Προϊόντα

Πέλματα Σιλικόνης Viscoped Bauerfeind

Κωδικός προϊόντος M - 4235
Ανατοµικού σχήµατος πέλµατα σιλικόνης.
×
Μέγεθος Πέλματος
Περιγραφή

Τα ανατομικά πέλματα σιλικόνης Viscoped, της εταιρίας Bauerfeind Aνατοµικού σχήµατος πέλµατα σιλικόνης µε ανύψωση καµάρας και κεφαλών µεταταρσίων και ειδικά µαλακότερα ένθετα στην περιοχή των µεταταρσίων και της πτέρνας. Tο υλικό των ανατομικών πελμάτων σιλικόνης βοηθά στην ρύθµιση της κατανοµής της πίεσης πού ασκείται από το βάρος του σώµατος στα πέλµατα, αποτρέποντας τη φόρτιση των περιοχών που προεξέχουν. Τα πέλματα Viscoped μειώνουν την πίεση κατά 38% σε ολόκληρη την επιφάνεια του πέλµατος. Τα πέλματα καθαρίζονται εύκολα με κρύο νερό και είναι μεγάλης αντοχής.

Ενδείξεις:  Η χρήση των πελμάτων σιλικόνης Viscoped ενδείκνυνται για ανακούφιση των πόνων του πέλµατος, πρόληψη και θεραπεία ελκώσεων λόγω υπερκερα-τώσεως, ή τραυµατισµών, παραµορφωτική αρθρίτιδα, µεταταρσίων και δακτύλων, άκανθα πτέρνης, πλατυποδία και πτώση των κεφαλών των µεταταρσίων.
Mεγέθη: 1 (36-38), 2 (39-40), 3 (41-42), 4 (43-44), 5 (45-46). Νούμερο υποδήματος.  

Σύγχρονος Τρισδιάστατος Ψηφιακός Πελματογράφος Pedcad

Στην εταιρεία Κυρίτσης Ορθοπαιδικά, λαμβάνοντας υπόψη ότι κάθε πέλμα έχει τη δική του ανατομική ιδιαιτερότητα, κατασκευάζουμε ειδικά ορθωτικά πέλματα.

Λεπτομέρειες στην κατηγορία ΠελματογράφημαΕτικέτες προϊόντων

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155


TOP