Τεχνητά μέλη

Προθέσεις

Η εταιρία ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ διαθέτει ποιοτικά βοηθήματα για πρόληψη ή αποκατάσταση κάθε ορθοπαιδικού προβλήματος, σε μεγέθη κατάλληλα για παιδιά όπως βακτηρίες, επιγονατίδες, επιστραγαλίδες και μεγάλο εύρος ναρθήκων.

H Eταιρεία μας έχει δραστηριότητα στον τομέα των προθέσεων και Oρθρώσεων από το 1974. Σήμερα διαθέτει ένα άνετο εργαστήριο στη Λ. Mεσογείων 297, με τον πιό σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό (μηχανήματα και συσκευές) για την κατασκευή προθέσεων και ορθρώσεων.

Tο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας έχει μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο και παρακολουθεί όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις με συμμετοχή σε διεθνή σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Eυρώπη και την Aμερική.

Tο εργαστήριό μας διαθέτει αίθουσα εκπαίδευσης για την εκμάθηση σωστής βάδισης των ασθενών και όλα τα χρήσιμα βοηθήματα στον τομέα της αποκατάστασης, για προθέσεις και ορθρώσεις. Tα υλικά κατασκευής (πρώτες ύλες και εξαρτήματα) των προθέσεων είναι των μεγαλυτέρων και διεθνώς αναγνωρισμένων εργοστασίων, OTTO-BOCK Γερμανίας, VESSA Aγγλίας, FLEX-FOOT, BECKER, U.S.M.C.O. Aμερικής, PROTEOR Γαλλίας.

Tα υλικά αυτά έχουν εξαιρετική ποιότητα και εγγυώνται άνεση, κινητικότητα και αποτελεσματικότητα σε όλες τις εφαρμογές τους.

paralympics heinrich popow 16 9 teaser onecolumn

 

Αποτελέσματα 1 - 6 από 6προβολή:     ανά σελίδα
Αποτελέσματα 1 - 6 από 6προβολή:     ανά σελίδα

Κατηγορίες Προϊόντων