Σανίδα Μεταφοράς Transfer Board BraunAbility

Κωδικός προϊόντος:
Άμεσα Διαθέσιμο

Transfer Board BraunAbility

Χρειάζεστε βοήθεια;
  • Περιγραφή
Περιγραφή

Η σανίδα μεταφοράς είναι ένα απλό βοήθημα για να σας βοηθήσει όταν κάθεστε στο αυτοκίνητο.

Δεν είναι μόνο για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων. Όποιος χρειάζεται λίγη βοήθεια για να καθίσει μπορεί να τη χρησιμοποιήσει. 

Όταν δεν χρησιμοποιείτε τη σανίδα μεταφοράς, απλώς αναποδογυρίστε την και διπλώστε την. Εδώ παραμένει διακριτική και εκτός λειτουργίας μέχρι να χρειαστεί ξανά.

Transfer board flipping up and down in order to be easily folded away.

Δεν έχει σημασία αν είστε ο οδηγός ή ο επιβάτης. Είναι δυνατή η εγκατάσταση του BraunAbility Transfer Board και στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου. Μπορείτε ακόμη να έχετε δύο σανίδες, μία σε κάθε πλευρά. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο εάν μοιράζεστε το αυτοκίνητό σας.

Το BraunAbility Transfer Board χρησιμοποιεί τις ίδιες τρύπες για μπουλόνια με το ίδιο το κάθισμα αυτοκινήτου. Η εγκατάσταση δεν απαιτεί μόνιμες αλλαγές στο όχημα και η εγκατάσταση μιας δεν θα επηρεάσει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας.

Το BraunAbility Transfer Board είναι δυνατό να εγκατασταθεί στα περισσότερα αυτοκίνητα. Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το ύψος του αυτοκινήτου. Αυτό εξαρτάται φυσικά από τον τρόπο χρήσης της σανίδας μεταφοράς.

 

Διαστασεις.png

 

Οι παραπάνω φωτογραφίες απεικονίζουν σανίδα μεταφοράς Transfer Board σε μοντέλα αυτοκινήτων Volksvagen Golf 8 Model 2022 και Peugeot 208 Model 2022.

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο