Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κλπ. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία του kyritsis-orthopedics.com e-shop και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της επιχείρησης  Κυρίτσης Ορθοπαιδικά Α.Ε.Β.Ε. , που εδρεύει στο δήμο Χαλανδρίου, στη διεύθυνση Μεσογείων 297, 15231, Αθήνα. Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το kyritsis-orthopedics.com
Τα λογότυπα των εταιρειών ανήκουν σε αυτές.

Επιπλέον, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων που προέρχονται από τους συνεργάτες ή τους προμηθευτές μας, το kyritsis-orthopedics.com απαλλάσσεται κάθε ευθύνης όσον αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους.

Περιγραφή
Προτεραιότητα μας είναι η ποιότητα και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των προϊόντων μας, η εξειδίκευση των συνεργατών μας αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Εστιάζοντας σ’ αυτό παρέχουμε SERVICE σε όλη τη γκάμα των προϊόντων μας, στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήριά μας και είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να υποστηρίξουμε εσάς και τους πελάτες σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

 

 

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο