Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης και εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί και το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Μπορείτε επίσης να υπαναχωρήσετε της αγοράς του προϊόντος εντός 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης και εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση .σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος.

Σε περίπτωση που για ειδικούς λόγους μια τέτοια επιστροφή γίνει δεκτή η εταιρεία θα καταβάλλει εντός 14 ημερών από την παραλαβή του επιστραφέντος προϊόντος μέρος του τιμήματος το οποίο θα προσδιοριστεί κατά περίπτωση ανάλογα με την κατάσταση του προϊόντος. Το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής προϊόντων δεν ισχύει σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας κατά παραγγελία προϊόντων η προϊόντων που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή η σαφώς εξατομικευμένων.

Ο πελάτης επιβαρύνεται για το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται στο μέτρο του δυνατού πριν την αποστολή τους από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κατά την παραλαβή ότι το προϊόν δεν λειτουργεί θα πρέπει να ακολουθείται η προβλεπόμενη από την εγγύηση διαδικασία και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα ώστε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία αυτή.

Σε περίπτωση που στάλθηκαν λάθος προϊόντα με δική μας υπαιτιότητα τότε επιστρέφετε το προϊόν, κατόπιν επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας, με δική μας χρέωση και σας το αντικαθιστούμε χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το αντίγραφο του “Παραστατικού Αγοράς”.

Μπορείτε να βρείτε την φόρμα επιστροφών εδώ.

Καλάθι
Προϊόντα 1
Ανατομικά Δερμάτινα Σαμπό U9200 Loren - N.36
Ανατομικά Δερμάτινα Σαμπό U9200 Loren - N.3666,00 
Διαγραφή
Σύνολο καλαθιού 66,00  (με ΦΠΑ)