Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Λ. Κυρίτσης Ορθοπαιδικά ξεκίνησε την πορεία της το 1960 όταν ο Βασίλειος Λ. Κυρίτσης δημιούργησε μία οικοτεχνία κατασκευής ξύλινων σανδαλιών τα οποία διοχέτευε στα φαρμακεία διατηρώντας παράλληλα την ιδιότητα του φαρμακοϋπαλλήλου – υπεύθυνου τμήματος ορθοπαιδικών στο φαρμακείο Μαρινόπουλος.

Το ανήσυχο πνεύμα που τον χαρακτήριζε, τον οδήγησε να κατασκευάσει πρώτος στην Ελλάδα την ελαστική ζώνη οσφύος με κλείστρα Velcro και υλικά εισαγωγής. Η ζήτηση από τους πελάτες και τους φαρμακοποιούς ήταν μεγάλη και έτσι το 1967 άνοιξε το πρώτο κατάστημα της εταιρίας στην Αιόλου και δημιούργησε οργανωμένο εργαστήριο παραγωγής με μεγάλη γκάμα ποιοτικών ορθοπαιδικών προϊόντων.

Το 1974 συνεχίζει το έργο της εταιρείας ο Λάζαρος Β. Κυρίτσης, ο οποίος διεύρυνε τους ορίζοντες της επιχείρησης ξεκινώντας αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, την εισαγωγή ειδών για παιδιά με ειδικές ανάγκες, προθέσεις, ορθώσεις, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη γκάμα ορθοπαιδικών ειδών.

Έτσι, η πολυετής επιτυχημένη πορεία καθώς και η συνέπεια της εταιρίας συνέδεσαν το όνομά της με την υψηλή ποιότητα στην συνείδηση των καταναλωτών.

Στη συνέχεια, τα ηνία αναλαμβάνει η τρίτη γενιά και ο Βασίλειος Λ. Κυρίτσης, επεκτείνοντας το δίκτυο χονδρικής και λιανικής πώλησης, δημιουργώντας ακόμη περισσότερες συνεργασίες στρατηγικής σημασίας, συμβάλλοντας έτσι στην μετάβαση σε μία νέα εποχή.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί 40 άτομα, πλήρως εξειδικευμένα στο κομμάτι των ορθοπαιδικών ειδών, διαθέτει 4 καταστήματα λιανικής πώλησης και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο.

Προτεραιότητα της εταιρείας Λ. Κυρίτσης Ορθοπαιδικά παραμένει ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των προϊόντων μας, η εξειδίκευση των συνεργατών μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια μας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας καθώς και εξατομικευμένες ειδικές κατασκευές.

Όραμα όλων μας είναι να αποτελούμε ορόσημο και συνεργάτη επιλογής για τους προμηθευτές μας του εξωτερικού, τους συνεργαζόμενους προμηθευτικούς συνεταιρισμούς, τους πελάτες μας, και αξιόλογο μέλος του ευρύτερου κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης.

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο