Καλέστε μας: 210-6775555 / 210-6711155 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βοήθημα για το κάθισμα αυτοκινήτου Transfer Board BraunAbility

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κατασκευαστής:BraunAbility
Κωδικός προϊόντος:
Transfer Board BraunAbility

Περιγραφή

Μια απλή λύση που θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε από αναπηρικό καροτσάκι στο κάθισμα αυτοκινήτου.

Ο πίνακας μεταφοράς μας είναι ένα απλό βοήθημα για να σας βοηθήσει όταν καθίσετε στο αυτοκίνητο. Η σανίδα αναδιπλώνεται ακριβώς δίπλα στο κάθισμα που σας δίνει μια άφθονη πλατφόρμα για να κάνετε μια σύντομη στάση πριν σύρετε προς το κάθισμα. Μόλις καθίσετε άνετα, μπορείτε να αναδιπλώσετε τον πίνακα μεταφοράς μέχρι να τον χρειαστείτε ξανά. Ο πίνακας μεταφοράς αναφέρεται μερικές φορές ως πλάκα μεταφοράς ή πλάκα ανατροπής.

Transfer board installed in car and folded away

Μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας
Για όσους δεν χρησιμοποιούν την πλακέτα μεταφοράς, η εγκατάσταση του δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στη χρήση του αυτοκινήτου. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το BraunAbility Transfer Board διπλώνει τακτοποιημένα από την όραση και από το δρόμο. Επιπλέον, η πλάκα μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς. Εάν θέλετε να το κάνετε.
Man using the BraunAbility transfer board to assist in leaving the car.

Μια καλή λύση για όλους
Το BraunAbility Transfer Board δεν είναι μόνο για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων. Όποιος χρειάζεται λίγη βοήθεια για να καθίσει μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Αν για παράδειγμα, κάθεστε από όρθια θέση. Ο πίνακας μεταφοράς σάς δίνει ένα μέρος για να καθίσετε χωρίς να πρέπει να σκύψετε στο αυτοκίνητο ταυτόχρονα. Όταν σηκώνεστε όρθιοι, ο πίνακας μεταφοράς καθιστά δυνατή την ανύψωση ευθεία. Μπορείτε ακόμη και να κρατήσετε την πόρτα για επιπλέον μόχλευση.
 
Transfer board flipping up and down in order to be easily folded away.

Διακριτικο και εύχρηστο.
Όταν δεν χρησιμοποιείτε τον πίνακα μεταφοράς, απλώς αναστρέψτε τον και διπλώστε τον. Εδώ παραμένει διακριτικό και εκτός δρόμου μέχρι να χρειαστεί ξανά.

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που θέλετε
Η BraunAbility Transfer Board είναι δυνατή για εγκατάσταση στα περισσότερα αυτοκίνητα. Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το ύψος του αυτοκινήτου. Αυτό εξαρτάται φυσικά από τον τρόπο χρήσης του πίνακα μεταφοράς.

Ένας πίνακας μεταφοράς σε ένα SUV, για παράδειγμα, πιθανότατα δεν θα είναι μια καλή λύση για έναν χρήστη αναπηρικής πολυθρόνας. Εδώ η διαφορά στο ύψος θα είναι πολύ μεγάλη. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας ανελκυστήρας καθισμάτων, όπως το Turny Evo, θα είναι μια καλύτερη λύση. Ωστόσο, αν στέκεστε, ένας πίνακας μεταφοράς σε ένα SUV μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση. Εδώ η υψηλότερη θέση θα κάνει το να καθίσετε και να σηκωθείτε λιγότερο επίπονα.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με έναν από τους αντιπροσώπους μας. Είναι ειδικοί προσαρμογής οχημάτων και με χαρά θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη λύση που να ταιριάζει σε εσάς, στις ανάγκες σας καθώς και στο αυτοκίνητό σας.

Διαστάσεις:

Arm: Length 416 mm
Arm: Width 173 mm
Arm: Height 95 mm
Bracket: Length 500 mm
Bracket: Height 335.2 mm
Board: Length 259.5-328 mm
Board: Width 250 mm
Board: Height 12 mm
Board: Angle ± 10°

Βάρη:

Weight capacity 140 kg
Unit weight 5 kg
Arm w/ board 2.2 kg
Bracket 2.8 kg

 

Διαθέσιμο για εγκατάσταση στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά.

Χρώμα: Μαύρο, δομημένο φινίρισμα *

Γνώμες πελατών

Τελευταίες κριτικές

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Καταχωρίστε μία (σύντομη) Αξιολόγηση.... (ελάχιστο 0, μέγιστο 2000 χαρακτήρες).
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Βαθμολογία:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Πίσω

Κατηγορίες Προϊόντων

Φίλτρο Προϊόντων

Λίστα επιθυμιών

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Σύγκριση προϊόντων

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.