους μεταξύ του δεξιού και του αριστερού ποδιού οδηγεί αναπόφευκτα στη μονόπλευρη φόρτωση της μηχανής. Αυτό προκαλεί πόνο στον αστράγαλο, το γόνατο, το ισχίο και τη σπονδυλική στήλη. Τα μαξιλάρια τακουνιών ViscoBalance βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας στο σώμα με άνετη και απαλή απορρόφηση της φτέρνας στο παπούτσι και επιμήκυνση του κοντύτερου ποδιού κατά τρία, πέντε ή δέκα χιλιοστά. Η ελαφρά επιμήκυνση του ποδιού βοηθά επίσης στην ανακούφιση του πόνου στον Αχίλλειο τένοντα. Αυτό συμβαίνει επειδή μόλις μειωθεί το στέλεχος στο πίσω μέρος του ποδιού, η εισαγωγή του τένοντα ανακουφίζεται και ο ερεθισμός μπορεί να επουλωθεί πιο αποτελεσματικά.
Μόνο μερικά μαξιλάρια τακουνιών μπορούν να αντέξουν την καθημερινή χρήση για μεγάλες χρονικές περιόδους. Το ViscoBalance είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη που είναι απαλή στο δέρμα σας, καθαρίζεται εύκολα και, χάρη στις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής, ιδιαίτερα ανθεκτική. Μπορεί να αντικατασταθεί από το ένα παπούτσι στο άλλο. Το ViscoBalance κάθεται κάτω από το τακούνι με κάθε βήμα, χωρίς ολίσθηση.

 

Ενδείξεις: Το υποπτέρνιο ανισοσκελίας  Viscobalance ενδείκνυνται για ανισοσκελία, ενοχλήσεις στον αχίλειο τένοντα.
Μεγέθη: 1 (33-35), 2 (36-39), 3 (40-43), 4 (44-47). Νούμερο υποδήματος.
Ύψος: 3 mm, 5 mm, 10 mm.

Screenshot_2020-11-17_151052.png

Σύγχρονος Τρισδιάστατος Ψηφιακός Πελματογράφος Pedcad

Στην εταιρεία Κυρίτσης Ορθοπαιδικά, λαμβάνοντας υπόψη ότι κάθε πέλμα έχει τη δική του ανατομική ιδιαιτερότητα, κατασκευάζουμε ειδικά ορθωτικά πέλματα.

Λεπτομέρειες στην κατηγορία ΠελματογράφημαΕτικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Φίλτρο Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.